foithths23
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
γραψτε αμα εχει τπτ νεοτερο παιδες!
Ρε αντρακο...με τοσες φοιτιτριες...ρε χωσου να δεις ασπρη μερα!! Μη κοιτας εμας που μας πηρανε τα χρονιαγραψτε αμα εχει τπτ νεοτερο παιδες!
Κάνει ναι, αλλά τόσα ξενοδοχεία υπάρχουν γιατί δεν πας σε ένα;Παιδιά σχετικά με την Χριστίνα . Αν δεν έχω χώρο κάνει συναντήσεις και σε αμάξι γνωρίζετε ?
Φίλε καμία σχέση με τις φωτογραφίες... Πιστευω δεν αξίζει τον κόπο..Αυτό το κουνελάκι την Ελπίδα την έχει πάρει κανένας?Έχουμε κριτική κάπου?Αν όχι για πείτε
Μας γλυτώνεις από φόλα...Thanks!!Φίλε καμία σχέση με τις φωτογραφίες... Πιστευω δεν αξίζει τον κόπο..
Την είχα συναντήσει στην Λάρισα πριν 5 μηνες περίπου.Τετάρτη είμαι δίπλα μια μέρα
Τετάρτη είμαι δίπλα μαζί σας μια μέρα ακόμα 1 .11-3 .11 καλέστε 6984475283kanesex.com
Την ξέρει κανείς; Αξίζει;
Μόνο στο πρόσωπο; Στο στόμα;Την είχα συναντήσει στην Λάρισα πριν 5 μηνες περίπου.
50 ευρώ η μισή ώρα. Δεν έδινε φιλιά, αλλά έκανε τελείωμα στο πρόσωπο. Καλούτσικη πιπα, καλή στο σεξ θα έλεγα. Ηλικία κάπου στα 45 την έκανα εγώ, χωρίς να είμαι σίγουρος. Πάντως είναι αρκετα αδύνατη.
Δεν είχα ζητήσει κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι με σιγουριά.Μόνο στο πρόσωπο; Στο στόμα;
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου, και συμπληρώνω ότι δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο σαν γυναίκα...Βέβαια ήταν τίμια στο κρεβάτι, την ιδρώνει την φανέλα!!https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/melina-poutanaki_i1327971
ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΙ ΑΠΟΥ ΠΑΗΔΟU
. ΚΑΝΟ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΕΛΑ Να ΠΕΡΑΣΩΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΑ ΔΩΣΟ OLA...6970875922kanesex.com
60 ευρώ με πρωκτικό,ελεύθερο στοματικό,69,ισπανικό και χύσιμο παντού
Μικρή με πιασιματα ωραία κωλαρα... Θυμάμαι είχα περασει καλά.. Το παλευε... Τώρα τι να πω γουστα είναι αυταΕπιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου, και συμπληρώνω ότι δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο σαν γυναίκα...Βέβαια ήταν τίμια στο κρεβάτι, την ιδρώνει την φανέλα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πληροφορίες έχουμε για την κοπέλα αυτή???
Πωωωω τι είπες τώρα!!!! Έφυγα για Πάτρα!!!Πληθωρική Ντανιέλα 3 - 5 Φεβρουαρίου Καλαμάτα
Αν θέλεις να ζήσεις τις πιο καυτες εμπειρίες με την πιο απολαυστική εκτόνωση, είμαι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είμαι η πληθωρική Ντανιέλα καθαρή, εχεμυθη και πρόθυμη να κάνω πραγματικότητα τις πιο απαγορευμένες σου φαντασιώσεις,παίζουμε αν θέλεις και αυταρχικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιαυτην γνωρίζει κάποιος;