You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caligula Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα polymatakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 591
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
και απεθυνονται στον καθενα. Παντως εδω και οι κοπελες παραδεχονται πως οι τιμες ειναι τσουχτερες. αμα ανοιξω καμια κρυσταλ, δεν θα τις αφησω ουτε γουλια να πιουν. (μονο η αντζελινα)
Φιλε Ric Flair μας πιανουνε τον λοκο , εν γνωση μας βεβαια και οταν φευγουμε εχουμε δακτυλιες στον λοκο
τις υψηλες τιμες ας πουμε οτι το καταπινω .
αυτο που με ενοχλει και το εχω συναντησει στις τελευταιες εξοδους μου σε στριπ ειναι οτι παιρνουν τα λεφτα και δεν κανουν τιποτα να μας διασκεδασουν . και δεν εννοω καφεδες και λοιπα ροφηματα .
πηρες το ποτακι σου ? κατσε 10 λεπτα . οχι μονορουφι και αντε γεια !
κανε ενα χορο της προκοπης . 30 τιμημενα ευρω παιρνεις !
αυτο εννοω οταν λεω οτι δεν με διασκεδαζουν πλεον .
το πιο "λογικο" μαγαζι ειναι το μπλου ιγκουανα.τις υψηλες τιμες ας πουμε οτι το καταπινω .
αυτο που με ενοχλει και το εχω συναντησει στις τελευταιες εξοδους μου σε στριπ ειναι οτι παιρνουν τα λεφτα και δεν κανουν τιποτα να μας διασκεδασουν . και δεν εννοω καφεδες και λοιπα ροφηματα .
πηρες το ποτακι σου ? κατσε 10 λεπτα . οχι μονορουφι και αντε γεια !
κανε ενα χορο της προκοπης . 30 τιμημενα ευρω παιρνεις !
αυτο εννοω οταν λεω οτι δεν με διασκεδαζουν πλεον .
λογικες τιμες και εκπτωτικα κουπονια για καθημερινες.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
Προσωπικα δεν εχω ανοιξει κρυσταλ,Ντον εχω ανοιξει.
Ειναι βιτσια αυτα φιλε pakara,
γεια σου ρε βιτσιωζε προεδρεεεεεεεεεεεε!!!!! γυρισε η φρυδατη?
παντος προτιμω να της τα δωσω στο χερι παρα νσ της ανοιξω 2 σαμπανιες των 800€.
παντος rick μην τις παρεξηγεις τις κοπελες, αυτα που πινουν ειναι σκετο νερακι. ξεχνιουνται καμια φορα και το πινουνν μονορουφι.
παντος rick μην τις παρεξηγεις τις κοπελες, αυτα που πινουν ειναι σκετο νερακι. ξεχνιουνται καμια φορα και το πινουνν μονορουφι.
Καλοκαιρι ειναι ,ζεστη κανει και διψανε τα κοριτσια
Η φρυδατη γυριζει την Δευτερα το πρωι, το βραδι θα την τιμησω σιγουρα
Καλοκαιρι ειναι ,ζεστη κανει και διψανε τα κοριτσια
Η φρυδατη γυριζει την Δευτερα το πρωι, το βραδι θα την τιμησω σιγουρα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Mε 800ε κανεις οργια ρε μαγκες..βεβαια παιζει και το ποιος ξοδευει το ποσο..καποιος που κονομαει γερα δεν τον νοιαζει αν και ουσιαστικα το θεμα ειναι τι περνεις με τα 800...περνεις διασκεδαση??γκαυλα??νομιζω οτι δεν περνεις τιποτε απο αυτα..μονο το κοματι σου κανεις για την επομενη φορα..
Τα στριπ ειναι πονεμενη ιστορια..εχουνε φυγει περιουσιες σε λογια του αερα...και η καταληξη η ιδια..μολις "φας"το καλοπληρωμενο φαγητο τρως και την καψουρα και αντιο ζωη...καταληγεις αφραγκος(σε ακραια περιπτωση)και μονος.
Τα στριπ ειναι πονεμενη ιστορια..εχουνε φυγει περιουσιες σε λογια του αερα...και η καταληξη η ιδια..μολις "φας"το καλοπληρωμενο φαγητο τρως και την καψουρα και αντιο ζωη...καταληγεις αφραγκος(σε ακραια περιπτωση)και μονος.
Η επιστροφη της Τσιλας ειναι πλεον γεγονος ,επισκεφτηκα το εν λογω ιδρυμα εχθες και την τιμησα δεοντως.Επισης ξεχωριζουνε ,η Σαρλιζ (διμετρο μωρο),Μαγια , Εντιτ
Το παλαιο Caligula εκλεισε και ολες οι κοπελες μεταφερφηκανε στο καινουριο.Θα ανοιξει μετα τον 15Αυγουστο ,αλλα με αντρικο στριπτιζ,ετσι μου ειπε ο σερβιτορος
Το παλαιο Caligula εκλεισε και ολες οι κοπελες μεταφερφηκανε στο καινουριο.Θα ανοιξει μετα τον 15Αυγουστο ,αλλα με αντρικο στριπτιζ,ετσι μου ειπε ο σερβιτορος
Τελικα το παλαιο το Caligula μετονομαζετε σε Απολλων και θα ειναι αντρικο στριπ.
Χθεσινη επισκεψη στο Gold ελαχιστος κοσμος ,γενικα ψιλοξενερωσα ,ευτυχως που ητανε η Τσιλα και αιμοδοτησα δεωντος.
Σημερα το προγραμα λεει Πλατινουμ
Χθεσινη επισκεψη στο Gold ελαχιστος κοσμος ,γενικα ψιλοξενερωσα ,ευτυχως που ητανε η Τσιλα και αιμοδοτησα δεωντος.
Σημερα το προγραμα λεει Πλατινουμ
επισκεψη στο μαγαζι αν και απο πληροφοριες απο προεδρο η αντζελινα θα ελειπε.
οντως ελειπε οποτε η βραδια δεν ειχε ιδιαιτερο ενδιαφερον.
η τσιλα παρουσα, νομιζω οτι μου ειπε οτι θα λειψει για λιγες μερες.
καλη καινουργια παρουσια, η σουζανα, απο ουγγαρια, ξανθια με γυαλακια.
την τιμησα με πριβε των 60€ αν και το μυαλο μου ηταν αλλου.καλη παρουσια σε γενικες γραμμες
οντως ελειπε οποτε η βραδια δεν ειχε ιδιαιτερο ενδιαφερον.
η τσιλα παρουσα, νομιζω οτι μου ειπε οτι θα λειψει για λιγες μερες.
καλη καινουργια παρουσια, η σουζανα, απο ουγγαρια, ξανθια με γυαλακια.
την τιμησα με πριβε των 60€ αν και το μυαλο μου ηταν αλλου.καλη παρουσια σε γενικες γραμμες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις