αν και οι περισσότεροι περιμένουν ενημέρωση και πληροφορίες χωρίς να δίνουν δεν θα γίνω σαν αυτούς και θα σας ενημερώσω για την σημερινή μου συνεύρεση..
είχα αρκετό καιρό να κάνω παρτούζα και η αγγελία των κοριτσιών
Μελαχρινό δίδυμο για παρτούζες 6 9 9 6 3 4 1 1 6 4 μου έκλεινε το μάτι εδώ και καιρό. ξύπνησα το πρωί και οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο, τηλεφωνάκι και κλείσιμο ραντεβού με τα κορίτσια 120 μισή ώρα με μία εκσπερμάτωση 140 με λεσβιακό και 160 για μία ώρα με 2 πιστολιές χωρίς λεσβιακό. πήρα το πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις χωρίς λεσβιακό, μένουν σε σπίτι στο κέντρο της πόλης μας.
Φτάνω στο σπίτι και μου ανοίγουν πρόκειται για 2 μεγαλοκοπέλες 40 περίπου η Αλεξάνδρα εκ Ρωσίας και γύρω στα 45 Ελληνίδα η δεύτερη της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα
η Αλεξάνδρα είναι μελαχρινή κοντά στο 1,70 με κολάρα σωματάρα και 3αρες βυζάρες η άλλη κοντούλα μέτριο σώμα μέτριο κολαράκι και 2μισάρια βυζάκια τα πρόσωπα τους είναι νορμάλ αλλά η ηλικία τους φαίνεται γενικά σαν παρουσία και οι 2 είναι πάνω του μετρίου, για μένα πολύ πάνω του μετρίου
έκανα ντουζάκι έδωσα το εισιτήριο μου και ξεκινήσαμε η ''μεγάλη'' με περίμενε με ανοιχτά τα πόδια ξαπλώνω δίπλα της και αρχίζουμε το μπαλαμούτι έρχεται και η Αλεξάνδρα δίπλα μου και μπαίνει στον στίβο μάχης. να γλύφω την μία να με γλύφει η άλλη να πιάνω της μίας το στήθος να χαϊδεύω το μουνί της άλλης η μία να μου παίζει τον πούτσο η άλλη να με χαϊδεύει τα αρχίδια γενικά κάπου χάθηκα. κατεβαίνει για πίπα η μεγάλη βάζοντας μου καπότα ωχ λέω μαλακία θα γίνει. της λέω θέλω χωρίς αχ μωρό μου λέει δεν γίνεται πετάγεται η Αλεξάνδρα και μου λέει θα σου κάνω εγώ αλλά είναι συν 10 ευρώ οκ λέω αφήνω την μία να με παίρνει πίπα με καπότα και την άλλη να προσπαθώ να την γλύψω. μετά από κανά 5αλεπτο αλλάζουμε κατεβαίνει η Αλεξάνδρα βγάζει την καπότα και ξεκινάει, ανεβαίνει η άλλη πάνω μου για να την γλύψω η οποία έχει μεγάλα μουνόχειλα και μου το ζητούσε επίμονα να την γλύψω, εγώ να γλύφω το μουνάκι της το οποίο ήταν πεντακάθαρο και η άλλη να με πιπώνει άγαρμπα , λίγο οι παραπάνω καύλες λίγο η καύλα της στιγμής στο λεπτό έχυσα ξενερωμένος για την αντοχή μου αλλά χαρούμενος για την φάση που ζούσα.
μπαίνω για ντουζάκι βγαίνω και ξανά ξεκινάμε χωρίς να πάρω ανάσα.
η 45αρα πάλι ανοιχτά τα πόδια και να μου λέει θέλω να με γλύψεις ξεκινάω την σπάτουλα μου λέει εγώ δεν έχω θέμα βάλε και δάχτυλα η Αλεξάνδρα από πίσω μου με το ένα χέρι να με χαϊδεύει με το άλλο να μου τον παίζει και ταυτόχρονα να μου φυλάει την πλάτη και ενώ γλύφω να σκέφτομαι τη ζω... μετά από κανα 5αλεπτο αλλαγή σπάτουλας βάζω την Αλεξάνδρα ανάσκελα και χάνομαι στο μουνάκι της το οποίο είναι μικρούλικο και χωρίς εμφανή μουνόχειλα η 45αρα τώρα έχει ανεβεί πάνω μου και έχει φέρει τα βυζάκια της πάνω στο κεφάλι μου και να μου τα τρίβει μετά από κανα 5αλεπτο σηκώνω την Αλεξάνδρα την βάζω λίγο να με γλύψει μέχρι να φέρει την καπότα η άλλη, περνάμε την καπότα ξαπλώνω ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να χτυπιέται, πραγματικά όμως χτυπιόταν κάτι που με χάλασε λίγο αλλά σε λίγα λεπτά αλλάξαν όλα, φέρνει η μεγάλη το μουνι της στο στόμα μου και είμαι σε μία κατάσταση να γλύφω την μεγάλη να χοροπηδάει η άλλη πάνω μου, το ένα το χέρι μου στο βυζί της μίας το άλλο στης άλλης το ένα χέρι της μίας να μου χαϊδεύει το σώμα και η αλλή όπως ήταν πάνω μου να εχει βάλει το χέρι της από πίσω και να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. αλλάζουμε στάση και η Αλεξάνδρα πλέον είναι στα 4, από τα καλύτερα στησίματα που έχω δει στην ζωή μου η μεγάλη να έχει φέρει τα βυζια της στο στόμα μου και να μου λέει μην χύσεις θέλω και εμένα να με γαμήσεις. μετά από κανα δίλεπτο αλλάζουμε-τώρα στα 4 είναι η μεγάλη, άτσαλο στήσιμο όμως, η Αλεξάνδρα τώρα έχει έρθει δίπλα μου γλωσσοφιλιώμαστε και το χέρι της μου χαιδευει και πάλι τα αρχίδια, μετά από κανα 2λεπτο ήρθε το τέλος
αράζουμε και οι 3 στο κρεβάτι με ένα χαμόγελο και μια ευχαρίστηση.... κανα 10λεπτο social και αποχώρηση τα κορίτσια θα μείνουν μέχρι την άλλη παρασκευή , πέρασα πολύ ωραία κάποιες λεπτομέρειες θα είχαν απογειώσει το ραντεβού . Τα κορίτσια πλέον θα γίνουν τα στανταράκια μου, είπαν ότι θα ξανα έρθουν τον Σεπτέμβριο