Ioannis19841984
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Πρεπει να εχει μύκητες η καποιο νόσημα. Μιλάμε για μποχα.
Ioannis 1984 μιλάς για πιο παλιά; η τώρα πρόσφατα το έχεις διαπιστώσει για την Χριστίνα; ρωτάω για να ξέρω αν θα την ξαναπάρω πάλι. Είχα βρεθεί μαζί της πρίν από 1.5 χρόνο περίπου και ήταν όλα καλά.Καθαρή ήταν στο ραντεβού.Πρεπει να εχει μύκητες η καποιο νόσημα. Μιλάμε για μποχα.
45-46η χριστινα ποσο ειναι;
εχουμε καμια εγκυρη φωτογραφια για να την δουμε?
Από αυτές που έχει στην αγγελία δε είναι όλες δικές της. Είναι αρκετά αδυνατη ( τουλάχιστον 3 χρόνια πισω που την είδα) . Σίγουρα δικιά της θεωρώ είναι μια που είναι όρθια με την πλατη και φοράει ζαρτιέρες μαυρες και είναι μπροστά σε μια πορτα .εχουμε καμια εγκυρη φωτογραφια για να την δουμε?
Το δέχομαι μετρητά και κάρτες που λέει στο προφιλ εντάξει έλιωσα. Θα έχει και pos δηλαδή?βασίλισσα της ηδονής
Προτιμώ το μήνυμα αγάπης. Δέχομαι και μετρητά και κάρτες +30 698 3379195 Γεια αγάπη μου, είμαι μια πολύ χαρισματική Λατίνα μου αρέσει να περνάω καλά και επίσης να σε κάνω να περνάς καλά, είμαι μια πολύ γοητευτική και πολύ παιχνιδιάρικη γυναίκα μαζί μου όλα είναι αβίαστα γιατί μου αρέσει που...kanesex.com
Δεν ξερω τι εννοουνε με αυτο εσδεχομενος να εννοεί να τα στηλεις με iris παραδειγμα.. εγω την εκλεισα παντως με 80 ευρω 20 λεπτα.. ισως το καλυτερο κορμι που εχω γαμηση .. οι φωτο δικες τις απλα σρο προσωπο εχει λιγα σπυράκια οχι ενοχλητικά ομως….Το δέχομαι μετρητά και κάρτες που λέει στο προφιλ εντάξει έλιωσα. Θα έχει και pos δηλαδή?
Χθες ηταν φσλοποιμενος.. Τραβα ριχτεις μια πουτσα ειναι πολυ καληεμενα με παζαρεμα 70 ευρω για μιση ωρα. στην γουναρη ειναι απεννατι απο τον παλιο οτε.