Νέα

Caligula Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Συγνωμη κυριοι που διακοπτω τον καθολα ενδιαφεροντα διαλογο σας .

Αλλα το θεμα Βερονικα με ενδιαφερει . Βλεπετε το σπιτι το κτυπαει ο ηλιος το μεσημερι και η ζεστη ειναι αφορητη .

Θα αιτηθω του μαγαζιου να περναει λιγο το μεσημερακι να δροσιζει ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλη ιδεα φιλε μου. νομιζω πως σε λιγο καιρο θα βγει και ενα κλιματιστικο toyotomi με το ονομα της ως καινουργια σειρα κολεξιον. τα φυλλα που ανοιγοκλεινουν, κανουν τις ιδιες αγαρμπες και μονοτονες κινησεις της βερωνικα στην μπαρα. σε μια ωρα τον χωρο σου τον κανει ανταρκτικη. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Θα ειναι το πρωτο κινητο air-condition .

Nα τρεξουμε να κατοχυρωσουμε τη πατεντα .

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Φιλοι μου air-condition maide in Hungary εχετε τι αλλο θελετε ?
Αληθεια ειναι και οι 2 Καλιγουλες ειναι Ουγγροκρατουμενοι ,6-7 στο Gold και 8 στο παλαιο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Νεο αιμα στο Gold ,αυτην την φορα Τσεχικο 3 κοπελες αρκετα καλες.
Ο αστεριας του μαγαζιου παραμενει η Τσιλα, αντε και η Αντζελινα για τον φιλο zironvenom.
Παντως φιλε μου το φρυδακι ειναι κανονικο,το ελενξα χθες

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ο αστεριας του μαγαζιου παραμενει η Τσιλα, αντε και η Αντζελινα για τον φιλο zironvenom.

χαχαχα παντως σε ειχε πιασει ενα αγχος για το φρυδι οφειλω να πω. (σε φανταζομαι το πρωτο πραγμα που εκανες ηταν να δεις τα φρυδια της) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Σιγουρα ναι ,αλλα τελικα ειναι οκ.
Σε μια φαση μου λεει ,γιατι με κοιταζεις συνεχεια στα ματια? πεθανα στο γελιο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μετα απο ενα αποτυχημενο μπατσελορ στο λε καμπαρε επισκεψη χτες στον γκολντ για πρωτη φορα.
πολυ λιγος κοσμος και ειδικα για σαββατο, πολλες κοπελες, οι περισσοτερες απο ουγγαρια, αρκετα ωραιο το προσωπικο.
αν και μου αρεσε μια ψηλή, μελαχροινη βουλγαρα;(δε θυμαμαι ονομα),πηρα τελικα πριβε χωρο με αντζελινα απο ουγγαρια.
φοβερο μουτρο, πολυ γελιο,ολο το βραδυ γελουσε στο μαγαζι, δεν ξενερωνει με τιποτα.
συμπαθητικος χωρος, πολυ καλο σωμα, αλλα αν και πριβε εβγαλε ελαχιστα το στρινγκακι, ισα ισα για να εχω οπτικη επαφη (αυτο ειναι συνηθισμενο στο γκολντ ή φαγαμε ηττα; )
σε γενικες γραμμες ευχαριστο βραδυ, αλλα 80 και 100€ απλα για να αναστατωθεις και να  μην μπορεις νακοιμηθεις το βραδυ..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μετα την χθεσινη βολτα οφειλω να πω πως εχει πεσει κατα ενα επιπεδο το μαγαζι. βαριεστιμενα κοριτσια, πολλοι λιγοι πελατες και ασχολιαστοι σερβιτοροι-μπραβοι.

προεδρε η τσιλα ωραια κοπελα, αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. για να ξεπερασει αυτο το οριο της γκομενας που ξεχωριζει για το στυλακι της, θα πρεπει να περασει ακομα πολυς καιρος. το ελαφρυντικο γι'αυτην το οτι ειναι 20 χρονων.
πρεπει να διεκρινα και τις εσθονες. αυτες καποιος να τις πει πως στο ελαντα ολα τα ρουχα τα βγαζουνε.
αααααααααααααααααααααχχχχχχχχχ αντζελινα τι μας κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οφειλω να πω πως την χριστινα δεν την θυμομουν αλλα καλο κομματι.
αρκετες κοπελες ελειπαν οπως η βικτωρια και η σαατι. ελπιζω να μην σταματησε η σαατη και να ειχε ρεπο.
η τσιλα ει9ναι μια ξανθια κοντουλα με ανταυγειες απο ουγγαρια;
φιλε zironvenom μαλλον ανακαλυψαμε το ιδιο αστερι. :smitten: :smitten:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Φιλε pakara αυτη ειναι και ειναι οντως αστεριας.
Μεσα στην εβδομαδα περιμενουνε μια αλλη Ουγγαρεζα,ετσι μου ειπε ο σερβιτορος,που ειναι ποιο αστεριας απο την Τσιλα,αν και δεν το πιστευω

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε pakara αυτη ειναι και ειναι οντως αστεριας.
Μεσα στην εβδομαδα περιμενουνε μια αλλη Ουγγαρεζα,ετσι μου ειπε ο σερβιτορος,που ειναι ποιο αστεριας απο την Τσιλα,αν και δεν το πιστευω
δεν με ξετρελανε,ωραιο προσωπακι αλλα τιποτα το τρομερο, δηλωνω πιστος fun της αντζελινα, που απ οσο καταλαβα απο την επισκεψη πρεπει να ειναι και το αστερι του μαγαζιου, που παιρνει και την περισσοτερους χορους

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
χεχεχε επειδη αποακαθεισταται η ταξη μπορω να πω. το αστερι του μαγαζιου ειναι η αντζελινα (και τι αστερι).
αντε και η τσιλα για τον προεδρο. :grin: :grin: :grin: :grin:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παντος σκοπευω να παω απο βδομαδα για μια βοτιτσα (και ενα πριβε).

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χεχεχε επειδη αποακαθεισταται η ταξη μπορω να πω. το αστερι του μαγαζιου ειναι η αντζελινα (και τι αστερι).
αντε και η τσιλα για τον προεδρο. :grin: :grin: :grin: :grin:
και τι αστέρι.
όταν τη ρώτησα από είναι μου απάντησε :from the moon.
βλέπω και εγώ να σκάω μύτη μεσα στην εβδομάδα, ακεί να μην πάμε την ίδια μέρα και μαλώσουμε

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Ενας ενας στην σειρα και μην σπρωχνεστε ,ολοι θα παρετε

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εμενα παντως με θυμοταν οταν πηγα. ηρθε κατευθειαν σε μενα. και στο πριβε ηταν αποκαλυπτικηηηηηηη!!!!!!   
(πακαρα μην τσαντιστεις ηταν τα γενεθλεια μου).
παντος αξιζει η κοπελα.
και οχι οπως μερικες μερικες που οταν τις βλεπεις σου ερχεται να παρεις ενα τσιμπιδακι και να αρχισεις δουλεια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (φιλε μου προεδρε πλακα κανω ξερεις)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom