Στην φατσα την μοιαζειπροεδρε δεν εχω ιδεα ποια ειναι.αν ξερεις στειλε να μου πεις.απλα μου αρεσε κ την εβαλα.ρε cabrio,μηπως μας δουλευεις?
θες παιχνιδακια?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caligula Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 591
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Γιαν βαλω τα πραγματα στη θεση τους φυσικα και η κοπελα στη φωτο ειναι θεα και παραπανω μπροστα στ μπαζο τη μαρλεν ,σορρυ που δεν το διευκρινησα, τωρα οσο για τον καμπριο μαλλον καποιος καμπριο ειναι που θελει να παρειστανει το κοριτσακι πισω απο το πληκτρολογιο και να εκπληρωνη τη φαντασιωση του οτι ειναι στριπτηζεζ...κοινως λουγκριτσαΣτην φατσα την μοιαζει
Φιλε stefan00 ισως εκανα λαθος για την φωτο αλλα ετσι μου φανηκε οντως η Μαρλεν ειναι μπαζο και παρταλιΓιαν βαλω τα πραγματα στη θεση τους φυσικα και η κοπελα στη φωτο ειναι θεα και παραπανω μπροστα στ μπαζο τη μαρλεν ,σορρυ που δεν το διευκρινησα, τωρα οσο για τον καμπριο μαλλον καποιος καμπριο ειναι που θελει να παρειστανει το κοριτσακι πισω απο το πληκτρολογιο και να εκπληρωνη τη φαντασιωση του οτι ειναι στριπτηζεζ...κοινως λουγκριτσα
Τωρα για την cabrio πιστευω οτι ειναι οντως κοπελα και δουλευει στο Gold πιστευω οτι συντομα θα μαθω ,εχω 4-5 απο το Gold στο μυαλο μου παλιες και αυτο γιατι μιλαει Ελληνικα 4-5 στο μαγαζι μιλανε Ελληνικα (αν και εχω μια υποψια για το ποια ειναι)
Καλο!!..εγω παντως δεν δινω μια για το ποια ειναι.αν γουσταρε θα ελεγε,σιγα εσυ γυναικα-αντρα-πουστρακι μυστυριο.τεσπα,δεν σας ειπα η κοπελα στη φωτο ειναι η δικια μου........... κ μετα ξυπνησα
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
παιδιά η αντζελίνα η αγάπη μου η παντοτινή δουλεύει ακόμα στο gold?
Ωραίο παιχνιδάκι αλλά πολύ αφελές. Πριν λίγο καιρό ήμουν μπροστά σε υπολογιστή παρέα με κοπελιά που δουλεύει σε ένα εκ των ιδρυμάτων. Ως προφανές τα Ελληνικά της είναι μάλλον πτωχικά, πλην όμως εβούλετο συνομιλείν εις εν εκ των δημοφιλών ιστοαιθουσών συνομιλίας (κοινώς chat) και προς τούτο εζήτησε τη βοήθειά μου εις την πληκτρολόγηση. Τι να κάνω και εγώ ο δυστυχής, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα εξέχοντος μέλους αυτού του ιστοτόπου φρόντιζα να γράφω την κάθε πρόταση ΟΧΙ με το σωστό τρόπο, εισάγοντας "τυχαία" ορθογραφικά και άλλα λάθη.γειας σας αγορια.τελικα τι αποφασισατε οτι ειμαι? αγορακι η κοριτσακι?
Αυτά για όσους νομίζουν ότι μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι αυτός με τον οποίο συνομιλούν με βάση το "στυλ γραφής του", το αν "μιλά καλά Ελληνικά", και άλλα τέτοια.
Εσυ αποφασισες τι εισαι,μηπως σε ''πειραξε'' κανεις οταν εισουν μικρος και απο τοτε μπερδευτικες...γειας σας αγορια.τελικα τι αποφασισατε οτι ειμαι? αγορακι η κοριτσακι?
Δεν σε πιανω ρε φιλε αλλα μην κουραζεσε με τον δυστυχη καμπριο που ετυχε να εχει λαθος φυλοΩραίο παιχνιδάκι αλλά πολύ αφελές. Πριν λίγο καιρό ήμουν μπροστά σε υπολογιστή παρέα με κοπελιά που δουλεύει σε ένα εκ των ιδρυμάτων. Ως προφανές τα Ελληνικά της είναι μάλλον πτωχικά, πλην όμως εβούλετο συνομιλείν εις εν εκ των δημοφιλών ιστοαιθουσών συνομιλίας (κοινώς chat) και προς τούτο εζήτησε τη βοήθειά μου εις την πληκτρολόγηση. Τι να κάνω και εγώ ο δυστυχής, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα εξέχοντος μέλους αυτού του ιστοτόπου φρόντιζα να γράφω την κάθε πρόταση ΟΧΙ με το σωστό τρόπο, εισάγοντας "τυχαία" ορθογραφικά και άλλα λάθη.
Αυτά για όσους νομίζουν ότι μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι αυτός με τον οποίο συνομιλούν με βάση το "στυλ γραφής του", το αν "μιλά καλά Ελληνικά", και άλλα τέτοια.
Ρε φιλε deker τωρα τα εφτιαξα εγω μαζι της........αλλα μην με ξυπνας!!εγω παντως δεν δινω μια για το ποια ειναι.αν γουσταρε θα ελεγε,σιγα εσυ γυναικα-αντρα-πουστρακι μυστυριο.τεσπα,δεν σας ειπα η κοπελα στη φωτο ειναι η δικια μου........... κ μετα ξυπνησα
Φιλε μου ,μου εδωσες το στιγμα και καταλαβα σιγουρα ποια ειναι,ειναι κοπελα και οντως δουλευει στο Gold.Πριν μια περιπου εβδομαδα μαζι με εναν φιλο μου καναμε γυρα σε ολα τα μαγαζια,τελευταιο ηταν το Gold ,κερασα την Τινα 1 σαμπανια και 6 χορους,Εσυ εισαι 99% αυτη που καθησε με τον φιλο μου τον δικηγορο ,αν κανω λαθος γραψε μου.Είναι Παρασκευή 11:30 και το cabrio είναι ακόμη online , ώρα που τα κοριτσάκια του μαγαζιού σε λίγο πιάνουν δουλειά ...άρα το cabrio έμεινε σπίτι απο λάστιχο ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις