Πως τα πάει στο γαμησι δίνει πόνο? Εμφανισιακά τα αξίζει στην πράξη πως είναι?σε μένα το δίνει....και σε κάτι κολλητους που την πήραν επίσης....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Caissa Sexy Queens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και 150 να είναι χαλάλιΜε πόσα παρακαλώ;100; Η 150;
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Νομίζω πολλά είναι για ένα...Και 150 να είναι χαλάλι
Σίγουρα είναι πολλά αλλά την έχω άχτιΝομίζω πολλά είναι για ένα...
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Καλό βόλιΣίγουρα είναι πολλά αλλά την έχω άχτι
Θα περάσω ένα βράδυ και θα την σκίσω είναι βέβαιο αυτόΚαλό βόλι
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
πολλοί την έχουν άχτι , πίστεψέ με....Σίγουρα είναι πολλά αλλά την έχω άχτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έγραψα πιο πάνω.....πόσο πιο περιγραφικός να γίνω?Πως τα πάει στο γαμησι δίνει πόνο? Εμφανισιακά τα αξίζει στην πράξη πως είναι?
Ε δεν μας τα ανέλυσες όπως πρέπει δώσε καμία λεπτομέρεια να ξέρουμε τι μας περιμένειπολλοί την έχουν άχτι , πίστεψέ με....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έγραψα πιο πάνω.....πόσο πιο περιγραφικός να γίνω?
asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Φραπές με καλαμάκι αρκετά καλό, αντέχει γενικά το σφυροκόπημα… έκφυλο.. νομίζω της αρέσει να γαμιεται, δεν το κάνει αγγαρεία..
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
Καλησπέρα φίλοι μου. Το γεγονός οτι στην είσοδο του καταστήματος αριστερά μπαίνοντας υπάρχει ένας ναργιλές, ο οποίος καθ'υπόδειξη του αγαπητού κυρίου Στέλιου που εργάζεται στην υποδοχή μπορεί να καπνιστεί και από πελάτη, αν αυτός επιθυμεί, θεωρείτε οτι είναι οιωνός ενόψει των παρεχομένων υπηρεσιών εντός του καταστήματος σε σχέση με την τιμή?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
χμμμ εντελώς αγγαρεία όχι ακριβώς, αλλά στην ουσία αγγαρεία το νιώθουμε εμείς που έχουμε μεγάλη εμπειρία από τέτοια σκηνικά.....γενικά είναι αποδεκτό για τον χώρο που αυτά συμβαίνουν αλλά οριακά αποδεκτό για τα δικά μου πάντα δεδομένα που ψάχνω γαμήσι με πόνο και όχι πάνες σκατωμένεςΦραπές με καλαμάκι αρκετά καλό, αντέχει γενικά το σφυροκόπημα… έκφυλο.. νομίζω της αρέσει να γαμιεται, δεν το κάνει αγγαρεία..
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
Έπεται καταδρομική για Ντάσα ξανθούλα απόψε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά φίλοι μου. Έχει εντοπιστεί ακόμη μία δεσποινίς ψηλή, η οποία κάνει και σόου με καστανά πολύ μακριά μαλλιά και αψεγάδιαστο μοντελέ σώμα, της οποίας ωστόσο το όνομα προς το παρόν αγνοείται.
Το απλό πριβέ των πενήντα γίνεται στο κάτω πάτωμα; αριστερά δίπλα από τους απλούς χορούς;Έπεται καταδρομική για Ντάσα ξανθούλα απόψε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά φίλοι μου. Έχει εντοπιστεί ακόμη μία δεσποινίς ψηλή, η οποία κάνει και σόου με καστανά πολύ μακριά μαλλιά και αψεγάδιαστο μοντελέ σώμα, της οποίας ωστόσο το όνομα προς το παρόν αγνοείται.
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
Kαλησπέρα φίλε. Μέχρι στιγμής από τις επισκέψεις μου γνωρίζω οτι 35 ευρώ κοστίζει το ποτό της κοπέλας. Άν τα αξίζει, χαλάλι της. Μυρίζει υπέροχα, είναι επικοινωνιακή (ναζιάρα και χαμογελαστή συνεχώς), έχει ένα καταπληκτικό τατουάζ στο αριστερό της πόδι (μπούτι - ψηλά) και το δέρμα της είναι βελούδινο. Στα αρνητικά κατατάσσω οτι δεν μιλάει ελληνικά, επομένως όλη η επικοινωνία θα γίνει στην διεθνή γλώσσα του σώματος. Σε αυτό που με ρωτάς, συγνώμη, δεν έχω ιδέα, δεν έχω προχωρήσει ακόμη, θα μάθουμε (ελπίζω σήμερα). Και η άλλη κοπέλα με ενδιαφέρει. Καλλονή.Το απλό πριβέ των πενήντα γίνεται στο κάτω πάτωμα; αριστερά δίπλα από τους απλούς χορούς;
Ευχαριστώ φίλε μου περιμένω νέα σου αν πας απόψε καλά να περάσειςKαλησπέρα φίλε. Μέχρι στιγμής από τις επισκέψεις μου γνωρίζω οτι 35 ευρώ κοστίζει το ποτό της κοπέλας. Άν τα αξίζει, χαλάλι της. Μυρίζει υπέροχα, είναι επικοινωνιακή (ναζιάρα και χαμογελαστή συνεχώς), έχει ένα καταπληκτικό τατουάζ στο αριστερό της πόδι (μπούτι - ψηλά) και το δέρμα της είναι βελούδινο. Στα αρνητικά κατατάσσω οτι δεν μιλάει ελληνικά, επομένως όλη η επικοινωνία θα γίνει στην διεθνή γλώσσα του σώματος. Σε αυτό που με ρωτάς, συγνώμη, δεν έχω ιδέα, δεν έχω προχωρήσει ακόμη, θα μάθουμε (ελπίζω σήμερα). Και η άλλη κοπέλα με ενδιαφέρει. Καλλονή.
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
Ευχαριστώ και εγώ. Άν προκύψει κάποιο νέο, θα ενημερώσω τους συναγωνιστές.Ευχαριστώ φίλε μου περιμένω νέα σου αν πας απόψε καλά να περάσεις
Ευχαριστώ και εγώ. Άν προκύψει κάποιο νέο, θα ενημερώσω τους συναγωνιστές.
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
''ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ???''
Αυτός θα ήταν ο τίτλος μίας κριτικής που θα αντικατόπτριζε τα πράγματα (τουλάχιστον όπως τα είδα εγώ καθώς και οι ομοτράπεζοί μου). Είσοδος στο χώρο και πραγματικά το πλήθος των δεσποινίδων αρκετό για κάθε γούστο, κάλυπτε εμφανισιακά τεράστια γκάμα. Προσεγμένη εμφάνιση, με πολύ όμορφα εσώρουχα, ως επί το πλείστον ανοιχτόχρωμα. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μην βρεί κάποιος μία κορασίδα να του αρέσει από την άποψη της εμφάνισης. Πολύ ψηλές, λιγότερο ψηλές, μέχρι και μερικές κοντούλες δεσποινίδες, με φρέσκα χαρακτηριστικά προσώπου οι περισσότερες, όμορφα, συνηθισμένα αλλά και πιο σπάνια για τα μεσογειακά τουλάχιστον δεδομένα, ως επί το πλείστον Σοβιετικής (Ουκρανία και Ρωσία είχαν την τιμητική τους) καταγωγής. Ξανθές, μελαχρινές κλπ. Όλες σχεδόν με ένα smartphone στο χέρι, και οι υπόλοιπες έριχναν κλεφτές (ορισμένες και όχι κλεφτές) ματιές. ΣΥΝΕΧΩΣ. Κατανοητό (εν μέρει) διότι έτσι πλέον είναι οι συνθήκες ζωής. Επικοινωνία, πληροφορία κ.ο.κ. Ωστόσο αν οι εργαζόμενες είναι συνεχώς με το κινητό ανά χείρας, δίδεται μία εικόνα η οποία τουλάχιστον επιδέχεται βελτίωση. Ο ευγενικός σερβιτόρος (εκτελών και χρέη μεταφραστή - καθότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ των λεγομένων των κορασίδων και της δικής μας αντίληψης - κοινώς οι περισσότερες δεν μιλούν αγγλικά) μας έβαλε σε άνετη κατά τη γνώμη του θέση, η οποία ήταν ακριβώς από κάτω από ένα ζεύγος ηχείων, τα οποία αγόγγυστα για το υπόλοιπο της βραδιάς θα εξαπέλυαν συνεχόμενα κύματα χορευτικής μουσικής, ταιριαστής για το ύφος και το είδος του μαγαζιού. Τα σόου επί του σωλήνα απλά, διάρκειας γύρω στο δεκάλεπτο κάθε φορά, έδιναν πιο ''ρεαλιστική'' άποψη των διαθέσιμων κορασίδων και κυρίως αναδείκνυαν μικρά διαμαντάκια ως προς την εμφάνιση, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν σε κάποιον καναπέ (κυρίως τον αριστερό της εισόδου) ή στο μπάρ.
