DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
Καλησπέρα. Χαχαχαχαχα, καλό.Ναι για να μην θρηνεις πολυ τα λεφτα που θα πεταξεις. Αμα εχεις κανει το αργιλεδακι σου δε σε πιανει τιποτα
Καλησπέρα. Χαχαχαχαχα, καλό.Ναι για να μην θρηνεις πολυ τα λεφτα που θα πεταξεις. Αμα εχεις κανει το αργιλεδακι σου δε σε πιανει τιποτα
Είναι κάθε μέρα;Ας δούμε και μερικές φώτο ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αξίζει και με το παραπάνω να αφήσεις το χρήμα σου εκεί
πολυ καλο..πως λεγεται το κοριτσι?Ας δούμε και μερικές φώτο ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αξίζει και με το παραπάνω να αφήσεις το χρήμα σου εκεί
Tanya το καλύτερο μουνι για μένα εκεί μέσα. Από τη στιγμή που την πήρα στο πριβέ κολλησα . Θέλω να το καθιερωσω μια φορά στις 15 μέρες ένα γαμησι μαζί της και πάνε όλα καλάπολυ καλο..πως λεγεται το κοριτσι?
Στο μεγάλο πριβέ των 150 ε;Tanya το καλύτερο μουνι για μένα εκεί μέσα. Από τη στιγμή που την πήρα στο πριβέ κολλησα . Θέλω να το καθιερωσω μια φορά στις 15 μέρες ένα γαμησι μαζί της και πάνε όλα καλά
Ναι ανεβαίνει κανονικά και το ευχαριστιέταιΣτο μεγάλο πριβέ των 150 ε;
Με μπουκάλι θα σκάσεις εννοείται όταν έχεις τέτοιους στόχους πας οργανωμένοςΦαντάζομαι εξυπακούεται ότι με ψευτο-κεράσματα με τέτοια γυναίκα δεν τη βγάζεις. Μάλλον θα απαιτείται και μπουκάλι από την αρχή. Πάντως τα 150 μου ακούγονται λίγα. Θα το προσδιόριζα στα 250 για να είμαι ειλικρινής.
Στο σιλβερ είχαν πάθει πλάκα όλοι με την πάρτη της νομίζωΕίναι όντως ωραία κοπέλα. Έχει προσφέρει γενικά, όχι μόνο σε εξκλούσιβ καταστάσεις. Με 60 εκανε μασάζ στο Σίλβερ στην Νέα Σμύρνη. Και σε δύο παλιότερα ακόμη, ένα σε κάθετη προς Συγγρού και σε ένα μικρό στη Μιχαλακοπούλου. Με 100 φουλ πριβέ όταν χόρευε στο Τόυζ. Μίνιμουμ τα 50 σε κάτι περαστικές εμφανίσεις της επί πανδημίας που είχε κάνει σε στούντιο. Στοματικό πάντα με λάστιχο ωστόσο. Δεν έπαιρνε ψήσιμο για ΄εξτρα όπως την θυμάμαι. Πρόγραμμα καλό αλλά απλό.