Νέα

Boxing Prive 19/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panoutsos_los
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.879
εσυ θα σχολιασεις το event και εγω το ραντεβου θανάτου :confused:
Deal !αλήθεια έχει το σάιτ παιδιά που κάνουν μαχητικά αθλήματα;Να ξέρετε ότι και να λένε ,είναι παρεξηγημένα αυτά τ αθλήματα..αν δεν σέβεσαι και δεν έχεις πειθαρχία δεν προχωράς..Και μιλώ για κάτι παραπάνω από αερόβια σε σχολή που κάνουν κάποιοι και αυτοάμυνα απλα,δηλαδή να γίνεις αθλητής επίσημα.

• Like
Αντιδράσεις: niwfis

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Deal !αλήθεια έχει το σάιτ παιδιά που κάνουν μαχητικά αθλήματα;Να ξέρετε ότι και να λένε ,είναι παρεξηγημένα αυτά τ αθλήματα..αν δεν σέβεσαι και δεν έχεις πειθαρχία δεν προχωράς..Και μιλώ για κάτι παραπάνω από αερόβια σε σχολή που κάνουν κάποιοι και αυτοάμυνα απλα,δηλαδή να γίνεις αθλητής επίσημα.
ξερω εναν πρωταθλητή τον @athinaios44 σε κατι αλλο ομως :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.997
Πόντοι
26.141
Επειδή γνωρίζω απ αυτά είμαι του χώρου...περισσότερο σοου προσφέρουν αυτές οι διοργανώσεις, εννοώ δεν έχουν καθαρά αθλητικό χαρακτήρα,όπως διασυλλογικα η Πανελλήνια(Που τα προτιμώ,βγαίνουν ταλενταρες μέσα απ αυτα).Είναι όμως πολύ ενδιαφέρον το θέαμα να το παρακολουθήσουν οι λάτρεις του είδους..!Αρα να πάτε όσοι μπορέσετε θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο πιστεύω!
Επειδή όντως γνωρίζεις ,ξέρεις από αυτες που σηκώνουν στο διάλειμμα τα ταμπελακια του επόμενου γύρου αν κάνει καμία κοπέλα βίζιτα και ποια ειναι;;; :smiling-face-with-heart-eyes:

Τελευταία τροποποίηση:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.879
Επειδή όντως γνωρίζεις ,ξέρεις από αυτες που σηκώνουν στο διάλειμμα τα ταμπελακια του επόμενου γύρου αν κάνει βίζιτα και ποια ειναις;;; :smiling-face-with-heart-eyes:
Το ξέρεις ότι πέταξες μ@λακιουλα, Ε????? ,που να ξέρω βρε τι κάνουν τα κορίτσια στη προσωπική τους ζωή ?!!Σάμπως ξέρουν αυτές για μένα?!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.997
Πόντοι
26.141
Το ξέρεις ότι πέταξες μ@λακιουλα, Ε????? ,που να ξέρω βρε τι κάνουν τα κορίτσια στη προσωπική τους ζωή ?!!Σάμπως ξέρουν αυτές για μένα?!
Συναδελφική γνώση!! Λέω μπας κ ξερεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030
Deal !αλήθεια έχει το σάιτ παιδιά που κάνουν μαχητικά αθλήματα;
Εχω μεγαλωσει στα μαχητικα αθληματα.
Kick εφηβος, muay thai ενηλικας και προχωρησα στο bjj. Ειμαστε κι αλλοι εδω. Θα ξεκινησω παλι bjj ,οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες,αλλα αυτη η καυλα που ενιωθα με το thai δεν συγκρινεται με τιποτα.
Το bjj ειναι η κυριλε γυναικα σου που την αγαπας κλπ ομορφα , το thai ειναι η πουτανα ερωμενη σου που βγαζεις γουστα.
Θα προσπαθησω να παω στο event.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Kick εφηβος, muay thai ενηλικας και προχωρησα στο bjj. Ειμαστε κι αλλοι εδω. Θα ξεκινησω παλι bjj ,οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες,αλλα αυτη η καυλα που ενιωθα με το thai δεν συγκρινεται με τιποτα.
Το bjj ειναι η κυριλε γυναικα σου που την αγαπας κλπ ομορφα , το thai ειναι η πουτανα ερωμενη σου που βγαζεις γουστα.
@Νίπλης πολύ δυνατός στο bj....:pipa1::confused::confused::confused:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.879
..εγώ όταν διδάσκω, την νιώθω έντονα την καβλα που λες...Ναι θα πάω,δεν γίνονται συχνά αυτά στο Ελλαδιστάν..

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.879
Μεγαλη αγάπη μου η πυγμαχία να ξέρεις..αυτό το στήσιμο κορμού και παίξιμό μέσης,ήταν η αρχή για όλα τα συναφή μαχητικά που βγήκαν στην πορεία..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030
..εγώ όταν διδάσκω, την νιώθω έντονα την καβλα που λες...Ναι θα πάω,δεν γίνονται συχνά αυτά στο Ελλαδιστάν..

Παλια γινοντουσταν event . Μετα το 2007 πηρανε μπρος. Πριν τον ιο ,ειχανε ξεκινησει ακομα και bjj events να γινινται,σε αυτο το στυλ- βραδυ με χορηγους κλπ.
Τα γκρεμισε δυστυχως ο ιος. Πυγμαχια ομως σπανια στο Ελαδισταν. Η Μπιτακου καμια φορα κολλαγε αγωνες πυγμαχιας σε kick boxing-muay thai event και κατι βλεπαμε.
Παντως ειναι πολυ δυσκολη φαση γι αυτα τα παιδια γιατι δεν μπορουν να επιβιωσουν απο αυτο και πρεπει να κανουν μια αλλη δουλεια,αν δεν εχουν δικια τους σχολη.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.879
Παλια γινοντουσταν event . Μετα το 2007 πηρανε μπρος. Πριν τον ιο ,ειχανε ξεκινησει ακομα και bjj events να γινινται,σε αυτο το στυλ- βραδυ με χορηγους κλπ.
Τα γκρεμισε δυστυχως ο ιος. Πυγμαχια ομως σπανια στο Ελαδισταν. Η Μπιτακου καμια φορα κολλαγε αγωνες πυγμαχιας σε kick boxing-muay thai event και κατι βλεπαμε.
Παντως ειναι πολυ δυσκολη φαση γι αυτα τα παιδια γιατι δεν μπορουν να επιβιωσουν απο αυτο και πρεπει να κανουν μια αλλη δουλεια,αν δεν εχουν δικια τους σχολη.
Μπιτακου έκανε καλές προσπάθειες και προσεφερε θεάματα..
Οι σχολές φυτοζουν..πανε τα μεγαλεία που ήξερες..ήμουν συνέταιρος 7χρ σε σχολή..
Εννοείται ότι όλοι έχουν άλλες εργασίες σταθερές ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom