Νέα

Caligula Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στην φατσα την μοιαζει
Γιαν βαλω τα πραγματα στη θεση τους φυσικα και η κοπελα στη φωτο ειναι θεα και παραπανω μπροστα στ μπαζο τη μαρλεν ,σορρυ που δεν το διευκρινησα, τωρα οσο για τον καμπριο μαλλον καποιος καμπριο ειναι που θελει να παρειστανει το κοριτσακι πισω απο το πληκτρολογιο και να εκπληρωνη τη φαντασιωση του οτι ειναι στριπτηζεζ...κοινως λουγκριτσα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Γιαν βαλω τα πραγματα στη θεση τους φυσικα και η κοπελα στη φωτο ειναι θεα και παραπανω μπροστα στ μπαζο τη μαρλεν ,σορρυ που δεν το διευκρινησα, τωρα οσο για τον καμπριο μαλλον καποιος καμπριο ειναι που θελει να παρειστανει το κοριτσακι πισω απο το πληκτρολογιο και να εκπληρωνη τη φαντασιωση του οτι ειναι στριπτηζεζ...κοινως λουγκριτσα
Φιλε stefan00 ισως εκανα λαθος για την φωτο αλλα ετσι μου φανηκε οντως η Μαρλεν ειναι μπαζο και παρταλι
Τωρα για την cabrio πιστευω οτι ειναι οντως κοπελα και δουλευει στο Gold πιστευω οτι συντομα θα μαθω ,εχω 4-5 απο το Gold στο μυαλο μου παλιες και αυτο γιατι μιλαει Ελληνικα 4-5 στο μαγαζι μιλανε Ελληνικα (αν και εχω μια υποψια για το ποια ειναι)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
409
Πόντοι
36
Καιεγώ έχω παιδιά υποψία για το ποιά είναι.
Προδίδεται από τον τρόπο που γράφει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω παντως δεν δινω μια για το ποια ειναι.αν γουσταρε θα ελεγε,σιγα εσυ γυναικα-αντρα-πουστρακι μυστυριο.τεσπα,δεν σας ειπα η κοπελα στη φωτο ειναι η δικια μου........... κ μετα ξυπνησα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω παντως δεν δινω μια για το ποια ειναι.αν γουσταρε θα ελεγε,σιγα εσυ γυναικα-αντρα-πουστρακι μυστυριο.τεσπα,δεν σας ειπα η κοπελα στη φωτο ειναι η δικια μου........... κ μετα ξυπνησα
Καλο!!.. :2funny: :2funny: :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
παιδιά η αντζελίνα η αγάπη μου η παντοτινή δουλεύει ακόμα στο gold?

cabrio

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γειας σας αγορια.τελικα τι αποφασισατε οτι ειμαι? αγορακι η κοριτσακι? :think:

cabrio

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγο σας γνοριζω ολουσ ποιοι εισται. εσεις ποτε θα καταλαβαιτε πια ειμαι?ελατε το βραδι να με ανακαλιψετε :headbang: 

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γειας σας αγορια.τελικα τι αποφασισατε οτι ειμαι? αγορακι η κοριτσακι? :think:
Ωραίο παιχνιδάκι αλλά πολύ αφελές. Πριν λίγο καιρό ήμουν μπροστά σε υπολογιστή παρέα με κοπελιά που δουλεύει σε ένα εκ των ιδρυμάτων. Ως προφανές τα Ελληνικά της είναι μάλλον πτωχικά, πλην όμως εβούλετο συνομιλείν εις εν εκ των δημοφιλών ιστοαιθουσών συνομιλίας (κοινώς chat) και προς τούτο εζήτησε τη βοήθειά μου εις την πληκτρολόγηση. Τι να κάνω και εγώ ο δυστυχής, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα εξέχοντος μέλους αυτού του ιστοτόπου φρόντιζα να γράφω την κάθε πρόταση ΟΧΙ με το σωστό τρόπο, εισάγοντας "τυχαία" ορθογραφικά και άλλα λάθη.

Αυτά για όσους νομίζουν ότι μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι αυτός με τον οποίο συνομιλούν με βάση το "στυλ γραφής του", το αν "μιλά καλά Ελληνικά", και άλλα τέτοια.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Είναι Παρασκευή 11:30 και το cabrio είναι ακόμη online , ώρα που τα κοριτσάκια του μαγαζιού σε λίγο πιάνουν δουλειά ...άρα το cabrio έμεινε σπίτι απο λάστιχο .... :jerking: :jerking:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ωραίο παιχνιδάκι αλλά πολύ αφελές. Πριν λίγο καιρό ήμουν μπροστά σε υπολογιστή παρέα με κοπελιά που δουλεύει σε ένα εκ των ιδρυμάτων. Ως προφανές τα Ελληνικά της είναι μάλλον πτωχικά, πλην όμως εβούλετο συνομιλείν εις εν εκ των δημοφιλών ιστοαιθουσών συνομιλίας (κοινώς chat) και προς τούτο εζήτησε τη βοήθειά μου εις την πληκτρολόγηση. Τι να κάνω και εγώ ο δυστυχής, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα εξέχοντος μέλους αυτού του ιστοτόπου φρόντιζα να γράφω την κάθε πρόταση ΟΧΙ με το σωστό τρόπο, εισάγοντας "τυχαία" ορθογραφικά και άλλα λάθη.

Αυτά για όσους νομίζουν ότι μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι αυτός με τον οποίο συνομιλούν με βάση το "στυλ γραφής του", το αν "μιλά καλά Ελληνικά", και άλλα τέτοια.
Δεν σε πιανω ρε φιλε αλλα μην κουραζεσε με τον δυστυχη καμπριο που ετυχε να εχει λαθος φυλο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε φιλε deker τωρα τα εφτιαξα εγω μαζι της........αλλα μην με ξυπνας!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Είναι Παρασκευή 11:30 και το cabrio είναι ακόμη online , ώρα που τα κοριτσάκια του μαγαζιού σε λίγο πιάνουν δουλειά ...άρα το cabrio έμεινε σπίτι απο λάστιχο .... :jerking: :jerking:
Φιλε μου ,μου εδωσες το στιγμα και καταλαβα σιγουρα ποια ειναι,ειναι κοπελα και οντως δουλευει στο Gold.Πριν μια περιπου εβδομαδα μαζι με εναν φιλο μου καναμε γυρα σε ολα τα μαγαζια,τελευταιο ηταν το Gold ,κερασα την Τινα 1 σαμπανια και 6 χορους,Εσυ εισαι 99% αυτη που καθησε με τον φιλο μου τον δικηγορο ,αν κανω λαθος γραψε μου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στεφανακο αγορι μου,ξυπνα,πρεπει να πας στο σχολειο.........ρε παιδια,μην ασχολειστε αλλο με το παλικαρι,αν γουσταρει να μας πει ποιος ειναι θα το κανει,τωρα μονο αρχιδια ζαλιζει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
α κ κατι ακομα,ρε προεδρε μην τα λες ετσι για σαμπανιες κ χορους,εχουμε οικονομικη κριση.θα τα δει ο αλογοσκουφης κ θα μας γαμησει

cabrio

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εδω κ παλι βρε antidote1 τι μαλακεισ λεσ τι παιζεισ  φιλοσοφοσ τελοσ παντον δεν καταλαβα τα μισα απο τι ειπεσ εισαι απο αλο πλανιτι μιπωσ βρε γαιδουρει αδε σειρα σε αλον σασ περδεβω ολουσ .πανδοσ δεν ειμαι ανδρασ στεφανοσ

cabrio

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ελα βρε στεφανακοσ τι εγεινε δεν μασ γραφεισ λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom