Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ε αποκλείεται να ναι η ίδια.ίσως δεν είναι η ίδια, δε θα την έλεγα γλυκιά, μάλλον καυλόφατσα με κάπως μακρόστενο πρόσωπο και λευκό δέρμα
Παιδια στο καλιγουλα γαμας;πως γινεται η φαση;
ναι αυτη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα μου ειπε τη λενε Maya ειναι μιση κορεατισα και οτι δουλευε σε αθηναικο strip club πριν ερθει εδωΓια τον φίλο μιας και το ανέφερε στο άλλο thread (Le Cabaret)
Έχει ανοίξει το μαγαζί. Απο ροστερ δεν συγκράτησα και πολλά (από ονόματα τίποτα) ...
Επίσκεψη 10 days ago. Το προηγούμενο ΠΣΚ. Είχε λίγο κόσμο αν και μόλις είχε ξανανοίξει. Σαν χώρος μια χαρά μου κάνει όταν δεν είναι πήχτρα
Μια κοντή με γυαλάκια που μου βγάζει ότι είναι γκαυλιάρα αλλά και θεόμουρλη
Και μια που ασιατοφέρνει και παίζει να δούλευε παλιά σε Strip πρωτευούσης
Και μία άλλη τρελή με μπουκλέ μαλλί που κάθεται στην πόρτα δίπλα συνήθως
Και ακόμα μία ωραία ξανθιά απο Ρουμανία που ήταν όμορφη πραγματικά (δηλαδή και σε φως) αλλα φαινόταν ¨καλόγρια"
Επίσης μπαίναν και κοπέλες μόνες τους .. Τι διάολο θέλανε; Μάλλον ψάχνανε πούτσα ή ψαλίδια
Η Maya φιλε ειναι απο το Καζακσταν ,την εχω παρει μια φορα και τελευταια ,μαπα το καρπουζιναι αυτη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα μου ειπε τη λενε Maya ειναι μιση κορεατισα και οτι δουλευε σε αθηναικο strip club πριν ερθει εδω
η ταριφα ειναι 200 για να το κανεις μαζι τους σε εκεινο το καναπε...δε ειναι vfm αλλα εμενα η συγκεκριμη μα αρεσε μιας που εχω κολημα με ασιατισες ετσι και αλλιως...
ηταν και καποιες που πιεστικα ζητουσαν ποτα ηταν και μια ψιλη με βραχνη φωνη για δεσιμο...
Έχει πάει κανείς πρόσφατα η έχει πεθάνει τελείως το μαγαζί; Λέω να κάνω ένα κασκαντεριλικι