Επισκέπτης
Μια 100% πουταναρα και ενας 100% πουστης μας κανουν μαθηματα...Ε,ρε που φτασαμε...
εκει αντιλαμβανονται πως το μουνι τους εχει περισσοτερη αξια απο το πτυχιο τους
Μια 100% πουταναρα και ενας 100% πουστης μας κανουν μαθηματα...Ε,ρε που φτασαμε...
Εισαι τελειως φευγα εσυ,ασε...και ενας 1000% τσατσος μας πριζει ταρχιδια
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο κ σου βγαζω το καπελο ;) ,αλλα ευτυχως η δυστηχως εαν θελεις να βρεις κατι σοβαρο γνωμη μου ειναι να το ψαχνεις σε αρκετα μικροτερες ηλικιες...μετα τα 22 23 παει πεταξε το πουλακι ;)
δηλαδη συναισθηματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
σεβασμος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
εκτιμηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
θαυμασμος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
εμ βεβαια που να υπαρχει απο που να τα μαθετε οι περισσοτερες αυτα???σαμποτη εχετε αφησει ποτε τον εαυτο σας ελευθερο να κανει οτι θελει??
Δεν ξέρω αν το χειρότερο είναι το ότι μας κάνουν μαθήματα, ή το ότι έχουν δίκιο
ρε παιδια ενω ειχα κανει προφιλ 3-4 φορες μου το απερριπταν συνεχεια με τη δικαιολογια οτι οι φωτο δεν ηταν καλες ενω τις ειχα κοψει και μονο εγω φαινομουν σε αυτες......και ηταν και καλης ποιοτητας.....καποιος που να εχει αποψη?
Προτο τα προφιλ τα φτιάχνεις με το ίδιο email;
Είναι αυτοματοποιημενο το συστημα να μην δεχεται πλεον το mail σου περα απο τις photos
Αλλά και πάλι κάτσε στα αυγά σου και μακρια απο το συγκεκριμενο
ναι....λες να φταει αυτο?
αλλα και παλι αφου βλεπουν τη φατσα μου...
Ναι δοκίμασε από αλλο email με άλλο όνομα και αν μπορείς βάλε και άλλες φώτο..
γιατι ο Soli λεει να μην ασχολουμαι με το συγκεκριμενο?
Επειδή ίσως γνωρίζω Ρωσίδες που μερικές μένουν κι Ελλάδα κι εχουν profiles εκεί για 1 και μοναδικό λόγο... να φάνε χρήματα από τους ''μαλάκες τους άντρες'' όπως λένε
Δεν λέω πως δεν θα βρεις και καλές αλλά...