foithths23
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
μιλησα και εγω μαζι της χθες μεσω viber φαινεται πολυ συνεννοήσιμη ..τωρα θα δοκιμασω και θα γραψω συντομα.Καλή είναι, αλλά αυτά είναι υποκειμενικά!
μιλησα και εγω μαζι της χθες μεσω viber φαινεται πολυ συνεννοήσιμη ..τωρα θα δοκιμασω και θα γραψω συντομα.Καλή είναι, αλλά αυτά είναι υποκειμενικά!
Όπως έγραψαν και οι προλαλήσαντες μετά τη Χριστίνα το χάος.Παίδες επειδή αύριο θα είμαι στην Πάτρα, τελικά υπάρχει κάτι καλό γιατί οι πιο πάνω αγγελίες είναι ανενεργές;
Εσύ θυμήθηκες περσινά γλυκά σταφύλια. Το νήμα δεν υπάρχει πλέον το πάτησε το τρένο.προλαβε να δοκιμασει κανεις την κατρινα?ειχε κ νημα φτιαξει
Τύπε, Χριστίνα (αν είναι διαθέσιμη=> παίρνεις τηλ και μαθαίνεις) κι ό,τι άλλο το γνωστό αγγελιοσάητ... Κάτι ξενόφερτα βγάζει που μου μοιάζουν ξεπέτες! Αν έχει κάποιος άλλος γνώμη ας μιλήσει...Παίδες επειδή αύριο θα είμαι στην Πάτρα, τελικά υπάρχει κάτι καλό γιατί οι πιο πάνω αγγελίες είναι ανενεργές;
Fake δείχνει, τουλάχιστον από πλευρά photos❤❤ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΦΟΥΛ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ❤❤
❤❤ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Γυναίκα 28 χρονον ανεξαρτητη ξανθια κανω φουλ πρόγραμμα ελεύθερα χάδια και φιλιά τελείωμα στο στομα 69 ισπανικο σεξ σ όλες της στάσης αυταρχικό κ ότι άλλο θέλεις καλεσε με θα περάσουμε πολύ καλά 6987729769kanesex.com
Έχει κανείς καμία ιδέα για τη συγκεκριμένη;
Κρίμα που το διέγραψαν! Κάποια μηνύματα της ήταν έργα τέχνης!Εσύ θυμήθηκες περσινά γλυκά σταφύλια. Το νήμα δεν υπάρχει πλέον το πάτησε το τρένο.
Αρκετα κιλα, περιεργη στη συμπεριφορά και λιγο ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε. Μακρια για εμεναΓια εδω καμια πληροφορια;ΠΑΤΡΑ τώρα. μέχρι το απόγευμα μόνο για σήμερα 690-673-4512 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Καλωσορισατε! ⭐️Καθαρη κοπελα ελληνιδα 32 και SEXY!!!! Περιγραφή Ερωτικο μασαζ με 6αρι στηθοσ και σεξακι Μελαχρινη ελληνιδα γυναικαρα με τα ολα τηs ☆☆☆☆☆ 690-673-4512 ☆☆☆☆☆ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 100€ ΠΑΤΡΑ προγραματακια>>> ⭐️Ερωτικο μασαζ με λαδακι για τουs σεχουλιαριδεs αισθησιακουs...kanesex.com
Καλησπερα σε ολους. Γενικα η Πατρα σε αυτο το θεμα ειναι πολυ πεσμενη, οσον αφορα την χριστινα πολυ καλο παιδι αλλα πολυ μετρια σε εμφανιση, ανυπαρκτο στηθος, πιπα με δοντια, πολυ αδυνατη, πολυ τσιγαρο, γενικα δεν την ξανασυνανταω.απο προσωπο λεει τπτ?
Σχεδόν παρόμοια φάση και εγώ με μια κουβανεζοκατιαποεκειπερα……….έκλεισα για 100 για 2 ριξιές,τελείωσα την πρώτη αλλά για δεύτερη δεν πήγε γιατί ήταν με το ρολόι και το κινητό στο χέρι,αγγλικά…..έκανε πως δεν ήξερε και μου έδειχνε συνέχεια τι ώρα πρέπει να φύγω,εδώ με έδιωχνε γιατί δεν μου σηκωνόταν με το ξενέρωμα που μου έκανε κάθε 2-3 λεπτά.
Σόρρυ για την πικρία, αλλά ακολουθεί butthurt κριτική:
Καταδρομική στην εν λόγω δεσποινίδα (ALEXANDRA100€)
Βράδυ, κατουρόκαυλα μετά από μπύρες...Ανάγκη για άδειασμα.
Ζητούσε 100 για μία ώρα, το κάναμε με 80. Προφανώς, θα ****έται και για μια μποτίλια λάδι και, κακώς, λέω πολύ κακώς που δεν συνέχισα το παζάρεμα. Πολύ κακώς.
Μάγκες μακρυά!!!!!!! Έπρεπε να την πάθω για να μάθω. Καθότι άβγαλτος, μέχρι στιγμής δε μου είχε τύχει φόλα....
Ας γίνω πιο συγκεκριμένος:
Η κοπέλα είναι όπως στη φωτό. Chubby, μελαμψή, κουβανο-βραζιλιανο-δεν-ξερω-και-γω-τι . Πολύ σφιχτό σώμα και ωραίο βυζάκι. Χαμογελαστή με περίσσεια καύλα.
Και έχοντας εγώ καυλώσει άπειρα, τσουπ... στο εικοσάλεπτο έφυγε το τυρόγαλο....
Η αντίδρασή της: "Ωραία φύγε, καλό βράδυ"
Έχοντας πληρώσει για μια ώρα επέμενα πως πρέπει να τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν εξ'αρχής, από τα οποία τίποτα δεν έγιναν (φιλιά ΔΕΝ, ελευθερο στοματικό ΔΕΝ, χύσιμο στη μάπα ΔΕΝ) και τα οποία άφησα να περάσουν γιατί είχα καύλες.
Προφανώς φταίω εγώ που δεν έφυγα εξ αρχής....
Α, και ο λόγος που δεν σήκωσα και άλλο τους τόνους;;;; Μου έφερε το φιλαράκο της που ήταν κρυμμένος στο άλλο δωμάτιο...
Αίσχος, ΜΑΚΡΥΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...
Εγώ ποτέ ξανά με ξένη...
Υ.Γ.: Μακάρι όλα τα μακάρι να σου τύχουν. Κωλόπαιδο