Νέα

Caligula Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καλέ μου φίλε κοινη λογική
Δηλαδή το Portello τους χάλαγε τη μόστρα στα λαδαδικα και το leCabaret δεν την χαλάει ? Τα 50 μέτρα κάνουν τη διαφορά ?
Το De javu στην Καρδία γιατί έκλεισε ?
Το Tuti Fruti γιατι έκλεισε που ηταν και πήτα στον κόσμο κάθε βράδυ ?
Για μένα ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ και μάλιστα με περικεφαλαία ...

Το Le Cabaret και επανερχομαι γιατι ξέρω πρόσωπα και πράγματα

Οταν ανοιξε ειχε 200 ατομα ουρα να περιμένουν να μπουν μεσα
ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ...
Μικρό μαγαζι μανιτζεβελο ,οχι χάος σαν το Platinum ,  με παταράκι για τα prive του και τα παιδια που το εχουν και τη δουλεια ξέρουν και γαμω τους τυπάδες είναι και που το κατάντησαν το μαγαζι
να μην εχει ουτε ποτα
Ενα φεγγάρι μου ειχε μαζεψει ολες τις τελειωμένες τις  μαυρούλες ...
Τις ψωλούδες που σου έπερναν πίπα με δυο χωρούς στην Ξάνθη μου τις εφερε για ντίβες
ρε αι σιχτιρ

Θα μου πεις οτι οι  καλες  γκόμενες εχουν ακριβο μεροκάματο σε σχεση με αυτές που δουλευουν ΑΘηνα
Αλλά και πάλι
30 το ποτό ΕΛΕΟΣ ρε μαλάκες 

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Πιστεύω πως έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες φίλε. Και λέω ένα παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης του le cabaret, γιατί δεν ρίχνει τις τιμές και να το έχει γεμάτο 7 ημέρες την εβδομάδα ? Κερδίζει περισσότερα δουλεύοντας έτσι ? Όπως και το caligula , γιατί δεν κάνει το ίδιο ?  :tickedoff:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
το θεμα δεν ειναι να το κανει μονο ενας, αλλα να το κανουν ολοι. και να δειτε πως θα ανεβει ο κλαδος. και ας μην ριξουν σε ολους τους τομεις τις τιμες. εισοδος για 20€ με ποτο δεν ειναι τοσο τρελο, αλλα τα πριβε και τα πικολα ειναι μεγαλο κωλοπιασιμο.
σας λεω οταν ενας ο οποιος εχει βγαλει μονο το δημοτικο και δεν εχει την στοιχειωδη γνωση της προσφορας και της ζητησης, γινεται ιδοκτητης μιας τετοιας επιχειρησης (αλλα προσοντα χρειαζεται για να εχεις στριπτιτζαδικο και οχι μορφωση), τοτε την εχει γαμησει την δουλεια. εχω ενα ερωτημα ολοι αυτοι δεν εχουν καποιους μαρκετερς? (δεν εννοω τυπου ψηνακη).
αν υπαρχουν τοτε τι κανουν αυτοι? παιζουν τα παπαρια τους?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Τι να πω φίλε μου ?

Ολα τα μαγαζια εχουν web site , ΟΛΟΙ τους διαβάζουν και ξέρουν και το site και τι λέμε για τα μαγαζιά τους και τις ψωλούδες τουε ,ολοι τους στέλνουν κατασκόπους στα μαγαζιά των άλλων για να δουν αν εχουν δουλεια ή να χτυπήσουν μεταγραφη καμμιά γκόμενα
Φαινεται προτιμούν να εχουν πελάτες τους φοιτητές , που με το ποτο της εισόδου , θα πιάσουν τραπέζι για 5 ωρες , θα δουν ολο το πρόγραμμα ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ , δεν θα πάρουν χωρό δεν θα κεράσουν ποτό απλά οφθαλόλουτρο ...
No hard feelings παιδια , αλλά το συστημα δεν δουλευει ετσι

Για άλλη μια φορά το λεω , δεν είμαι κάποιος που τα κλεβει η τα βρίσκει στο δρόμο , γουστάρω να τα χαλάω μια στο τόσο , αλλα δεν γουσταρω να με θεωρουν μαλάκα

Και επιτέλους σταματήστε να αβαντάρετε αυτη την παρακμή ...
Επειδη δηλαδή δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός τα γαμάμε ολα ...
Για να μην πατησουμε μερικές μέρες , να σφίξουν οι κώλοι

Ακόμα και οι καλλιτέχνιδες , οι περισσοτερες κάνουν μόνο για παραδουλευτρες
τι λένε ρε οι παλιογαλωτσες που θέλουν και 30 ρι για ποτο

Ασε τις μπόμπες

Φίλε ασε γιατι φόρτωσα αγρια με τους μαλάκες

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
το θεμα δεν ειναι να το κανει μονο ενας, αλλα να το κανουν ολοι. και να δειτε πως θα ανεβει ο κλαδος. και ας μην ριξουν σε ολους τους τομεις τις τιμες. εισοδος για 20€ με ποτο δεν ειναι τοσο τρελο, αλλα τα πριβε και τα πικολα ειναι μεγαλο κωλοπιασιμο.
σας λεω οταν ενας ο οποιος εχει βγαλει μονο το δημοτικο και δεν εχει την στοιχειωδη γνωση της προσφορας και της ζητησης, γινεται ιδοκτητης μιας τετοιας επιχειρησης (αλλα προσοντα χρειαζεται για να εχεις στριπτιτζαδικο και οχι μορφωση), τοτε την εχει γαμησει την δουλεια. εχω ενα ερωτημα ολοι αυτοι δεν εχουν καποιους μαρκετερς? (δεν εννοω τυπου ψηνακη).
αν υπαρχουν τοτε τι κανουν αυτοι? παιζουν τα παπαρια τους?

Φίλε ,

20€ εχει είσοδο μαγαζί στην Βαρκελωνη , με 200 ( ναι καλά διάβασες 200 ) ΜΟΥΝΑΡΕΣ , ανατολικές και λατινοαμερικάνες με 5 πίστες κάτω , 2 στο πατάρι ,και μιά μεγάλη με ζωντανό sexshow με πορνοντίβες .  ποτό και χωρός 2 τραγούδια 10€ , Μπουκάλι 50 -  60 συν 150 τα extra εντός του καταστήματος ..
Ασε το τελευταίο δεν παίζει για Ελλαδιστάν

Ρωτας αν έχουν κάποιον να τους πει , αν σου πω ναι ?
Αυτοί θα κάνουν το δικό τους , εκτός αν είναι ολα "Πλυντηρια"
Ασε δεν μπορω να σου πω παραπάνω γιατι θα καρφωθουμε και δεν γουσταρω μα μου σου 

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ρωτας αν έχουν κάποιον να τους πει , αν σου πω ναι ?
Αυτοί θα κάνουν το δικό τους , εκτός αν είναι ολα "Πλυντηρια"
Ασε δεν μπορω να σου πω παραπάνω γιατι θα καρφωθουμε και δεν γουσταρω μα μου σου 
γιατι να μην πεις τιποτα? εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε για τετοια θεματα. και να σου πει ποιος τι? δεν σε ξερει κανεις εδω μεσα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
γιατι να μην πεις τιποτα? εδω ειμαστε για να ενημερωνομαστε για τετοια θεματα. και να σου πει ποιος τι? δεν σε ξερει κανεις εδω μεσα

Φιλαράκο μου καλέ
μάλλον πρέπει να εισαι πιτσιρικάς , με λιγα χιλιόμετρα , και η δεν καταλαβαίνης η δεν θες να καταλάβης πως δουλευει η νυχτα ..

