You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caligula Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 591
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
αν θυμασαι ειχαμε κανει μια συζητηση μεσω πμ πριν κανα 2μηνο. τις συμβουλες που μου εδωσες τοτε βλεπω πως εσυ δεν τις τηρεις καθολου. γι'αυτο προσεχε. οικονομικα ανετος μπορει να εισαι αλλα δεν χρειαζεται να κανεις μαγκες αυτους που σε αρμεγουνε (εις γνωσι σου παντα).
παντος μου εχεις κινησει την περιεργεια να παω να την δω αυτην.
παντος μου εχεις κινησει την περιεργεια να παω να την δω αυτην.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
αυριο η μεθαυριο θα περασω για ενα ποτακι. αντε να δουμε το καινουργιο αιμα.
... θα παρω το μηνιατικο και θα τον προσφερω στον ιερο αγωνα για την αναδειξη της καλυτερης.
καλα με μηνιατικο θες να κτυπησεις τον προεδρο ?
που πας ρε καραμητρο ?????
ασχετο η φιλη μου η sati υπαρχει ακομα ?
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
καλα με μηνιατικο θες να κτυπησεις τον προεδρο ?
που πας ρε καραμητρο ?????
ασχετο η φιλη μου η sati υπαρχει ακομα ?
και τα μπουρμπουαρ που τα βαζεις? (εχω και μπουρμπουαρ )
Φιλε Ric Flair η Σατι δηλωνει παρουσα
Επειδη ξερω οτι της εχω λειψει παρα πολυ μπορει να σκασω μυτη .
Επειδη ξερω οτι της εχω λειψει παρα πολυ μπορει να σκασω μυτη .
Aυτο Ric Flair το γνωριζεις εσυ και αυτη καλυτερα.
Οσο για τα μπορμπουαρ οκ zironvenom ,δωστους κατι γιατι ολοι εκει μεσα ειναι πολυ αδυνατοι ,μαλλον το καλοκαιρι θα πρεπει να πανε κατασκηνωση να βαλουνε κανενα κιλο
Aυτο Ric Flair το γνωριζεις εσυ και αυτη καλυτερα.
Οσο για τα μπορμπουαρ οκ zironvenom ,δωστους κατι γιατι ολοι εκει μεσα ειναι πολυ αδυνατοι ,μαλλον το καλοκαιρι θα πρεπει να πανε κατασκηνωση να βαλουνε κανενα κιλο
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
βρε τους καημενους. τους λυπαμαι.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
μετα την χθεσινη βολτα οφειλω να πω πως εχει πεσει κατα ενα επιπεδο το μαγαζι. βαριεστιμενα κοριτσια, πολλοι λιγοι πελατες και ασχολιαστοι σερβιτοροι-μπραβοι.
προεδρε η τσιλα ωραια κοπελα, αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. για να ξεπερασει αυτο το οριο της γκομενας που ξεχωριζει για το στυλακι της, θα πρεπει να περασει ακομα πολυς καιρος. το ελαφρυντικο γι'αυτην το οτι ειναι 20 χρονων.
πρεπει να διεκρινα και τις εσθονες. αυτες καποιος να τις πει πως στο ελαντα ολα τα ρουχα τα βγαζουνε.
αααααααααααααααααααααχχχχχχχχχ αντζελινα τι μας κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οφειλω να πω πως την χριστινα δεν την θυμομουν αλλα καλο κομματι.
αρκετες κοπελες ελειπαν οπως η βικτωρια και η σαατι. ελπιζω να μην σταματησε η σαατη και να ειχε ρεπο.
προεδρε η τσιλα ωραια κοπελα, αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. για να ξεπερασει αυτο το οριο της γκομενας που ξεχωριζει για το στυλακι της, θα πρεπει να περασει ακομα πολυς καιρος. το ελαφρυντικο γι'αυτην το οτι ειναι 20 χρονων.
πρεπει να διεκρινα και τις εσθονες. αυτες καποιος να τις πει πως στο ελαντα ολα τα ρουχα τα βγαζουνε.
αααααααααααααααααααααχχχχχχχχχ αντζελινα τι μας κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οφειλω να πω πως την χριστινα δεν την θυμομουν αλλα καλο κομματι.
αρκετες κοπελες ελειπαν οπως η βικτωρια και η σαατι. ελπιζω να μην σταματησε η σαατη και να ειχε ρεπο.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
να προσθεσω πως εχει πεσει αρκετα και το επιπεδο των κοριτσιων. μια νταρντανα ξανθια που δουλευε προ 2μηνου ξερει κανεις που εξαφανιστηκε? εχει ερθει μια μαυρομαλα νταρντανα μεσα στην κυταριτιδα.
καλως τα μας: μας τιμησε με την παρουσια της και η βερωνικα η γνωστη και ως το air condition.
καλως τα μας: μας τιμησε με την παρουσια της και η βερωνικα η γνωστη και ως το air condition.
Και ελεγα κι εγω γιατι εχει τοσο κρυο την παρασκευη ,στο μαγαζι.
Φιλε zironvenom μου εχεις τραυματησει την ψυχολογια με αυτα που γραφεις ,η Τσιλα ειναι το αστερακι του μαγαζιου,ειναι γαλακτος μωρακι.
Αυτην την ξανθια που λες μηπως την λενε Μαγια ?
Το Σαββατο ημουνα στο Πλατινουμ ,αεροδρομιο,και βλεπω την Σατι,να εχει παρει μεταγραφη οπως και την Βικτορια.
Και ελεγα κι εγω γιατι εχει τοσο κρυο την παρασκευη ,στο μαγαζι.
Φιλε zironvenom μου εχεις τραυματησει την ψυχολογια με αυτα που γραφεις ,η Τσιλα ειναι το αστερακι του μαγαζιου,ειναι γαλακτος μωρακι.
Αυτην την ξανθια που λες μηπως την λενε Μαγια ?
Το Σαββατο ημουνα στο Πλατινουμ ,αεροδρομιο,και βλεπω την Σατι,να εχει παρει μεταγραφη οπως και την Βικτορια.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
προεδρε γαλακτος ειναι αλλα κανα φρυδακι πρεπει να βγαλει λιγο .
δεν ξερω παντος παρολο που ειναι ομορφη κοπελα, δεν μου εβγαζε κατι παραπανω. ειναι μια ωραια κοπελα και τιποτα παραπανω. (παντος πολυ φρυδι ρε φιλε ) εγω την κυριακη πηγα και ξενερωσα. ειδικα ο φουσκωτος μετρ μου την εδωσε. παντος μετα την φυγη της σαατι (κυριως). εχει πεσει σε ζωντανια το μαγαζι.
αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχ αντζελινα!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν θυμαμαι παντος μου ειχες πει παλια πως κανει καλο χορο.
δεν ξερω παντος παρολο που ειναι ομορφη κοπελα, δεν μου εβγαζε κατι παραπανω. ειναι μια ωραια κοπελα και τιποτα παραπανω. (παντος πολυ φρυδι ρε φιλε ) εγω την κυριακη πηγα και ξενερωσα. ειδικα ο φουσκωτος μετρ μου την εδωσε. παντος μετα την φυγη της σαατι (κυριως). εχει πεσει σε ζωντανια το μαγαζι.
αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχ αντζελινα!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν θυμαμαι παντος μου ειχες πει παλια πως κανει καλο χορο.
Φιλε zironvenom αυτο με το φρυδακι δεν το εχω προσεξει ,θα παω αυριο και θα κανω ελεγχο,ακου τωρα τι μου ειπε η Σατι οταν την ειδα την Παρασκευη στο Πλατυνουμ,ο λογος που εφυγε απο το μαγαζι ηταν οτι δεν την μιλουσανε οι αλλες κοπελες.
Τωρα γοα τον μετρ τον χοντρο θα λες κι εμενα μου την δινει πολυ αυτος και παντα αποφευγω την πλευρα του και πηγαινω στην αλλη πλευρα που ειναι ο παπους ο κοντος Ο Διαμαντης,ο οποιος μου ειπε οτι την Παρασκευη θα ερθει ενα καινουριο αστερι 1.85 και φανταστικη χορευτρια.
Για την Σατι εμαθα επισης οτι ο δικος της δουλευε μαζι της ,ο φουσκωτος που ητανε στην πορτα ,ο οποιος την εκανε και αυτος.
Τωρα γοα τον μετρ τον χοντρο θα λες κι εμενα μου την δινει πολυ αυτος και παντα αποφευγω την πλευρα του και πηγαινω στην αλλη πλευρα που ειναι ο παπους ο κοντος Ο Διαμαντης,ο οποιος μου ειπε οτι την Παρασκευη θα ερθει ενα καινουριο αστερι 1.85 και φανταστικη χορευτρια.
Για την Σατι εμαθα επισης οτι ο δικος της δουλευε μαζι της ,ο φουσκωτος που ητανε στην πορτα ,ο οποιος την εκανε και αυτος.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
προεδρε εγω εχω σταματησει να ψαχνω πια αστερια. το εχω βρει και ειναι το πιο λαμπερο. αν και μαυρομαλλα.
για την σαατι μου ηρθε η φραση. αν ηταν η ζηλια ψωρα..... εγω παντος την πιστευω. ειχε τρομερο ταπεραμεντο και φυσικο να την ζηλεψουν τα αλλα κακομουτσουνα. τωρα αν δεν προκειται περι ζηλιας, δεν ξερω. ειναι και ουγγροκρατουμενη περιοχη το καλιγουλα παναθεμα τους δεν αφηνουν αλλες εθνικοτητες. το εχεις παρατηρησει πως η σαατι και η βικτωρια που εφυγαν, ηταν ρωσιδες. (εχω σκοτεινο μυαλο).
παντος η τσιλα ειναι καλη.
για την σαατι μου ηρθε η φραση. αν ηταν η ζηλια ψωρα..... εγω παντος την πιστευω. ειχε τρομερο ταπεραμεντο και φυσικο να την ζηλεψουν τα αλλα κακομουτσουνα. τωρα αν δεν προκειται περι ζηλιας, δεν ξερω. ειναι και ουγγροκρατουμενη περιοχη το καλιγουλα παναθεμα τους δεν αφηνουν αλλες εθνικοτητες. το εχεις παρατηρησει πως η σαατι και η βικτωρια που εφυγαν, ηταν ρωσιδες. (εχω σκοτεινο μυαλο).
παντος η τσιλα ειναι καλη.
Συγνωμη κυριοι που διακοπτω τον καθολα ενδιαφεροντα διαλογο σας .
Αλλα το θεμα Βερονικα με ενδιαφερει . Βλεπετε το σπιτι το κτυπαει ο ηλιος το μεσημερι και η ζεστη ειναι αφορητη .
Θα αιτηθω του μαγαζιου να περναει λιγο το μεσημερακι να δροσιζει ...
Αλλα το θεμα Βερονικα με ενδιαφερει . Βλεπετε το σπιτι το κτυπαει ο ηλιος το μεσημερι και η ζεστη ειναι αφορητη .
Θα αιτηθω του μαγαζιου να περναει λιγο το μεσημερακι να δροσιζει ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις