You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caligula Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 591
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Βραδινη επισκεψη στο Gold χωρις τιποτα καινουριο και αξιολογο.Ο σερβιτορος μου ειπε οτι τελη Σεπτεβριου θα υπαρχει πολυ καινουριο αιμα.
Καινουριο συστημα στο πριβε , οταν πας για 3 χορους,κανεις 2 τωρα αλλα πληρωνεις 3 ,δηλαδη τον χορο στο πριβε τον πληρωνεις 30 ενω εξω 20.
Καινουριο συστημα στο πριβε , οταν πας για 3 χορους,κανεις 2 τωρα αλλα πληρωνεις 3 ,δηλαδη τον χορο στο πριβε τον πληρωνεις 30 ενω εξω 20.
έλεος;Βραδινη επισκεψη στο Gold χωρις τιποτα καινουριο και αξιολογο.Ο σερβιτορος μου ειπε οτι τελη Σεπτεβριου θα υπαρχει πολυ καινουριο αιμα.
στο νησι που ημουν πηρα 4 ή 5 χωρους, δεν θυμαμαι ετσι πως με ειχε κανει, και εμεινε για 10 περιπου τραγουδια.
και τωρα μας λες πτι πληρωνεις 3 αλλα παιρνεις 2;
καλο συστημα αυτο, σαν αυτο που εφαρμοζει ο αλογοσκουφης.
βγαζεις 2 σου παιρνω 3
μαλλον πλακα κανεις.Ελα φιλε pakara για 20 ευρω κανεις ετσι?
αν ισχυει παντως αυτο προβλεπεται, αν ξανατραβηχτουμε, ενα ποτακι και δρομο
Το ίδιο ισχύει παντού με άλλα λόγια. Στον caligula πληρώνουμε 60 euro για 2 χορούς, στο platinum 30 euro για ένα χορό. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο πρώτο μπορείς να πάρεις έναν απλό χορό των 20 euro στο τραπέζι σου. Σε σύγκριση με την Αθήνα οι τιμές που πληρώνουμε εδώ είναι εκτός πραγματικότητας.
Δεν με ενθουσιάζει το εν λόγω μαγαζί, μετριότητα και κοροϊδία σε ότι αφορά τις τιμές. Ποτό πελάτη 20, κοπέλας 30 και χορός σε prive χώρο 60...Αποφεύγω πια να με γαμάνε χωρίς να γαμάω...Δηλαδή αν θέλω να κάνω 3 χορούς, να πιω ένα ποτο και να μιλήσω με καμιά θέλω για μια ώρα μια διακοσάρα στο νερό...Ε, δεν παίρνω ένα CG
προεδρε αμα οι τιμες αυτες ισχυουνν και για εσενα που τους εχεις τιμησει τοσες φορες, τοτε εμεις οι κοινοι θνητοι τι να περιμενουμε.Οντως ισχυει,χθες το διαπιστωσα ,εκανα 8 τραγουδια στο πριβε και πληρωσα 240 ευρω
αληθεια ποια ηταν η τυχερη της βραδιας;
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Πρόεδρε εγώ στη θέση σου θα τις έπαιρνα όλες σπίτι μου για prive ....σιγά μη τρέχω ως εκεί !Οντως ισχυει,χθες το διαπιστωσα ,εκανα 8 τραγουδια στο πριβε και πληρωσα 240 ευρω
προεδρε αμα οι τιμες αυτες ισχυουνν και για εσενα που τους εχεις τιμησει τοσες φορες, τοτε εμεις οι κοινοι θνητοι τι να περιμενουμε.
Η Σοφια η Γαλλιδα ,αριστη στο πριβε
Οι τιμες ειναι ιδιες για ολους,δεν αποτελω εξερεση,η μονη διαφορα ειναι οτιδεν μου ζητανε χρηματα για το ποτο μου.
Η Σοφια η Γαλλιδα ,αριστη στο πριβε
Οι τιμες ειναι ιδιες για ολους,δεν αποτελω εξερεση,η μονη διαφορα ειναι οτιδεν μου ζητανε χρηματα για το ποτο μου.
Πρόεδρε εγώ στη θέση σου θα τις έπαιρνα όλες σπίτι μου για prive ....σιγά μη τρέχω ως εκεί !
Τα Χριστουγεννα τους ζητησα 2 για το σπιτι για στριπτιζ,ειχα ρεβεγιον,αλλα μου ειπανε οτι δεν στελνουνε κοπελες σε σπιτια ,μονο σε club ,καφε και μπουζουκια και να φανταστεις οτι τους ειπα θα τους δωσω διπλα χρηματα απο οσα περνουνε.
Τα Χριστουγεννα τους ζητησα 2 για το σπιτι για στριπτιζ,ειχα ρεβεγιον,αλλα μου ειπανε οτι δεν στελνουνε κοπελες σε σπιτια ,μονο σε club ,καφε και μπουζουκια και να φανταστεις οτι τους ειπα θα τους δωσω διπλα χρηματα απο οσα περνουνε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Πρόεδρε εγώ στη θέση σου θα τις έπαιρνα όλες σπίτι μου για prive ....σιγά μη τρέχω ως εκεί !
και γιατι δεν μου τηλεφωνουσες να σε βολεψω εγω?:-)
Οντως ισχυει,χθες το διαπιστωσα ,εκανα 8 τραγουδια στο πριβε και πληρωσα 240 ευρω
χθεσινη επισκεψη στο Gold υστερα απο αρκετη αποχη απο ολα τα ιδρυματα ,πολλα νεα προσωπα ,αυτη που ξεχωρισε ,για μενα ,ειναι η Τινα η Ουγγαρεζα διμετρο μελαχροινο , δυστυχως δεν μπορεσα να δοκιμασω πριβε για να εκφερω γνωμη ,γιατι ημουνα απασχολημενος ,με το γλυκυτατο μωρο μου την Bianka.Παρασκευη και Σαββατο ομως δεν προκειτε να γλυτωση
Ενημέρωση please για το Χρυσό, αύριο λέω να το επισκεφθώ και θέλω να μου πείτε αν αξίζει να πάω.
Φιλε DoctorG το βραδι ημουνα στο Gold, εχει αρκετες καινουριες κοπελες,αυτη που ξεχωριζει και με διαφορα ειναι η Τινα η Ουγγαρεζα,διμετρη,πολυ καλο πριβε.
Αξιζει με χιλια.
Χθεσινη επισκεψη σε ολα τα φιλανθρωπικα ιδρυματα.
Ξεκινησαμε απο το Καμπαρε ,αρκετος κοσμος και καλη ατμοσφαιρα, μου αρεσε,δεν καθησαμε πολυ και αποχωρησαμε.Επισκεφτηκαμε το Blue Iguana μικρο το μαγαζι κερασαμε 2 ποτα και αποχωρησαμε,συνεχεια στο Καζανοβας ,παλαιο Μουλεν Ρουζ,μπηκαμε και βγηκαμε .Κατοπιν στο Πριβε ,ανευ σχολιασμου ,ενα ποτο και δρομο.Σειρα ειχε το Απολλων , παλαιο Καλιγουλα ,λιγα πραγματα κι εκει,6-7 κοπελες,καναμε 6 χορους και φυγαμε.Επομενη σταση στο Πλατυνουμ ,οπου γινοτανε ΧΑΜΟΣ,δεν καθησαμε πολυ γιατι δεν βρηκαμε τραπεζι.Καταληξαμε στο Gold οπου κι εκει ειχε πολυ κοσμο ,εγω προσωπικα τιμησα την Τινα με 1 Σαμπανια και 6 χορους ,απιστευτη ειναι.Ο φιλος μου πηρε την Μαρλεν για 3 χορους οταν επεστρεψε απο το πριβε μου ειπε οτι το νιμου της μυριζει σε αφανταστο βαθμο,σιγουρα εχει κατι.Σε γενικες γραμες Πλατινουμ Καμπαρε και Gold αξιζουνε στην Πολι
Ξεκινησαμε απο το Καμπαρε ,αρκετος κοσμος και καλη ατμοσφαιρα, μου αρεσε,δεν καθησαμε πολυ και αποχωρησαμε.Επισκεφτηκαμε το Blue Iguana μικρο το μαγαζι κερασαμε 2 ποτα και αποχωρησαμε,συνεχεια στο Καζανοβας ,παλαιο Μουλεν Ρουζ,μπηκαμε και βγηκαμε .Κατοπιν στο Πριβε ,ανευ σχολιασμου ,ενα ποτο και δρομο.Σειρα ειχε το Απολλων , παλαιο Καλιγουλα ,λιγα πραγματα κι εκει,6-7 κοπελες,καναμε 6 χορους και φυγαμε.Επομενη σταση στο Πλατυνουμ ,οπου γινοτανε ΧΑΜΟΣ,δεν καθησαμε πολυ γιατι δεν βρηκαμε τραπεζι.Καταληξαμε στο Gold οπου κι εκει ειχε πολυ κοσμο ,εγω προσωπικα τιμησα την Τινα με 1 Σαμπανια και 6 χορους ,απιστευτη ειναι.Ο φιλος μου πηρε την Μαρλεν για 3 χορους οταν επεστρεψε απο το πριβε μου ειπε οτι το νιμου της μυριζει σε αφανταστο βαθμο,σιγουρα εχει κατι.Σε γενικες γραμες Πλατινουμ Καμπαρε και Gold αξιζουνε στην Πολι
γεια σου προεδρε, καιρο εχουμε να τα πουμε αλλα επεσε πολυ δουλεια.Χθεσινη επισκεψη σε ολα τα φιλανθρωπικα ιδρυματα.
1. ειναι δυνατον δεν σου βρηκαν τραπεζι στο πλατινουμ;
που εχουν σπουδασει μαρκετινγκ οι τυποι;
2. απιστευτο αυτο που κανατε
3.μετα πηγατε κατ ευθειαν στη λειτουργια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις