Διαγραμμένο μέλος 16082
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
ότι πιο σάπιο υπάρχει μαζεύτηκε εδώτι γινετε εκει στο βολο μαζευτηκε πολυ πραμα πεστε καμια πληροφορια
αφού πέρασε μία μέρα και ηρέμισα ας γράψω για να προστατέψω κανέναν.
χθες το απόγευμα είδα ότι έχουμε 2 καινούριες αφίξεις την kim και την Μαρία η ΤΖΟΥΣΗ και δυστυχώς κάτι με έτρωγε να σπαταλήσω , χρόνο και χρήμα.
αφού έψαξα λίγο στo forum μήπως και βρω καμιά πληροφορία για τις συγκεκριμένες βρήκα 2 ''κριτικές'' για την μεν Κιμ ότι 60 ευρώ για μία φορά και + 20 για δεύτερη και ότι κάνει duo με την ΤΖΟΥΣΗ. για την δε ΤΖΟΥΣΗ ότι είναι χοντρή και μεγάλη σε ηλικία αλλά στην πίπα το προσπαθεί και ότι είναι 60 ευρώ και με +10 ευρώ δεύτερη φορά. και κάπως έτσι λέω δεν γαμ..... ας πάρω να κλείσω
τηλεφωνική επικοινωνία με Κιμ μου λέει ότι το πρόγραμμά της είναι 60 ευρώ με πίπα και σεξακι όπως χαρακτηριστικά μου είπε, σε ερώτηση μου για δεύτερη εκτόνωση μου είπε είναι +60 ευρώ γιατί λέει την κουράζει η δεύτερη φορα επειδή ο άλλος αργεί να χύσει και την ταλαιπωρεί σε ερώτηση μου αν υπάρχει και άλλη κοπέλα μου είπε ναι έχω και μια φίλη μου και είναι 120 ευρώ για μία φορά, και εκεί που προσπαθώ να σκεφτώ τι να κάνω μου πετάει την πρόταση να πάω να δω και την φίλη της και αν δεν μου αρέσει να προχωρήσω μόνο μαζί της, εν τέλη κλείνω ραντεβού κατά τις 8, και μάλιστα μου λέει μην αργήσεις γιατί έχω ραντεβού μετά (οκ σεβαστο και σωστό αυτό)
ενδιάμεσα σκεπτόμενος ότι αν τις πάρω και τις 2 σε ένα τέταρτο το πολύ θα έχω τελειώσει και θα πάω άκλαυτος σκέφτηκα να πάρω πρώτα την τζουση και μετά την κιμ και με αυτή την σκέψη ξεκίνησα να πάω
φτάνω 8 παρά 5 και είμαι έξω από το χώρο τους, έτερος συναγωνιστής έχει παρκάρει και παίρνει τηλ , παρκάρω παίρνω τηλ αλλά είναι κατειλημμένο παίρνω ξανα παίρνω το ίδιο κάποια στιγμή το σηκώνει και μου λέει μωρό μου πάρε με σε παρακαλώ σε 10 λεπτά πάλι καλά που έπρεπε να είμαι τυπικός στο ραντεβού μου . στο τέταρτο παίρνω τηλ και το έχει κλειστό μετά από 10 λεπτά παίρνω τηλ την ΤΖΟΥΣΗ της εξηγώ για το ραντεβού και ότι ήταν να κάνουμε duo και μου λέει μάλλον έχει πελάτη παρ όλα αυτά ανέβα. Ανεβαίνω τις εξηγώ ότι είχαμε πει για duo αλλά ας ξεκινήσουμε μαζί και βλέπουμε
κριτική για ΤΖΟΥΣΗ
η γιαγιά είναι περίπου 50 γιατί περί γιαγιάς πρόκειται, άσχημο και σπασμένο πρόσωπο με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κιλα λέω δεν γαμιέται αν κάνει καλή πίπα θα την παλέψουμε, μου λέει το πρόγραμμα μου είναι 60 ευρώ, 70 με πίπα χωρίς προφυλακτικό και 80 με χυσιμο όπου γουστάρω. (την ώρα που πάμε στο κρεβάτι με παίρνει τηλ η Kιμ μου λέει αν έφυγες το καταλαβαίνω και συγγνώμη αλλά άργησε ο προηγούμενος να έρθει, της λέω ότι είμαι δίπλα και μου λέει έρχομαι της λέω θα παίξω με την τζούση και θα έρθω και σε εσένα μετά (από το τηλ την άκουσα σαν να ξενέρωσε) έρχεται η τζούση και ξεκινάει πίπα η οποία ήταν αδιάφορη, της λέω θα βγάλεις τα ρούχα? ναι μου λέει- δεν τα έβγαλε ποτέ απλά είχε τα βυζιά της έξω από το ''νυχτικό'' ,εσώρουχο στριγκ ή κάτι τέτοιο δεν φορούσε αφού μου έκανε 5 λεπτά αδιάφορη πίπα μου βάζει καπότα και μου λέει έλα γάμησε με στα τέσσερα, όχι της λέω θέλω να ανέβεις πάνω μου, ανεβαίνει για 30 δευτερα και μου λέει έλα γάμησε με στα τεσσερα τώρα, ρε μανία λέω τέλος πάντων άντε να χυσω να πάω με την άλλη μήπως αλλάξει η τύχη μου.
κριτική για Κιμ
τελειώνω την παίρνω τηλ για να πάω δίπλα μου λέει σε 5 οκ πάρε με τηλ, έρχεται σε 5 λεπτά και με παίρνει από το δωμάτιο της Τζούση και πάμε στο δικό της
η Κιμ έχει πιο όμορφο πρόσωπο, έχει αρκετά κιλά αλλά όχι όπως η Τζούση μπαίνω στο δωμάτιο και πριν ξεντυθώ και πάω στο κρεβάτι μου λέει το δωράκι μου, της δίνω τα χρήματα και περνάω στο δωμάτιο μου επιστρέφει τα ρέστα μου λέει πήγαινε στο κρεβάτι γδύσου και έρχομαι σε 4 περίπου λεπτά έρχεται, αρχίζει και βγάζει μαντηλάκια μου καθαρίζει τον πούτσο καθάρισμα κόντρα καθάρισμα οπτικός έλεγχος και πάλι οπτικός αρχίζει και με ξενερώνει με τα πολλά ξεκινάει να μου κάνει πίπα η αλήθεια είναι πως το προσπάθησε αλλά λίγο το ξενέρωμα λίγο το ότι πριν από 10 λεπτά είχα χύσει δυσκολευόταν η ανόρθωση της λέω σε κάποια φάση τα ρούχα δεν θα τα βγάλεις, μου λέει όχι γιατί κρυώνω πάλι ξενέρωμα, αφού καταφέρνει και μου τον σηκώνει μου βάζει καπότα και μου λέει έλα γάμησε με στα 4 (άντε και αυτή πάλι) της λέω θέλω να ανέβεις πάνω μου και λέει ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ.... αρχίζω και ξενερώνω και ίλεω αντε να χύσουμε να φεύγουμε, στήνετε άχαρα στα τέσσερα προσπαθώ να μπω γιατί είδη είχε αρχίσει να μου πέφτει τελικά τα καταφέρνω, στο 5αλεπτο την βλέπω να αρχίζει να δυσανασχετεί της λέω ας αλλάξουμε σε ιεραποστολικό γυρνάει ανοίγει τα πόδια και μπαίνω, το πρόσωπο και το βλέμμα της αλλού, να μην με βλέπει ,με τα χίλια ζόρια χύνω αμέσως σηκώνεται της λέω ελπίζω να μην σε ταλαιπώρησα μου λέει όχι καλά ήταν γρήγορα έχυσες άλλοι κάνουν 20 λεπτο
ντύθηκα έφυγα και έκλεγα τα χρήματα που έδωσα
εν κατακλείδι υπηρεσίες μπουρδέλου με κορίτσια ξεπεσμένου κολόμπαρου μαύρο και πιο μαύρο από μαύρο