ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απο Κυπρο, απο Νορβεγια και απο Αμερικι)))
σε παραδεχομαι τους επιασες κοτσους ;)
απο Κυπρο, απο Νορβεγια και απο Αμερικι)))
oh yes!!!Τελικα Νταρια το να εισαι λιγο πουστης Βαλκανιος μερικες φορες βοηθαει.Do you agree babe?
Στο bride δεν χρειάζεσαι πιστωτική απλά γίνεσαι μελος δωρεαν τπτ άλλο. Οι γκόμενες είναι πραγματικές αλλά δεν λείπουν κ τα "παρατράγουδα" που είναι πολύ εύκολο να τις καταλάβεις. Εάν έχεις όρεξη κ σωστή προσέγγιση στις κοπέλες δεν θα βγεις χαμένος.
Οντως χρειαζεται προσοχη.Το σημαντικοτερο .Ακομα και Γ Εθνικης οπως λες εδω ειναι Premiership!!!
καλο και αυτο...))Η θα εχει Shegen viza και θα ερθει αυτη για διακοπες!!!!!!!!
καλο και αυτο...))
παιδια το λεω και το ξαναλεω.. οι γυναικες ( περιοσοτερες) θελουν πουτσα [size=16pt]και πορτοφολι[/size].... και μην μου λετε οτι δεν ειναι ετσι!
καλο και αυτο...))
παιδια το λεω και το ξαναλεω.. οι γυναικες ( περιοσοτερες) θελουν πουτσα και πορτοφολι.... και μην μου λετε οτι δεν ειναι ετσι!
κακα τα ψεματα αν δεν υπαρχουν φραγκα ωραιο μουνακι δυσκολο να βρεις για μονιμη σχεση
και αυτο γιατι η φυση της γυναικας ειναι τετοια που ειναι σα του διαολου
αμα η γκομενα πραγματικα θελει γνωριμια-
1)η θα σας καλεσει στη χωρα της και θα τρεξει μονη της για βιζες και τετοια
2) η θα δεχτει να τι στειλετε εισιτηριο για να κανετε διακοπες της μαζι
Αμα αρχιζουν και λενε βλακιες... και ψαχνει λογο να ζητησει λεφτα- ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ειπα ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙτο πορτοφολι γιατι το λες?για να ανεβασεις τις γυναικες? ...για ψαξε να δεις πως καταληγουν ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ που κοιτανε ΜΟΝΟ το πορτοφολι ...δυστηχως δεν εχει για ολες
ειπα ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
εχεις ψαξει ποτε σε πανεπιστημιο να βρεις,κ δη σε πανεπιστημια θεωρτικων επιστημων ;)
μην τα λες αυτα περνουν κ αλλο θαρρος ;)
ειμαι ειμαιΕισαι συνειδητοποημενη πουτανα παντως
δηλαδη συναισθηματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
σεβασμος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
εκτιμηση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
θαυμασμος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?
εμ βεβαια που να υπαρχει απο που να τα μαθετε οι περισσοτερες αυτα???σαμποτη εχετε αφησει ποτε τον εαυτο σας ελευθερο να κανει οτι θελει??