Τα ποτά μας (απολύτως καθαρά και αυτό το προσμετρώ στα πολύ θετικά κύριοι) ήρθαν γρήγορα. 10 ευρώ η ενημέρωση σχετικά με την τιμή, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για τον χώρο. Τα ποτά των δεσποινίδων ακριβούτσικα, με την έννοια οτι 35 ευρώ είναι αρκετά χρήματα (αν τα αξίζει, αντιθέτως, χαλάλι της) για ένα ποτήρι σαμπάνιας γεμάτο με coca cola το οποίο βαπτίζεται ουίσκυ και διαρκεί max 10 λεπτά. Οι κοπέλες που μας προσέγγισαν ήταν ευγενικές, χαμογελαστές, στον αυτόματο υποθέτω, δηλαδή ''καλησπέρα'', ''συστάσεις'', ''μπορώ να πάρω ποτό?'' Ασφαλώς και δεν αναμένει κανείς διάλεξη καρδιολογίας σε τέτοιο χώρο, αλλά από την άλλη βρε παιδιά, και οίδημα εξ αιτίας βαλανοποσθίτιδας (κοινώς να σου τα πρήζουν) με επαναλαμβανόμενο μοτίβο εκφράσεων είναι κάπως. Μεγάλο πράγμα να ξέρει μία γυναίκα να σερβίρει σωστά την ψευδαίσθηση στον άνδρα. Αλλά χρειάζεται 1) ΕΜΠΕΙΡΙΑ και 2) ΔΙΑΘΕΣΗ. Για αυτό άλλωστε πηγαίνουμε. Δεν τρέφουμε αυταπάτες περί ερώτων σε τέτοια ιδρύματα. Στο δια ταύτα, με λίγη μετάφραση google translate και ολίγη βοήθεια από τον ευγενικό κύριο σερβιτόρο - μεταφραστή καταλάβαμε οτι το full service υπάρχει, γίνεται αλλά οι τιμές διαφέρουν αγαπητοί. Να είστε έτοιμοι για τιμές 100 +. Υπάρχει και ο απλός χορός των 10 ευρώ, με διάρκεια 8-10 λεπτά.
Εν κατακλείδι, συνοψίζω λέγοντας οτι από την οπτική αποκλειστικά της εμφάνισης τα κορίτσια είναι όμορφα. Πολύ όμορφα. Από την οπτική διάθεσης για συνειδητοποιημένη εργασία σε τέτοιου είδους χώρο, στον οποίο απαιτείται πρωτίστως λίγο κέφι τα πράγματα είναι υποτονικά. Άν βελτιωθούν οι τομείς της διάθεσης (βασικότατο κατ'εμέ) και λιγάκι η επικοινωνία (δεν είπαμε να πάνε στου Στρατηγάκη, είπαμε τα βασικά βρε παιδί μου) μπορεί να το επισκεφθούμε πάλι.
Αυτός θα ήταν ο τίτλος μίας κριτικής που θα αντικατόπτριζε τα πράγματα (τουλάχιστον όπως τα είδα εγώ καθώς και οι ομοτράπεζοί μου). Είσοδος στο χώρο και πραγματικά το πλήθος των δεσποινίδων αρκετό για κάθε γούστο, κάλυπτε εμφανισιακά τεράστια γκάμα. Προσεγμένη εμφάνιση, με πολύ όμορφα εσώρουχα, ως επί το πλείστον ανοιχτόχρωμα. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μην βρεί κάποιος μία κορασίδα να του αρέσει από την άποψη της εμφάνισης. Πολύ ψηλές, λιγότερο ψηλές, μέχρι και μερικές κοντούλες δεσποινίδες, με φρέσκα χαρακτηριστικά προσώπου οι περισσότερες, όμορφα, συνηθισμένα αλλά και πιο σπάνια για τα μεσογειακά τουλάχιστον δεδομένα, ως επί το πλείστον Σοβιετικής (Ουκρανία και Ρωσία είχαν την τιμητική τους) καταγωγής. Ξανθές, μελαχρινές κλπ. Όλες σχεδόν με ένα smartphone στο χέρι, και οι υπόλοιπες έριχναν κλεφτές (ορισμένες και όχι κλεφτές) ματιές. ΣΥΝΕΧΩΣ. Κατανοητό (εν μέρει) διότι έτσι πλέον είναι οι συνθήκες ζωής. Επικοινωνία, πληροφορία κ.ο.κ. Ωστόσο αν οι εργαζόμενες είναι συνεχώς με το κινητό ανά χείρας, δίδεται μία εικόνα η οποία τουλάχιστον επιδέχεται βελτίωση. Ο ευγενικός σερβιτόρος (εκτελών και χρέη μεταφραστή - καθότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ των λεγομένων των κορασίδων και της δικής μας αντίληψης - κοινώς οι περισσότερες δεν μιλούν αγγλικά) μας έβαλε σε άνετη κατά τη γνώμη του θέση, η οποία ήταν ακριβώς από κάτω από ένα ζεύγος ηχείων, τα οποία αγόγγυστα για το υπόλοιπο της βραδιάς θα εξαπέλυαν συνεχόμενα κύματα χορευτικής μουσικής, ταιριαστής για το ύφος και το είδος του μαγαζιού. Τα σόου επί του σωλήνα απλά, διάρκειας γύρω στο δεκάλεπτο κάθε φορά, έδιναν πιο ''ρεαλιστική'' άποψη των διαθέσιμων κορασίδων και κυρίως αναδείκνυαν μικρά διαμαντάκια ως προς την εμφάνιση, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν σε κάποιον καναπέ (κυρίως τον αριστερό της εισόδου) ή στο μπάρ.
Τα ποτά μας (απολύτως καθαρά και αυτό το προσμετρώ στα πολύ θετικά κύριοι) ήρθαν γρήγορα. 10 ευρώ η ενημέρωση σχετικά με την τιμή, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για τον χώρο. Τα ποτά των δεσποινίδων ακριβούτσικα, με την έννοια οτι 35 ευρώ είναι αρκετά χρήματα (αν τα αξίζει, αντιθέτως, χαλάλι της) για ένα ποτήρι σαμπάνιας γεμάτο με coca cola το οποίο βαπτίζεται ουίσκυ και διαρκεί max 10 λεπτά. Οι κοπέλες που μας προσέγγισαν ήταν ευγενικές, χαμογελαστές, στον αυτόματο υποθέτω, δηλαδή ''καλησπέρα'', ''συστάσεις'', ''μπορώ να πάρω ποτό?'' Ασφαλώς και δεν αναμένει κανείς διάλεξη καρδιολογίας σε τέτοιο χώρο, αλλά από την άλλη βρε παιδιά, και οίδημα εξ αιτίας βαλανοποσθίτιδας (κοινώς να σου τα πρήζουν) με επαναλαμβανόμενο μοτίβο εκφράσεων είναι κάπως. Μεγάλο πράγμα να ξέρει μία γυναίκα να σερβίρει σωστά την ψευδαίσθηση στον άνδρα. Αλλά χρειάζεται 1) ΕΜΠΕΙΡΙΑ και 2) ΔΙΑΘΕΣΗ. Για αυτό άλλωστε πηγαίνουμε. Δεν τρέφουμε αυταπάτες περί ερώτων σε τέτοια ιδρύματα. Στο δια ταύτα, με λίγη μετάφραση google translate και ολίγη βοήθεια από τον ευγενικό κύριο σερβιτόρο - μεταφραστή καταλάβαμε οτι το full service υπάρχει, γίνεται αλλά οι τιμές διαφέρουν αγαπητοί. Να είστε έτοιμοι για τιμές 100 +. Υπάρχει και ο απλός χορός των 10 ευρώ, με διάρκεια 8-10 λεπτά.
Εν κατακλείδι, συνοψίζω λέγοντας οτι από την οπτική αποκλειστικά της εμφάνισης τα κορίτσια είναι όμορφα. Πολύ όμορφα. Από την οπτική διάθεσης για συνειδητοποιημένη εργασία σε τέτοιου είδους χώρο, στον οποίο απαιτείται πρωτίστως λίγο κέφι τα πράγματα είναι υποτονικά. Άν βελτιωθούν οι τομείς της διάθεσης (βασικότατο κατ'εμέ) και λιγάκι η επικοινωνία (δεν είπαμε να πάνε στου Στρατηγάκη, είπαμε τα βασικά βρε παιδί μου) μπορεί να το επισκεφθούμε πάλι.
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν υπάρχει η Τάνια έρωταςΦραπές με καλαμάκι αρκετά καλό, αντέχει γενικά το σφυροκόπημα… έκφυλο.. νομίζω της αρέσει να γαμιεται, δεν το κάνει αγγαρεία..
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Ναι για να μην θρηνεις πολυ τα λεφτα που θα πεταξεις. Αμα εχεις κανει το αργιλεδακι σου δε σε πιανει τιποταΚαλησπέρα φίλοι μου. Το γεγονός οτι στην είσοδο του καταστήματος αριστερά μπαίνοντας υπάρχει ένας ναργιλές, ο οποίος καθ'υπόδειξη του αγαπητού κυρίου Στέλιου που εργάζεται στην υποδοχή μπορεί να καπνιστεί και από πελάτη, αν αυτός επιθυμεί, θεωρείτε οτι είναι οιωνός ενόψει των παρεχομένων υπηρεσιών εντός του καταστήματος σε σχέση με την τιμή?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις