Panoutsos_los
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 301
Για πείτε θα μαζευτούμε ;
μια πέσουν μπουνιδια!
μια πέσουν μπουνιδια!
Πυγμαχικό event.Τι είναι αυτό το boxing prive ?
Χωρίς γάντια με επιδέσμους βουτηγμένα σε κόλλα με σπασμένα γυαλιάungerground greek fight club? Παιζουμε με γάντα ή χωρις;
μασέλα να πάρουμε ή θα δαγκώνουμε σίδερα και θα φτύνουμε ατσάλι;Χωρίς γάντια με επιδέσμους βουτηγμένα σε κόλλα με σπασμένα γυαλιά
εν τω μεταξύ , μονο ο ενας αντε δυο απ το ποστερ ειναι πυγμαχοι.Ψυχραιμία μάγκες. Δεν έχει Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον και φάπες σε αλάνες και σκοτεινά σοκάκια. Εισιτηριάκι, ποπ κορν, κόκα κόλα και θέαμα έχει.
Εκανα και πυγμαχια κανα χρονο αλλα κραβ μαγκα κανω πολλα χρονια αφου ανετα θα μπορουσα να διδαξω αλλα δεν ηθελα να το προχωρησω.Βάλτε ρε συμμετοχή και τον βιτάμα που ξέρει κραβ μανγκα και είναι μάγκα...
τυποι αν θέλετε κανα ραντεβου θανάτου μεσα ειμαι τα event ειναι για φλώρουςΓια πείτε θα μαζευτούμε ;
μια πέσουν μπουνιδια!
Λογικό είναι. Και το κοινό της πυγμαχίας είναι λιγότερο από του κικ και τα βαρέα-μαχητικά δεν έχουν οικονομική διέξοδο στην Ελλάδα.εν τω μεταξύ , μονο ο ενας αντε δυο απ το ποστερ ειναι πυγμαχοι.
ολοι οι αλλοι κικ μποξερς.
Φλωράκια, μόνο ο βολκάνο ξηγήθηκε σκληρή κατάσταση....τυποι αν θέλετε κανα ραντεβου θανάτου μεσα ειμαι τα event ειναι για φλώρους
εισαι και μποξερ?Επειδή γνωρίζω απ αυτά είμαι του χώρου...περισσότερο σοου προσφέρουν αυτές οι διοργανώσεις, εννοώ δεν έχουν καθαρά αθλητικό χαρακτήρα,όπως διασυλλογικα η Πανελλήνια..Είναι όμως πολύ ενδιαφέρον το θέαμα να το παρακολουθήσουν οι λάτρεις του είδους..!Αρα να πάτε όσοι μπορέσετε θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο!
Το έχω δηλώσει Καιρό τώρα , δασκάλα πολεμικών τεχνών (σε ενήλικες, αγωνιστικά) δεν θέλω να πω συγκεκριμένα που ομως ...τεσπα, αυτά τα θεάματα στον ελληνικό χώρο δεν είναι συχνά, αρα οποιος γουστάρει να πηγαίνει να τα βλέπει όταν γίνονταιεισαι και μποξερ?
στο ραντεβου θανατου σε ποια πλευρα θα εισαι?Το έχω δηλώσει Καιρό τώρα , δασκάλα πολεμικών τεχνών, δεν θέλω να πω συγκεκριμένα όμως ..κατάλαβες..τεσπα, αυτά τα θεάματα στον ελληνικό χώρο δεν είναι συχνά, αρα οποιος γουστάρει να πηγαίνει να τα βλέπει όταν γίνονται