Καλησπέρα σε όλους, προπαραμονή Χριστουγέννων είπαμε να επισκεφθούμε τον ιστορικό Καλλιγούλα παρέα με καλούς φίλους και συναγωνιστές javito και mousli mousli.
Αρχικά να πω ότι ο χώρος αρκετά σκοτεινός και η ανακαίνση έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια.
Κοπέλες περίπου 10 εκ των οποίων 1-2 καλές, και οι υπόλοιπες ή γριες ή χοντρές ή τελοσπάντων για ιδιαίτερα γούστα.
Εμένα μου ήρθε η πιο ωραία και πάνω που λεω εδώ είμαστε, μετα από τις πρώτες κουβέντες μου είπε ότι δε κάνει πριβέ χορό, μόνο να κερασω ποτά κλπ. Την κοιτάω, κόλλησα λίγο να πω την αλήθεια γιατί δε μου χε ξανατυχει, δε μπορεσα να καταλαβωτο λόγο του να ερθεις αλλα να μη κανεις χορο, αλλα τελοσπαντων, επειδη ηταν οτι καλυτερο υπηρχε και επειδη οι αλλοι είχαν παει για πριβε ειπα να μη κατσω μονος μερα που ναι και τα ειπαμε λιγο. Το ποτο επισης τζαμπα, δεν ειχε να πει τιποτα, καμια ετοιμη ψευτικη ιστορια κλπ και γενικα μια απογοητευση, το μονο αστειο ήταν που μετα ειπε να παρει και δευτερο, γελασα λιγο. Αργοτερα σκεφτηκα μπορει να ηταν πρωτη μερα, ή πρωτες μερες αναγνωρισρικες ή ερχομενη απο παρακειμενο κλάδο και γι αυτο να φαγαμε βαλουτα, τεσπα.
Μεγαλυτερο αρνητικο θα χαρακτηριζα τον "σερβιτορο" που οταν ειπαμε για το ποτο απαιτησε αμεσα και ιδιατερα ακομψα τα λεφτα για το ποτο της, οτι δηλ θα του ριχναμε πιστολι; ή τι; τερμα αντιεμπορικός και αντιεπικοινωνιακος, σε αλλα μαγαζια είναι ευγενεστατοι ακομα και οταν ειναι κουρασμενοι οι αντιστοιχοι τυπαδες.
Για να κλεισω, εχουμε πει να ξαναπαμε σε λιγες μερες γιατι εχει φαγωθει ο javito με μια που το εκανε πολυ καλο χορο και θελει να δοκιμασει και ακομα μια, οποτε θα επανελθουμε, ελπιζω με το νεο έτος κάτι να αλλάξει γιατι ειναι κριμα
Καλες γιορτες σε ολους με υγεια