polymatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Τελικα δεν εχει ανοιξει το CALIGULA DIAMOND,αγνωστο ποτε
Καταλαβα ποια λες,περιπου πριν 8-10 μηνες ηταν στο μαγαζι,ειχε ερθει απο Αθηναμια ερωτηση προς τους παλιοτερους θαμωνες του κλαμπ
οχι πολυ παλιωτερα θυματε κανεις μια πληθωρικη παρουσια ,ψηλη με βυζαρες απο ρωσια(τι λεω τωρα)ξανθοκοκκινο μαλι μακρυ ματαρες ακλουτσικα ελληνικα γυρω στα 24-25 τοτε,με το ονομα Αννα?(το πραγματικο της)
κατι διαπιστωσα προσφατα
ελα ρε αρχοντα που εισα χαμενος?καλη χρονια να εχουμεΧθεσινη επισκεψη και πολυ μπαζο στο Gold μετρημενα μου φαινονται τα ψωμια του
Καλη χρονια και σε σενα φιλε dekerελα ρε αρχοντα που εισα χαμενος?καλη χρονια να εχουμε
....Ρουμανα Σουζανα [size=18pt]με τα βυζια-δολοφονους[/size].
Η Σουζανα ειναι η γνωστη αλλα αρκετα ποιο αδυνατη.επισκεψη χθες το βραδυ....4 κοπελες ολες κι ολες,εγω και αλλη μια παρεα 4 ατομων.ρωταω αν ισχυει ο δωρεαν χορος,μου λενε οχι πλεον αλλα αφου το ξερεις αν παρεις ενα πριβε θα εχεις αλλο ενα δωρεαν.μου εκαναν και χαρη δηλαδη....παιρνω ενα πριβε με τη μελαχρινη Ρουμανα Σουζανα με τα βυζια-δολοφονους.ηταν αρκετα καλη.ερχεται ο τυπος και μου λεει πρεπει να το πληρωσεις τωρα το πριβε,ετσι ειναι εδω το συστημα.το πλωρωνω και μου αφηνει και την καρτα free dance.δεν το εχω ξαναδει σε μαγαζι να πληρωνεις στο ενδιαμεσο.μετα πηρα μια μικρουλα Ρωσσιδα με ωραιο σφιχτο κορμακι της οποιας το ονομα δε θυμαμαι τωρα.επισης η μουσικη ηταν παρα πολυ δυνατη μπιτατη που δεν ταιριαζει σε τετοιους χωρους
το νοημα ειναι οτι δεν καταλαβαινω το λογο υπαρξης δυο ιδιων μαγαζιων που το ενα δουλευει με 4 γυναικες και το αλλο με 3,και το αποτελεσμα ειναι και τα δυο να βρισκονται σε παρακμη
ερχεται ο τυπος και μου λεει πρεπει να το πληρωσεις τωρα το πριβε,ετσι ειναι εδω το συστημα.το πλωρωνω και μου αφηνει και την καρτα free dance.δεν το εχω ξαναδει σε μαγαζι να πληρωνεις στο ενδιαμεσο.
Νομιζω οτι ειναι στην ΚαστοριαΗ Σοφη η Γαλ'ιδα που δούλεβε στο παλιο μαγαγι ξ'ερετε τι έγινε εχω καιρο να παω απο εκει
Το μαγαζι ειναι μολις περασεις το Δισπηλιο αριστερα ,δεν θυμαμαι ονομα ,νομιζω οτι δεν ειχε πινακιδα.Πριν 5 ημερες πηγα με εναν φιλο αλλα δεν καθησαμε ,την πηρε το ματι μου με εναν πελατη,99% ηταν αυτη.Σε ευχάριστω Πρόεδρε. ξέρουμαι ονομα μαγαζιού?????
Το τηλεφωνο ειναι το ιδιοΠρόεδρε την Σόφη την γνώρισα πριν βάλει βιζια τοτε εκανε καλα γουστα. ξερεις αν το τηλ. 69........295 ειναι το ιδιο???