Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μου φαίνεται το σ/κ εχει επισκεψη στο gold.μπορουμε να το κανονισουμε και απο εδω να παμε παρεα.αλλα για πειτε μας και για την ανανεωση στις τιμες? ποτα?κερασματα?πριβε?
Νομιζω Η Σασα απο Ρουμανια.δυστυχως μετα την αντζελίνα το χάος. δεν εχω παει εδω και ενα χρονο στα στριπ.
πρόεδρε για πες ποια ειναι πλέον η αντικαταστατρια στον θρονο της αντζελίνα??
Οι τιμες παραμενουν οι ιδιες σε ολαμου φαίνεται το σ/κ εχει επισκεψη στο gold.μπορουμε να το κανονισουμε και απο εδω να παμε παρεα.αλλα για πειτε μας και για την ανανεωση στις τιμες? ποτα?κερασματα?πριβε?
Γεια σου φιλε ΚωσταΟλα τα ξέρεις ρε μεγάλε
Μοναστηριου που ακριβως?υπαρχει καινουργιο CALIGULA DIAMOND στη Μοναστηριου λιγο πριν το σταθμο.το βλεπω εδω και δυο βδομαδες περιπου.οποιος γνωριζει ας ανοιξει ενα thread για το συγκεκριμενο μαγαζι
Απο τη μερια του σταθμου,λιγο πριν το σταθμο.ακριβως απεναντι απο το παλιο στριπτηζαδικο το LIVE SHOWΜοναστηριου που ακριβως?
το λεει αλλωστε κ το nick name σου.....Χθεσινη επισκεψη στο Gold περιπου στις 3+30.
Πιτα το μαγαζι,κυριως απο 3-4 μπαρτσελορ ,με τις κοπελες να ανεβαζουνε στην πιστα τους γαμπρους και να τους τα βγαζουνε σχεδον ολα,Κατα της 4+30 ακουγετε ανακοινωση για λεσβιακο,Σασα με Τατιανα.
Το προγραμα πολυ καλο ,διαρκειας 20 λεπτων περιπου ,με δονητες και γλυφακια ,με φωτα στο φουλ που εβλεπες τα παντα,εγινε χαμος.
Απο χορους κτλ δεν εκφερω γνωμη διοτι ειχαμε παει μονο για ματι.
το εχουμε τσεκαρει η παμε σαν τα προβαρα στη σφαγη?εχει παει κανενας?Απο τη μερια του σταθμου,λιγο πριν το σταθμο.ακριβως απεναντι απο το παλιο στριπτηζαδικο το LIVE SHOW
Τι να κανω μου αρεσει το ματιτο λεει αλλωστε κ το nick name σου.....