Καλησπέρα τύποι!!! Γυρνώ από μάχη με την παρακάτω κυρία:
6946603726 Ελληνιδα 24χρ Ειμαι μια όμορφη και απίστευτα σέξι γυναίκα με εντυπωσιακές καμπύλες και αν σου αρέσουν οι φωτογραφίες μου, άσε με να σου δείξω απο κοντά πόσο όμορφη και τι άτομο είμαι❤❤❤ Οι υπηρεσίες μου είναι πολύ πλήρεις, δεν θα σε αφήσω αδιάφορο και είμαι βέβαιη ότι θα ανυπομονείς...
kanesex.com
Εδρεύει στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (στο κλασικό ξενοδοχείο της Πάτρας). Δηλώνει και φαίνεται/ακούγεται Ελληνίδα. Για μονή εκτόνωση ζητά 100 ευρά και για δίμπαλο 130 (το οποίο και αποκαλεί σπέσιαλ...). Ηλικία γύρω στα 30-35, κοντούλα με καλά πιασίματα και ωραίο πλαστικό βυζί. Στον αγώνα, μου φάνηκε κάπως ξεπέτα. Πιο συγκεκριμένα, τελειώνοντας τον πρώτο γύρο, κάναμε ένα τσιγάρο σαν θανατοποινίτες και κατευθείαν για το δεύτερο γύρο σαν μας κυνηγάει κάποιος. Τελειώνοντας τον δεύτερο γύρο, ντύθηκε σαν σίφουνας για να πάει κάπου...
Συμπερασματικά, για 60 ευρά και έναν γύρο, ναι θα ξαναπήγαινα, για 130 ευρά το δίμπαλο ΟΧΙ...
Υ.Γ.: Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πατρινιά, και είχε κάνει κοπάνα από την δουλειά για να βγάλει το εξτραδάκι.. Όταν ντυνόταν διέκρινα με την άκρη του ματιού μου μια μπλούζα με μια επιγραφή στο στήθος... Αυτό μην το πολυλάβετε υπ'όψιν γιατί δεν είδα κάτι ξεκάθαρα!
Ελπίζω να βοήθησα!
Καλά βόλια!