Νέα

Caligula Gold

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Μηνύματα
522
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
6
πολυ παρακμιακος καταντησε ,ο καλιγουλας, με την σαρα και την μαρα που μαζεψανε εκει μεσα
 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Μηνύματα
522
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
6
καλα δεν ειναι να πηγαινεις σε αυτο το μαγαζι,μπαινεις μεσα και νομιζεις οτι εισαι σε γηροκομειο
 

toni198080

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναθλητές. Εκανα μια περατζάδα στο εν λόγω ίδρυμα το Σάββατο για κανά δίωρο. Μέτρησα 5 κοπέλες. Σαββάτο βράδυ μόνο 5 γυναίκες :o :(;
Μου έκανε εντύπωση μια εύα τσέχα και μια Βαλεντίνα Ρωσίδα.
Επίσης υπήρχε μια Σουζάνα, μια μαυρούλα και μια ακόμα που δεν μου ήρθε.
Δεν πήρα χορούς αλλά μου είπαν ότι στο πριβέ κάνουν αρκετά.
Πρόλαβα 3 χορούς σε περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά που κάθισα. Δεν ξετρελάθηκα αλλά το κλίμα γενικά ήταν υποτονικό και ό κόσμος πολύ λίγος. Φαίνεται ότι η κρίση έχει επηρεάσει τελικά την ψυχολογία μας πάρα πολύ.
Παρεμπιπτόντως η Σοφία η Ουκρανή που δούλευε πέρσι εκει δεν την βρήκα. Γνωρίζει κανένας που βρίσκεται;
 

zironvenom

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Μηνύματα
835
Κριτικές
10
Like
483
Πόντοι
4.445
Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι:

Στην εισοδο μια κοπελα πολυ ομορφη η οποια λογικα ηταν κραχτης. Ουγγαρεζογερμανιδα συστηθηκε αλλα δεν μπηκε καθολου μεσα.
Την ρωτησα για μια Ουγγαρεζα την Αντζελινα που ηταν πριν πολυυυυ καιρο σε αυτο το μαγαζι και η απαντηση ηταν πως ειναι η μοναδικη ουγγαρεζα που δουλευει εκει μεσα.
Σερβιτοροι τυπου μπραβοι που δεν τους ελεγες και ευγενικους τυπους.
Κοπελες περιπου 10. ( 5 ρωσσιδες 1 απο γκανα 1 τζαμαικα, 1 ουκρανεζα και τις αλλες αδιαφορες)
Η γκανεζα χορευε κατι ζειμπεκικο στριπτιζ που μονο γελιο μου εφερνε. Την ελεγες επιεικως χαζουλα. Καποια στιγμη ηρθε να ζητησει ποτο, και μονο λυπιση μου εφερε.
Τζαμαικανη καλο κορμι αλλα λιγο αδιαφορη για μενα.
Ρωσσιδες πολυ πιεστικες για ποτο και χορο. (Το να μυριζει το στομα της κοπελας και να προσπαθει να σε σαγηνευσει, δεν ειναι και το πιο εξυπνο).
Μια μονο που αξιζει απο τις ρωσσιδες ειναι η Χριστινα η ξανθουλα η οποια οντως εχει καυλιαρικο προσωπο.
Η ουκρανεζα η Ναταλια με ξανθο μαλλι, οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα ευχαριστη στην ομιλια, μου αφησε καλη εντυπωση καιτην κερασα ενα ποτο.

Στα υπολοιπα τωρα:  Αρκετες γαμιουυνται με 100 ευρω η τσιμπουκι με 60. Απο τις 10 οι 3 μου το προτιναν απο την πρωτη προσεγγηση. Αλλα το να πληρωσω γκαμισι 100 για τετοια μουτρα τοτε καλυτερα σε ενα διπλανο μπουρδελο και με 30ευρω ξεμπερδευεις. Και οποιος μου πει οτι κανω λαθος και ειναι η φαση που πληρωνεις, τοτε ας παει να δει την παρακμη.
Δυστυχως το καλιγουλα εγινε ενα κανονικο μπουρδελο με πολυ μετριο υλικο. Αν καποιος γουσταρει να παει σε στριπ κλαμπ για να δει κοπελες να χορευουν και αισθησιασμο, τοτε μακρυα.
Οι agrressive και 40φευγα τυποι που ειναι στο service καλυτερα να ειναι πολυ πιο διακριτικοι γιατι καποιος που ερχεται εκει θελει να περασει χαλαρα την ωρα του, να βλεπει κοπελες και οχι συνεχεια αυτους.

Το απροοπτο της βραδυας: 3 φορες σταματησε να παιζει η μουσικη και ετρεχαν να βρουν το προβλημα,
 

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Μηνύματα
917
Κριτικές
33
Like
1.622
Πόντοι
716
Μας εβγαλε ο δρομος με 2 φιλους χθες απο εκει και μπηκαμε να δουμε το μαγαζι. Ειχα παει παλιοτερα στο καλιγουλα στα σφαγεια. Το καινουργιο, πισσα σκοταδι μεσα, δεν εβλεπες καν αν ηταν ομορφη η κοπελα

Ειχε 7 κοπελες, περασαν οι 6 απο το τραπεζι μας και ηταν πληρως αδιαφορες, σε καμια περιπτωση γυναικες που τις πληρωνεις για να σου κανουν παρεα η να τις χουφτωσεις. Ειχε μια μελαχροινη με κατι τατουαζ, που ηταν μονιμως πιασμενη και δε περασε καθολου, η οποια φαινοταν και η πιο ομορφη του μαγαζιου. Εγω προσωπικα δεν κερασα κατι ουτε εκανα χωρους.

Το οτι παιζει με καποιες πηδημα 100 και πιπα 60 ισχυει, αλλα για το κατα ποσο ειναι value for money το καταλαβαινετε
 

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Μηνύματα
837
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
86
Επίσκεψη στο μαγαζί μετά από περίπου δυο χρόνια Σάββατο βράδυ κατά τις 3:00. Αρκετός κόσμος και γυναίκες πελάτισσες σε σημείο που να βλέπω τόσες πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη (7-8) και γυναικοπαρέα. Είσοδος 10 € με ποτό. Το γυναικείο ποτό ξεκινάει από 20 € και απο εκεί και πέρα οι χοροί κυμαίνονται από 30 € έως 100 € για «κανονικό» σεξ. Τα γκαρσόνια κάτι μεταξύ σερβιτόρου και νταβά όπως έχει αναφερθεί και πριν χρόνια !!!
Στα του ρόστερ τώρα : Ρουμάνες κυρίως, μια ρωσσίδα παλιά γνώριμη από Iguana ξανθιά με μεγάλα βυζιά που εδώ δουλεύει με άλλο όνομα. Υπήρχε μια ελληνίδα ψηλή λεπτή με καυταπληκτικό κορμί αλλά σχετικά άκωλη που ήταν συνέχεια fully booked. Επίσης ένα καταπληκτικό καβλάκι κοντούλα 1,60 m με πατέρα Έλληνα και μάνα από Ουκρανία που μετάνιωσα που δεν τίμησα. Επίσης για παλαίουρες σαν εμένα εθεάθη και η σαραντάρα γαλλίδα Ζιαζιά με καρριέρα 10+ χρόνια στα strip. Οι κοπέλες ήταν γενικά φιλικές και χαβαλεδιάρες και όχι πολύ φορτικές για ποτό.
Τελικά ο καθένας από την παρέα ήπιε από ένα διερευνητικό ποτό με μια κοπέλα. Εγώ διάλεξα μια ρουμάνα που δούλευε και υποδοχή κορμάρα αρκετά συμπαθητική 32 χρ. που μου ξεκαθάρισε εκατό φορές όμως ότι δεν κάνει sex. (Άρα το μαγαζί είναι κανονικότατο μπουρδέλο - αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά σε συνθήκες τραγικής υγιεινής). Αυτά για μιάμιση ώρα με κόστος 30 € ήταν σχετικά ok.
 

Gatoulis40

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2018
Μηνύματα
25
Like
2
Πόντοι
0
Επισκεψη στο καλλιγουλα τεταρτη χωρις ιδιαιτερα πολυ κοσμο στο μαγαζι αλλα χωρις καποιες καλες κοπελες εκτος απο χριστινα ρουμανα και αντριανα ρουμανα οχι και κατι το ιδιαιτερο εχει λιγο παρακμασει απο παλαιοτερα που ηταν στα σφαγεια εκει ειχε καλυτερο υλικο και περισοτερο κοσμο οι τιμες στα επιπεδα τα γνωστα πρωσοπικα κερασα 2 ποτα και εκανα και 2 χορους και εφυγα σχεδον απογοητευμενος
 

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Μηνύματα
213
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Αν και καμένος από προηγούμενες επισκέψεις, τόλμησα να περάσω το κατώφλι την περασμένη Κυριακή κάτα τις 4 και αναφέρω ανανεωμένο ρόστερ (γύρω στα 8 κορίτσια που βαράγανε μύγες) σε ηλιακό φάσμα 35 - 55, με τουλάχιστον ένα πολύ αξιόλογο κομμάτι, το οποιο με εξυπηρέτησε σε όλα τα επίπεδα, έναντι 150 - ξέρω, πολλά, αλλά για εκείνη την ώρα και με τα ποτά που είχα πιεί πριν πάω, ήταν εξαιρετικό ντιλ (δεν συγκράτησα όνομα, αλλά αδύνατη μελαχροινή στα 30+)
 

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Μηνύματα
837
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
86
Επίσκεψη στον Καλιγούλα μετά από καιρό. Πολύ ελληνικό πλέον το roster με τρεις παλιές γνώριμες :
1) η γνωστή ακατονόμαστη Lia Takidoy ex Fever που μου πρόσφερε και κούρεμα στο μαγαζί της την Παναγία Φανερωμένη με 10 € ! Στο sex θα είναι αποκρουστική θεωρώ.
2) η Αλίκη πρώην Sol, Fever κ.,λπ. Βαρύ πρεζόνι αλλά καβλιάρα. Την έχω πάρει έξω με τίμημα 50 € μόνον αλλά είναι ξεπέτα !
3) η Πάολα που είχε εμφανιστεί στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Την έχω πετύχει και έξω αλλά με γκόμενο και πρέπει να το δίνει το γατάκι της για 100 – 150 €.
Πέρα από αυτές υπήρχε μια ελληνοϊταλίδα νταρντάνα και κανα δυο άλλες με τις οποίες δεν μίλησα.
Οι χοροί στην πίστα τραγικοί και όχι full nude !
Συμπερασματικά για ένα ποτό των 10 € και πολλά του είναι εκτός εάν κλείσεις μια καλή συμφωνία με έξω με κάποια γκόμενα. Μέχρι όμως να σου δώσει τηλέφωνο ή fb κ.λπ. θα σου ρουφήξει αρκετά ποτάκια πιθανότατα.
 

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Μηνύματα
2.011
Κριτικές
51
Like
6.277
Πόντοι
7.636
Κάποιος μερακλής να αναφερθεί για κοντινά νέα στο μαγαζί ?
 

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Μηνύματα
149
Like
629
Πόντοι
81
Η Καρολίνα η ουκρανέζα υπάρχει ακόμα;
 

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Μηνύματα
296
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Παιδια στο καλιγουλα γαμας;πως γινεται η φαση;
 

Quarantaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
31
Κριτικές
18
Like
805
Πόντοι
990
Παιδια στο καλιγουλα γαμας;πως γινεται η φαση;

Δεν είναι κ η καλύτερη εμπειρία, ειδικά από την τελευταία μου επίσκεψη (πέρσι) κ μετά που μπήκα, είδα, ήπια ποτό (1) και απήλθα γιατί βρωμούσε όσο ποτέ άλλοτε. Άσε που το σύνολο ήταν κάτω του μετρίου, οι χοροί ούτε για τα μπάνια και ναι βρωμούσε.
Τώρα το τι φάση, απλά πράματα. Οι μισές τα λέγαν από μόνες τους κ ρωτάς απλά τιμή (πάλι αν δεν σου πουν). Αν όλα οκ, σε οδηγούσε στον τυπά, του δίνεις τα φράγκα κ μετά αυτή σε πάει στα ενδότερα που είναι καναπέδες κατάσταση στον πιο μέσα χώρο (και καλά πιο πριβέ κατάσταση αλλα δεν είναι). Μπορεί δηλ να παίρνεις μάτι κ τους απέναντι κ αυτοί εσένα.
Όταν πήγαινα είχε μία γερμανο-ουγγαρέζα που γούσταρα κ αν θυμάμαι καλά το πήδημα ήταν 100 ευρώπουλα. Την πήρα κάτι λίγες φορές αλλά την μία που αργούσα να τελειώσω άρχισε τις φωνές ο άλλος απ'εξω οπότε να ξέρεις, υπάρχει κ χρονικός περιορισμός.
 

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Μηνύματα
147
Like
134
Πόντοι
1
Για τον φίλο μιας και το ανέφερε στο άλλο thread (Le Cabaret)

Έχει ανοίξει το μαγαζί. Απο ροστερ δεν συγκράτησα και πολλά (από ονόματα τίποτα) ...

Επίσκεψη 10 days ago. Το προηγούμενο ΠΣΚ. Είχε λίγο κόσμο αν και μόλις είχε ξανανοίξει. Σαν χώρος μια χαρά μου κάνει όταν δεν είναι πήχτρα

Μια κοντή με γυαλάκια που μου βγάζει ότι είναι γκαυλιάρα αλλά και θεόμουρλη
Και μια που ασιατοφέρνει και παίζει να δούλευε παλιά σε Strip πρωτευούσης
Και μία άλλη τρελή με μπουκλέ μαλλί που κάθεται στην πόρτα δίπλα συνήθως
Και ακόμα μία ωραία ξανθιά απο Ρουμανία που ήταν όμορφη πραγματικά (δηλαδή και σε φως) αλλα φαινόταν ¨καλόγρια"

Επίσης μπαίναν και κοπέλες μόνες τους .. Τι διάολο θέλανε; Μάλλον ψάχνανε πούτσα ή ψαλίδια
 

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Μηνύματα
902
Κριτικές
18
Like
3.091
Πόντοι
1.436
Για τον φίλο μιας και το ανέφερε στο άλλο thread (Le Cabaret)

Έχει ανοίξει το μαγαζί. Απο ροστερ δεν συγκράτησα και πολλά (από ονόματα τίποτα) ...

Επίσκεψη 10 days ago. Το προηγούμενο ΠΣΚ. Είχε λίγο κόσμο αν και μόλις είχε ξανανοίξει. Σαν χώρος μια χαρά μου κάνει όταν δεν είναι πήχτρα

Μια κοντή με γυαλάκια που μου βγάζει ότι είναι γκαυλιάρα αλλά και θεόμουρλη
Και μια που ασιατοφέρνει και παίζει να δούλευε παλιά σε Strip πρωτευούσης
Και μία άλλη τρελή με μπουκλέ μαλλί που κάθεται στην πόρτα δίπλα συνήθως
Και ακόμα μία ωραία ξανθιά απο Ρουμανία που ήταν όμορφη πραγματικά (δηλαδή και σε φως) αλλα φαινόταν ¨καλόγρια"

Επίσης μπαίναν και κοπέλες μόνες τους .. Τι διάολο θέλανε; Μάλλον ψάχνανε πούτσα ή ψαλίδια
ναι αυτη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα μου ειπε τη λενε Maya ειναι μιση κορεατισα και οτι δουλευε σε αθηναικο strip club πριν ερθει εδω
η ταριφα ειναι 200 για να το κανεις μαζι τους σε εκεινο το καναπε...δε ειναι vfm αλλα εμενα η συγκεκριμη μα αρεσε μιας που εχω κολημα με ασιατισες ετσι και αλλιως...

ηταν και καποιες που πιεστικα ζητουσαν ποτα ηταν και μια ψιλη με βραχνη φωνη για δεσιμο...
 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Μηνύματα
522
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
6
ναι αυτη με τα ασιατικα χαρακτηριστικα μου ειπε τη λενε Maya ειναι μιση κορεατισα και οτι δουλευε σε αθηναικο strip club πριν ερθει εδω
η ταριφα ειναι 200 για να το κανεις μαζι τους σε εκεινο το καναπε...δε ειναι vfm αλλα εμενα η συγκεκριμη μα αρεσε μιας που εχω κολημα με ασιατισες ετσι και αλλιως...

ηταν και καποιες που πιεστικα ζητουσαν ποτα ηταν και μια ψιλη με βραχνη φωνη για δεσιμο...
Η Maya φιλε ειναι απο το Καζακσταν ,την εχω παρει μια φορα και τελευταια ,μαπα το καρπουζι
 

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Μηνύματα
146
Like
447
Πόντοι
21
Πέρασα πριν το τρίτο ( ; ) κύμα κορωνοϊού και το τελευταίο λοκντάουν, όταν νομίζαμε πως με τα εμβόλια αφήσαμε πίσω μας την πανδημία (έναν μήνα μετά είχαν εκτοξευτεί τα κρούσματα και δεν σκεφτόμουν καν να περάσω απ'έξω, μια και είμαι σε πολύ ευαίσθητη φάση της επιχείρησής μου και δεν με έπαιρνε να κλείσω ούτε για αστείο).

Να πω την αλήθεια, τα περίμενα χειρότερα. Την προηγούμενη φορά που είχα πάει, προ covid ακόμα, ήταν κάπως παρακμή. "Τώρα" είχε τουλάχιστον 3-4 αξιοπρόσεκτα κομμάτια που είχαν αρκετή διάθεση για να στον τεντώσουν και να σε γδάρουν βέβαια. Οπότε για το μάτι και μόνο, άξιζε. Για σοβαρή "επένδυση" δεν νομίζω.
 

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Μηνύματα
917
Κριτικές
33
Like
1.622
Πόντοι
716
Έχει πάει κανείς πρόσφατα η έχει πεθάνει τελείως το μαγαζί; Λέω να κάνω ένα κασκαντεριλικι
 

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Μηνύματα
116
Like
140
Πόντοι
1
Είχα πάει πριν κανα 2 εβδομαδες, αν στο Lecabaret τις βρήκες μέτριες, μάλλον θα απογοητευτείς

Έχει πάει κανείς πρόσφατα η έχει πεθάνει τελείως το μαγαζί; Λέω να κάνω ένα κασκαντεριλικι
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom