tarzan71
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2019
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Στην Κουμουνδούρου θα βρεις πολλέςΓνωρίζει κανένας ποιες το προσφέρουν πλέον;
Στην Κουμουνδούρου θα βρεις πολλέςΓνωρίζει κανένας ποιες το προσφέρουν πλέον;
Ανοίγεις νέο θέμα προς συζήτηση, στην αναζήτηση μου για το findom έβγαλε ένα άρθρο που εξηγεί τι είναι και ένας θεούλης σχολίασε αυτό:Ακόμα και αυτοί που γουστάρουν να τους χεζουν είναι πιο φυσιολογικοι απ' αυτούς που γουστάρουν findom
κάβλα είναι κι αυτη. σπάνια αλλά δεν πάυει να είναι καβλα. εμενα μου αρεσει πολύ να κάθομαι πανω σε κάποιον και να κλάνω καβλωνω απιστευτα. οπως και το κατούρημα. αμα ο άλλος την βρισκει ετσι ,εκείνη την ωρα τρελαίνεται.
Η κοπέλα είναι μέσα σε όλα τα φετίχ εκτός από medical νομίζω. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι τα κάνει υπεύθυνα και με αυστηρούς όρους και προυποθέσεις υγιεινής.Χέζει η Ίσιδα?
Λεφτά χάνεις τώραΝα διαβάζεις αυτό το νημα ενω χεζεις... Inception at its best
Γνωρίζει κανένας ποιες το προσφέρουν πλέον;
Η κοπέλα είναι μέσα σε όλα τα φετίχ εκτός από medical νομίζω. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι τα κάνει υπεύθυνα και με αυστηρούς όρους και προυποθέσεις υγιεινής.
Όχι ακριβώς... Ίσως κάποιοι οι οποίοι είναι μυημένοι σε αυτά τα φετιχ καταλαβαίνουν τι εννοώ.Δηλαδη μύστη? Ψεκάζει με ντετολ το κουράδι πριν το σερβίρει?
Όχι ακριβώς... Ίσως κάποιοι οι οποίοι είναι μυημένοι σε αυτά τα φετιχ καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Το google σου δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείς επαρκώς.Μύησε μας και μας σε αυτό το κόσμο ευωδίας και ηδονής
Τι είναι αυτό ρε τυπε.. με τρομαζειςΑκόμα και αυτοί που γουστάρουν να τους χεζουν είναι πιο φυσιολογικοι απ' αυτούς που γουστάρουν findom
Δν νμζ να θέλει ο τύπος να τον χέσω εγώ..Λεφτά χάνεις τώρα
Ειναι αυτή η κοροϊδία τυπε που δίνεις λεφτά σε κάποια χωρίς καμία αντικαταβολή από μεριάς της ....σου παίρνει χωρις αντίκρυσμα χρήμα στα πλαίσια δήθεν εξευτελισμού....που είναι δλδ και σε πρώτο και σε δεύτερο επίπεδο κάποιος ξεφτιλας αν κάνει κάτι τετοιοΤι είναι αυτό ρε τυπε.. με τρομαζεις
Δεν θα πεινάσει ποτέ ΓΤΧΜ.. σιχαθηκαδευτε λάβετε γνώση από την μεγάλη Βερόνικα.... Θεός σχωρεστην
Πέθανε πριν λίγο καιρό ....και όσο και να ακούγεται απίστευτο όχι από κάποια γενικευμένη βακτηριακή λοίμωξη που της προκάλεσε σηψαιμία αλλά από εγκεφαλικόΔεν θα πεινάσει ποτέ ΓΤΧΜ.. σιχαθηκα
Πέθανε πριν λίγο καιρό ....και όσο και να ακούγεται απίστευτο όχι από κάποια γενικευμένη βακτηριακή λοίμωξη που της προκάλεσε σηψαιμία αλλά από εγκεφαλικό
γιατί σας φαίνεται τόσο περιέργο δεν μπορώ να καταλάβω. πολλοι άντρες, πολλοί περισσότεροι απ ότι νομιζετε την βρίσκουν ετσι. κλάσιμο και στο καπάκι γλύψιμο κωλοτρυπίδας. και μετά γυρνάω μπροστά να δώσω πίπα.Δηλαδή μύστη αφήνεις μια αυγουλατη πορδή στο ρουθούνι του άλλου, και ευφραινεται η καρδιά του? Ρε κάτι πράματα που γίνονται