Όσοι με ξέρουν με θέλουν απεγνωσμένα στο κρεβάτι τους.Όσοι με δοκιμάσουν δεν θα με συγκρίνουν με καμία. Είμαι η καυτή Πέννυ ανεξάρτητη και μόλις επέστρεψα ως ανεξάρτητη.Κάνω όλα τα προγραμματα εκτός πρωκτικο 2 εκτονωσεις 1 ώρα 150ευρώ. 6981914770
kanesex.com
Όταν διάβασα την αγγελία και είδα τι δωράκι ζητάει η πρώτη σκέψη μου ήταν κάτι δεν πάει καλά. Επειδή μου άρεσαν οι φωτογραφίες της γυναίκας το έψαξα λίγο. Παλιότερα η συγκεκριμένη δούλευε σε ένα στούντιο στην Αθήνα και έχει πολλές καλές κριτικές. Κανόνισα με λίγα μηνύματα είναι ραντεβού και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας με κανονικό σώμα και μεγάλα φυσικά βυζιά. Υποδοχή με χαμόγελο, λίγη κουβέντα και μετά ντουζ. Στον αγώνα καλή συμμετοχή της και δεν είπε όχι σε αυτά που της ζήτησα.
Πέρασα καλά και αν θα ξαναέρχεται θα πάω οπωσδήποτε ξανά. Η Πέννυ είναι value for money. Και πραγματική επαγγελματίας - το καταλαβαίνεις όταν το αφήνει σε σένα αν την πληρώνεις στην αρχή ή στο τέλος.
Θα μείνει μέχρι αύριο. Όποιος θέλει να περάσει καλά πρέπει να αποφασίσει γρήγορα.