Επισκέπτης
απο περιεργια ρωτας? ;)τα παντα ολα κανω αλλα εχω πολλα χρονια που δεν ειμαι εφηβη...Κωλο δινεις?
απο περιεργια ρωτας? ;)τα παντα ολα κανω αλλα εχω πολλα χρονια που δεν ειμαι εφηβη...Κωλο δινεις?
τυπε το προηγουμενο καλοκαιρι καθως περιμενα σε εναν δρομο να αναψει το φαναρι για να περασω,σκανε διπλα μου 2 κοριτσακια,γυρω στα 14 τα εκοψα,ειχαν παρει παγωτο και το γλυφαν καθως κοιταγε η μια την αλλη με νοημα και χαζογελουσανΠιθανόν,πάντως συνήθως φοβάμαι...
Αν κ θα ξέρουνε λογικά να γλείφουνε καλά από την τόση εξάσκηση σε φλειφιτζούρια κ παγωτά...
πεστα ντετυπε το προηγουμενο καλοκαιρι καθως περιμενα σε εναν δρομο να αναψει το φαναρι για να περασω,σκανε διπλα μου 2 κοριτσακια,γυρω στα 14 τα εκοψα,ειχαν παρει παγωτο και το γλυφαν καθως κοιταγε η μια την αλλη με νοημα και χαζογελουσαν
που παει αυτη η νεα γενια τυπε
Κατά διαόλου τύπε άσε...θα πέσει φωτιά να μας κάψει...δεν αισχύνονται στάλα οι αμαρτωλές-ακόλαστες!!!που παει αυτη η νεα γενια τυπε
Ο τόνος πάει στο α υποθέτω..Γενια του κωλου
Μαλιστα δασκαλαΟ τόνος πάει στο α υποθέτω..
Το λέω γιατί έχω δει και γένια του κώλου..γι'αυτό..Μαλιστα δασκαλα
Το λέω γιατί έχω δει και γένια του κώλου..γι'αυτό..
Θα ηθελε να αφησει μουσακιΤο λέω γιατί έχω δει και γένια του κώλου..γι'αυτό..
Στο κώλο?Θα ηθελε να αφησει μουσακι
καλλιτεχνικοΣτο κώλο?
Και στα @@ τι θ'αφήσει?
Μουστάκι?
Τότε όταν τσατίζεται..δεν θα κάνει τη χειρονομία "να..σε γράφω εκεί"..καλλιτεχνικο
Τ Το προτιμας εντελως ξυρισμενο?Τότε όταν τσατίζεται..δεν θα κάνει τη χειρονομία "να..σε γράφω εκεί"..
Θα λέει "Σε γράφω στον Σιορ Διονύσιο"
Και βέβαια..Τ Το προτιμας εντελως ξυρισμενο?
οχι δε θα σε προτιμησω για την πρωτη μου φοραΑρα δεν θα με προτιμησεις ε? Θα ξεπαρθενιαστεις με αλλον?
Αφού είχε περίοδο όλα είναι εντάξει... Άντε την γλίτωσεςΠαιδια εχω νεα
Ειχε αναγουλα χτες και τρομαξα αλλα μετα εμαθα πως απο το Σαββατο ειχε περιοδο..
Οποτε ολα κομπλε ?
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Οχι, δεν ειναι απολυτο.Παιδια εχω νεα
Ειχε αναγουλα χτες και τρομαξα αλλα μετα εμαθα πως απο το Σαββατο ειχε περιοδο..
Οποτε ολα κομπλε ?
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Οχι, δεν ειναι απολυτο.
Καμια φορα οι εγκυες βλεπουν λιγο αιμα τον πρωτο μηνα σαν περιοδο.