Εσυ πάντως κάνε οτι τραβαει η ψυχούλα σου αρκει να περνας καλα

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Είναι όλοι τους της αρπαχτής, όσο πιο πολλά μπορούν να αρπάξουν και άντε γειά μετά. Κανείς τους δεν βλέπει το μαγαζί του σαν μια επιχείρηση που πρέπει να βελτιώσει και να ανεβάσει.  :tickedoff: Πιο από τα μεγάλα μαγαζιά βελτίωσε έστω  τον χώρο του ή τις υπηρεσίες του ? ΚΑΝΕΝΑ. Από την ανοχή μας σε τέτοιες καταστάσεις καλομάθανε.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
φιλε μου τελοιοφοιτος ειμαι που δουλευω εδω και 3 χρονια στη νυχτα. γνωριζω καποια πραγματα παραπανω γιατι η δουλεια μου δεν ειναι τυπου μπαρμαν η σερβιτορου. το οτι ειναι "πλυντηρια" λογικο μου ακουγεται. αλλα θα μπορουσαν καλιστα να βγαζουν καλα χρηματα και απο αυτον τον κλαδο. εννοειτε πως ισχυει αυτο που λες, για στριπτιτζαδικο μιλαμε και οχι για εκκλησια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ποια Θεσσαλονικη ρε μαγκες..η πολη εχει πεθανει προ πολλου....απο τοτε που ανοιξε το καζινακι διπλα μας..οι φοιτητες την ζουνε την νυχτερινη διασκεδαση..καθημερινες δεν υπαρχει μαγαζι να μην εχει χορο ητε της δαπ ητε της πασπ...αν δεν ηταν αυτοι τα μαγαζια θα δουλευανε παρασκευη/σαββατο...σιγα μην παει η μαζα να χωσει στα στριπ..εδω δεν εχει λεφτα ο κοσμος τα στριπ θα κοιταξει..μην βλεπετε εμεις οι 50-100 γκαυλιαριδες που θα παμε εδω και εκει..η μαζα ΔΕΝ παει...και δεν παιζει ρολο το 30 η το 20...10 ε διαφορα ειναι..σιγα τα αυγα..δλδ ενας παει στο στριπ αν εχει το ποτο 20 και οχι 30??εγω θυμαμαι το πλατινουμ οταν ηταν ακομη στην εκθεση ειχε το ποτο 10 χιλιαρικα..και μην σγκρινετε με Αθηνα..για πατε αν μιλησετε με μια μουναρα απο Τσεχια να την φερετε Θεσσαλονικη να δειτε ποσα θα σας ζητησει και πειτε της να την πατε Αθηνα..στο πρινσες που ξερω εγω ενα πολυ δυνατο μουνι(ισως το καλυτερο του μαγαζιου)εχει 80ε μεροκαματο...και κατι τελειωμενες ανατολικες στον καλιγουλα εχουνε 100..πολλα παιζουνε ρολο που δεν κατεβαινουν οι τιμες και δεν θα κατεβουνε και ποτε.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ετσι ομως θα χασουν τους 43 απο τους 50 γκαυλιαριδες. ετσι δεν ειναι? εκτος και αν αυτα τα μαγαζια συντηρουνται απο αλλες δρστηριοτητες. και δεν εννοω μονο τις βιζητες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Οταν ειχε ανοιξει το Caligula το 1992 στο αεροδρομιο ειχε το ποτο 5000 γινοτανε χαμος καθε βραδι,10000 ειχε το πικολο και 5000 ο χορος,ειχε και μεγαλα μεροκαματα για τις κοπελες,30000 και 35000.
οντως ειναι λιγοι που τα χωνουνε σε αυτα τα μαγαζια ,οι περισοτεροι ειναι στο ματι ,αντε και κανα 2 χορους.
Συμφωνω με εναν φιλο παραπανω που λεει για κατι τελειωμενες που εχουνε μεροκαματο 100-120,ενω στην Αθηνα το σουπερ μουνι εχει 80.
Δεν νομιζω καποιο απο αυτα τα μαγαζια να ειναι πλυντηριο, εκτος απο ενα που την βγαζειμε πολυ βιζιτα ,ετσι κραταει ακομη,και μην νομιζετε οτι αυτοι που εχουνε τα μαγαζια εχουνε πακετο, εκτος απο 2,αντους γυρισεις αναποδα δεν θα πεσει ουτε ενα ευρω.
Στην Αθηνα ειναι πεσμενες οι τιμες ,σε σχεσι με Θεσσαλονικη, γιατι ειναι πολλα μαγαζια και υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος ,Εδω 2 -3 ειναι τα καλα μαγαζια εχουνε βεβαια ανταγωνισμο στης τιμες ,αλλα προς τα πανω

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Το port'dello καηκε απο τους ιδιους τους ιδιοκτητες για να παρουν την ασφαλεια,γιατι το μαγαζι ηταν μεσα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Παντως γινονται συζητησεις για ενα μαγαζι εκπληξη στο αεροδρομιο..που θα λειτουργει και την ημερα...με πισινα οπου θα κανεις με τα μωρα το μπανακι σου θαχει τζακουζι να μπαινετε μαζι και το βραδυ θα δουλευει κανονικα σαν στριπ.Για να δουμε αν θα γινει τελικα.

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Εννοείς το JADE(Platinum) η ότι θα ανοίξει άλλο μαγαζί ?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Αυτο το εχω ακουσει κι εγω φιλε KOMPAIASI αλλα μαλλον απο το επομενο καλοκαιρι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Δεν ενοω το JADE.αλλο μαγαζι θαναι πιθανων πισω απο το ΒΟΟΜ..απλα δεν ξερω αλλες λεπτομεριες γιατι δεν θελω να ρωταω ;)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Αυτος που λεει οτι θα κανει μαγαζι πισω απο το ΒΟΟΜ ,ειναι πολυ παραμυθας (ιδιοκτητης αλλου νυχτερινου κεντρου)και μαλλον θα μεινει στα λογια,τουλαχιστον για φετος το καλοκαιρι

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
4
Πόντοι
0
Πάντως σαν ιδέα είναι πολύ προχωρημένη και σίγουρα θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής της πόλης μας (αν γίνει τελικά). :dancing:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη στο Caligula Gold ,παρα πολυ κοσμο ,αλλα λιγες κοπελες, 8-9.Αυτη που κλεβει την παρασταση ειναι η Αντζελινα,η οποια επεστρεψε δριμυτερη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom