You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caligula Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 591
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κερνάω σαμπάνια για κάθε πληροφορία που μπορεί να χρησιμεύσει.Σιγουρα εχει σταματησει,δουλευει σε καφε εδω και 10 μερες περιπου,εχω μαθει περοχη, αλλα οχι το καφε.
Εχει επιστρεψει και η Νοβα
Λοιπον η Νταρια στο πριβε μου εδεσε τα χερια ,ανοιξε το πουκαμισο και εκανε ενα γλυψιμο φανταστικο,οχι στην τσαπου,ουτε φραπε.
Η Αντζελινα δουλευει σε καφε στην περιοχη της Μαρτιου,ελπιζω συντομα να μαθω και σε ποιο καφε.
Η Αντζελινα δουλευει σε καφε στην περιοχη της Μαρτιου,ελπιζω συντομα να μαθω και σε ποιο καφε.
με έφτιαξες ρε πρόεδρε.Λοιπον η Νταρια στο πριβε μου εδεσε τα χερια ,ανοιξε το πουκαμισο και εκανε ενα γλυψιμο φανταστικο,οχι στην τσαπου,ουτε φραπε.
αυτό ήθελα να γράψω αλλά με πρόλαβες.οποτε μπορουμε χωρις παρεξηγηση να πουμε οτι η αντζελινα ... σερβιρει φραπε
Σωστος
Αν μαθω κατι, pakara ,θα σου γραψω
με την αντζελίνα στο μαγαζί , όσες φορές πήγα, ψιλογούσταρα μετά από καιρό ξανά την όλη φάση.
πολύ ευχάριστο μουτράκι.
τώρα έτσι και ξαναπάω και πετύχω εκείνη που έλεγα και της οποίας συνεχίζω να μη θυμάμαι το όνομα, βλέπω να μην ξαναπατάω.
η σουζάνα με μία και μοναδική εμπειρία άφησε καλές εντυπώσεις. ίσως αν ξαναπάω να δοκιμάσω καποια από αυτές που έγραψες.
αλλιώς, ιδίως αν είναι καθημερινή, ιγκουάνα και μονό ιγκούανα. ( να παίξεο και καμιά καρτουλά)
υ.γ.
κάτι που ανέφερε ένας γνωστός ότι και στο σάιτ του καλλιγούλα μπορείς να εκτυπώσεις κάρτες εκπτωτικές ισχύει; γιατί δοκίμσα να μπω στο σάιτ και δεν λειτουργούσε.
μήπως έιχε μπει πριν καιρό και μπερδεύτηκε
Το site από όπου τυπώνεις κάρτα χορού είναι από το παλιό μαγαζί . Για το Χρυσό δεν νομίζω να ισχύει.
δηλαδή για το παλιό ισχύουν;Το site από όπου τυπώνεις κάρτα χορού είναι από το παλιό μαγαζί . Για το Χρυσό δεν νομίζω να ισχύει.
στο ιγκουάνα νομίζω ότι καθημερινές εκτός παρασκευής ακόμη ισχύουν.
με 5€ πάντως επιλέον έπαιρνες τον πλήρη χορό
Πέρα απο χαβαλέ πάντως στη ΜΑρτίου, σχετικά ψηλά, υπάρχουν και μερικές καφετερίες που δεν είναι αμιγώς καφετερίεςΥπομονη συντομα θα γνωριζω που βρισκετε
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
τι εννοεις πακαρα? για που αναφερεσαι?
Στη Μαρτίου όπως ανεβαίνεις δεξιά, πριν φτάσεις στην Παπαναστασίου έχει κανά δυο καφέ λίγο ύποπτα.Ιδίως στο παρελθόν.τι εννοεις πακαρα? για που αναφερεσαι?
και σε κάτι στενά εκεί στα γηπεδάκια του Γαλαξία, αριστερά από Μαρτίου έχει κάτι μαγαζάκια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις