Νέα

Caligula Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Ειχα πολυ δουλεια προχθες και δεν μπορουσα να παω  ,αλλα χθες περασα για λιγο,για να μην χασω την σειρα μου και φαω απουσια

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Η Σουζάνα η Ουγγαρέζα μου θυμίζει κάτι από πορνοστάρ. Λέτε να φταίει το γυαλί που φοράει το στυλάκι που έχει ή ο τρόπος που ντύνεται / γδύνεται? Δεν  διαφωνώ ότι πολλές από τις γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά θα μπορούσαν να ήταν και στο  χώρο του πορνό , αλλά αυτή η Σουζάνα , ........ δεν ξέρω .... :think:

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Πάντως είναι σίγουρο,πως θα την ξαναπροτιμήσω την επόμενη φορά που θα πάω στο Χρυσό. :dancing:

FUCKIRIS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πω ρε μαγκες τι ειναι αυτή η αντζελινα....τι καυλα κορμι....θα μου τραγανισει πολλα ευρωπουλα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Το νεο αστερι του μαγαζιου ειναι η Daria,Λετονια η Λιθουανια, δεν θυμαμαι ακριβως.
Μεγαλη ρουφηχτρα στα πικολα ,9 μου ρουφηξε σε μιση ωρα περιπου,καταπληκτικος χορος ,σου δινει το νιμου στο πιατο που λενε,επαθα πλακα,ξεχασα και Τσιλα και Σουζανα,παλι για χοντρο ματωμα θα ειμαι σημερα.
Παντως μαγκες αξιζει για χορο

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Περασμα απο Καλιγουλα ( που εισουνα προεδρε ? ) .

Ελαχιστος κοσμος . Οι κοπελες ηταν περισσοτερες .

Χοροι στην πιστα αραια και που .

Περασαν απο τραπεζι σουζανα , υβονη , ναντια (?) , τινα , τσιλλλα , κατερινα (?) και κανα δυο αλλες .

Συνολικα θα ελεγα οτι το μαγαζι εχει ωραια μωρα .  :boobies:

Για πολλους και διαφορους λογους προτιμησα για πριβε την ... οικονομια και γυρνωντας σπιτι ενοιωσα δικαιωμενος για την επιλογη μου . :)

Μεχρι να ξαναπαρω χορο ...

Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

eman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρόκειτε να επισκεφτώ την Θεσ/νίκη και θα ήθελα να γράψει κάποιος την ακριβή διεύθυνση του Caligula gold για να το επισκεφτώ.Έχει καμοιά σχέση με το Caligula στα Ξυλάδικα? Είχα πάει τον Μαρτιο και δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπηκες καν στη διαδικασια να ψαξεις λιγο στο σαιτ;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Περασμα απο Καλιγουλα ( που εισουνα προεδρε ? ) .
Δυστυχως εχουνε ερθει κατι φιλοι μου και θα απεχω μεχρι την Κυριακη

eman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι pakara έψαξα αλλά διεύθυνση δεν γράφει.Αν ξέρεις απαντάς.

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
  Caligula Gold, Ν.ΟΥΡΑΝΟΥ 6 περιοχή FIX.
Έκλεισε το παλιό και όλες είναι στο Gold.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη στο Gold ,υστερα απο απουσια 2 εβδομαδων ,περιπου ,λογω διακοπων.
Πολες κοπελες  εχουνε φυγει ,Εντιτ , Μαγια ,Σουζανα ,Αντζελινα Τσιλα (κλαψ , κλαψ).Πληροφοριες μου αναφερουν οτι η Αντζελινα σταματησε το στριπ και δουλευει σε καφε.Εχει επανελθει επειτα απο 6-7 μηνες ,για οσους την θυμουνται,η Λαρα με την φοβερη κο......α.
Παρουσα η Νταρια η οποια κανει εκπληκτικο πριβε.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Χθεσινη επισκεψη στο Gold ,υστερα απο απουσια 2 εβδομαδων ,περιπου ,λογω διακοπων.
Πολες κοπελες  εχουνε φυγει ,Εντιτ , Μαγια ,Σουζανα ,Αντζελινα Τσιλα (κλαψ , κλαψ).Πληροφοριες μου αναφερουν οτι η Αντζελινα σταματησε το στριπ και δουλευει σε καφε.Εχει επανελθει επειτα απο 6-7 μηνες ,για οσους την θυμουνται,η Λαρα με την φοβερη κο......α.
Παρουσα η Νταρια η οποια κανει εκπληκτικο πριβε.
μας γάμησες ρε πρόεδρε.
με ένα τρόπο θα εξιλεωθείς.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πες τον τροπο φιλε pakara
επειδή οι πληροφορίες σου συνήθως είναι 100% έγκυρες, μάλλον θα έχει σταματήσει.
όποτε , αν δεν το ξέρεις ήδη, πρέπει να αποκαλύψεις που δουλέυει η αδυναμία μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom