thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Με τι κόστος συνάδελφε;Μικρή με πιασιματα ωραία κωλαρα... Θυμάμαι είχα περασει καλά.. Το παλευε... Τώρα τι να πω γουστα είναι αυτα
Με τι κόστος συνάδελφε;Μικρή με πιασιματα ωραία κωλαρα... Θυμάμαι είχα περασει καλά.. Το παλευε... Τώρα τι να πω γουστα είναι αυτα
60 μισάωρο 100 η ώρα( αλλά μόνο μισάωρο δεν είναι τα ξέρεις)Με τι κόστος συνάδελφε;
Ναι αλλά είναι όπως στις φωτο; η φόλα και αυτή;Πωωωω τι είπες τώρα!!!! Έφυγα για Πάτρα!!!
Η γνωστή Ντανιελα ειναι αυτή, ερχόταν πριν τον κορονοιό Πάτρα συχνά. Συμπαθητικό πρόσωπο, μεγάλο βυζι, φιλικη σαν παρουσία, αλλά με κιλάκια. Οι φωτογραφίες δεν ειναι αντιπροσωπευτικές. Βέβαια όλα αυτά πριν 1 χρόνο, τώρα αν αδυνάτισε δεν ξέρω.Πληθωρική Ντανιέλα 3 - 5 Φεβρουαρίου Καλαμάτα
Αν θέλεις να ζήσεις τις πιο καυτες εμπειρίες με την πιο απολαυστική εκτόνωση, είμαι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είμαι η πληθωρική Ντανιέλα καθαρή, εχεμυθη και πρόθυμη να κάνω πραγματικότητα τις πιο απαγορευμένες σου φαντασιώσεις,παίζουμε αν θέλεις και αυταρχικά ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιαυτην γνωρίζει κάποιος;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Η γνωστή Ντανιελα ειναι αυτή, ερχόταν πριν τον κορονοιό Πάτρα συχνά. Συμπαθητικό πρόσωπο, μεγάλο βυζι, φιλικη σαν παρουσία, αλλά με κιλάκια. Οι φωτογραφίες δεν ειναι αντιπροσωπευτικές. Βέβαια όλα αυτά πριν 1 χρόνο, τώρα αν αδυνάτισε δεν ξέρω.
Για την Κωνσταντινα αυτή, δεν λέγανε ότι έχει κιλά? Από πρόσωπο και βυζί τι λεει?Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Έχει λίγα κιλά παραπανω.. Συμπαθητικό προσωπο ωραίο βυζι.. Αν σου αρέσουν οι πληθωρικες είναι μια χαρά.. Αν όχι μην παςΓια την Κωνσταντινα αυτή, δεν λέγανε ότι έχει κιλά? Από πρόσωπο και βυζί τι λεει?
Οκ. Το ίδιο ειναι και για την Ντανιελα. Εχει κιλά. Είναι bbw να στο θέσω έτσι. Μιλφ με κιλα και βυζι. Από πορνοσταρ, για να καταλάβεις, ειναι στον σωματοτυπο της Sara jay. Μεγάλα μπουτια, κωλαρα, βυζια μεγάλα. Οπότε αν εισαι φαν των πληθωρικών, ειναι μια χαρά.Έχει λίγα κιλά παραπανω.. Συμπαθητικό προσωπο ωραίο βυζι.. Αν σου αρέσουν οι πληθωρικες είναι μια χαρά.. Αν όχι μην πας
Πολύ καλό!!! Δεν πιστεύω να έχει και τη φάτσα της Sara Jay ;;;???Οκ. Το ίδιο ειναι και για την Ντανιελα. Εχει κιλά. Είναι bbw να στο θέσω έτσι. Μιλφ με κιλα και βυζι. Από πορνοσταρ, για να καταλάβεις, ειναι στον σωματοτυπο της Sara jay. Μεγάλα μπουτια, κωλαρα, βυζια μεγάλα. Οπότε αν εισαι φαν των πληθωρικών, ειναι μια χαρά.
Μήπως έκανες κάποιο λάθος; Αυτή που είδα εγώ δεν ήταν αδύνατη, κανονική θα την έλεγα, τόσο μεγάλη για 45 δεν την έκανα. Τελείωμα έκανε στο στόμα (πολύ καλή) αλλά όχι στο πρόσωπο. Φιλιά σε μένα τουλάχιστον έδινε αφειδώς. Γενικά πολύ ευχαριστημένος, καλός χαρακτήρας και υπάκουη.Την είχα συναντήσει στην Λάρισα πριν 5 μηνες περίπου.
50 ευρώ η μισή ώρα. Δεν έδινε φιλιά, αλλά έκανε τελείωμα στο πρόσωπο. Καλούτσικη πιπα, καλή στο σεξ θα έλεγα. Ηλικία κάπου στα 45 την έκανα εγώ, χωρίς να είμαι σίγουρος. Πάντως είναι αρκετα αδύνατη.
...Ανεξάρτητη Ελληνίδα 22χρονών Δουλεύω μόνη μου 693 4995426 Αριάδνη
Είμαι 22ετών, 170ύψος, με πανέμορφο πρόσωπο και χορταστικό κορμί με πολύ όμορφο στήθος. Είμαι 22ετών καυτή παρουσία με πολύ καύλα οπίσθια και πανέμορφο προσωπάκι με εξωτικά χαρακτηριστικά. Είμαι ανεξάρτητη, κάνω βίζιτες στο χώρο σου ή ξενοδοχείο για γλυκό σεξ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ (χωρίς απόκρυψη). Δουλεύω...kanesex.com693 4995426 ελληνίδα αληθινές φωτός . Μόνο για τον χώρο μου
Σε καλώ να ανακαλύψεις και να αισθανθείς τη μοναδική ηδονή που προσφέρω με το σώμα και το πνεύμα μου, οι φωτογραφίες μου είναι εντελώς πραγματικές. Δέχομαι και τη φίλη σου μαζί αν θέλεις για να παίξουμε μαζί οι τρεις μας. Θα περάσουμε μια αξέχαστη ωρίτσα μαζί. Πάρε με τώρα τηλέφωνο στο...kanesex.com
60 ευρώ με πίπα ακα και 69
Ευχαριστούμε για την κριτική! Είναι γενικά θερμή ή ψυχρή? Από καθαριότητα?Μόλις επέστρεψα από την Στεφανία, η οποία όπως μου είπε φεύγει σήμερα.. Πολύ καλή στο σύνολο. Ευχάριστο πρόσωπο αλλά κάπως σπασμένο, κορμί για τα γούστα μου ωραίο. Πιο συγκεκριμένα βυζί σιλικονούχο αλλά με καλή υφή και σωστό μέγεθος, ύψος τουλάχιστον 1.70 χωρίς υποβοήθηση, μερικά έξτρα πιασιματάκια που μου θυμίζουν μια κλασική ελληνίδα γυναίκα. Στον αγώνα, αξιότιμη με σωστή πίπα και μουνί στενό και υγρό. Για τους γνώστες, μένει στα ενοικιαζόμενα στον άγιο Διονύσιο, τιμή ό,τι είπε ο συνάδελφος.
Δεν νομίζω να κάνω κάποιο λάθος. Εκτός και αν πίσω από την αγγελία δεν είναι συνέχεια η ίδια κοπέλα.Μήπως έκανες κάποιο λάθος; Αυτή που είδα εγώ δεν ήταν αδύνατη, κανονική θα την έλεγα, τόσο μεγάλη για 45 δεν την έκανα. Τελείωμα έκανε στο στόμα (πολύ καλή) αλλά όχι στο πρόσωπο. Φιλιά σε μένα τουλάχιστον έδινε αφειδώς. Γενικά πολύ ευχαριστημένος, καλός χαρακτήρας και υπάκουη.
Ευχαριστούμε για την κριτική! Είναι γενικά θερμή ή ψυχρή? Από καθαριότητα?
Εννοώ καθαριότητα της ίδιας! Μύριζε, κλπ?Να είσαι καλά Χαχανούλη! Ήταν κάπως βιαστική στην αρχή και στο τέλος, αλλά δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Από την στιγμή που μιλάμε για τα συγκεκριμένα ενοικιαζόμενα, χαμηλώνεις τα στάνταρ της καθαριότητας..
Εννοώ καθαριότητα της ίδιας! Μύριζε, κλπ?
ρωτησες μηπως εαν θα ξαναρθει πατρα?Μόλις επέστρεψα από την Στεφανία, η οποία όπως μου είπε φεύγει σήμερα.. Πολύ καλή στο σύνολο. Ευχάριστο πρόσωπο αλλά κάπως σπασμένο, κορμί για τα γούστα μου ωραίο. Πιο συγκεκριμένα βυζί σιλικονούχο αλλά με καλή υφή και σωστό μέγεθος, ύψος τουλάχιστον 1.70 χωρίς υποβοήθηση, μερικά έξτρα πιασιματάκια που μου θυμίζουν μια κλασική ελληνίδα γυναίκα. Στον αγώνα, αξιότιμη με σωστή πίπα και μουνί στενό και υγρό. Για τους γνώστες, μένει στα ενοικιαζόμενα στον άγιο Διονύσιο, τιμή ό,τι είπε ο συνάδελφος.