Νέα

Boxing Prive 19/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panoutsos_los
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
...γνωρίζω ..αν και ασχολούμαι ΜΟΝΟ με ενήλικες στο προπονητικό πλέον εδώ και χρόνια, μετά από συνειδητή απόφαση μου.. κατάλαβες..χάρηκα!
Ναι, είδα την τροποποίηση που έκανες σε προηγούμενο ποστ και κατάλαβα και το λόγο που ένιωσες πως πρέπει να κάνεις τη διευκρίνηση. Μου αρκεί πως νιώθουμε την ίδια έξαψη όταν δένουμε τα μπαντάζ και την ίδια χαρά όταν στεκόμαστε μπροστά στο σάκο. Για όλα τα υπόλοιπα, είμαι ο τελευταίος σε αυτή τη ζωή που θα κρίνω τις επιλογές κάποιου ανθρώπου.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.121
Ναι, είδα την τροποποίηση που έκανες σε προηγούμενο ποστ και κατάλαβα και το λόγο που ένιωσες πως πρέπει να κάνεις τη διευκρίνηση. Μου αρκεί πως νιώθουμε την ίδια έξαψη όταν δένουμε τα μπαντάζ και την ίδια χαρά όταν στεκόμαστε μπροστά στο σάκο. Για όλα τα υπόλοιπα, είμαι ο τελευταίος σε αυτή τη ζωή που θα κρίνω τις επιλογές κάποιου ανθρώπου.
.... Αν είσαι μάχιμος ακόμη.. εύχομαι καλούς αγώνες.. αν είσαι βετεράνος, καλές αναμνήσεις να σε συντροφεύουν, όπως και εμένα..άντε και κάνα σπαρινγκ.. ?

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.622
Πόντοι
1.436
Μπιτακου έκανε καλές προσπάθειες και προσεφερε θεάματα..
Οι σχολές φυτοζουν..πανε τα μεγαλεία που ήξερες..ήμουν συνέταιρος 7χρ σε σχολή..
Εννοείται ότι όλοι έχουν άλλες εργασίες σταθερές ...
Οι καλές και σωστές σχολές έχουν τον κόσμο τους. Παίζει μεγάλο ρόλο ο δάσκαλος, το κλίμα, και τι ακριβώς προσφέρει η καθε σχολή.
Στην σχολή πυγμαχίας που πηγαίνω έχει 200 μέλη.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.121
Οι καλές και σωστές σχολές έχουν τον κόσμο τους. Παίζει μεγάλο ρόλο ο δάσκαλος, το κλίμα, και τι ακριβώς προσφέρει η καθε σχολή.
Στην σχολή πυγμαχίας που πηγαίνω έχει 200 μέλη.
Ελάχιστες θεωρώ ,οι περισσότερες περνούν δύσκολα.. τουλάχιστον αρκετές που γνωρίζω.. εύχομαι γρήγορα να επανακάμψουν!Έχεις δίκιο φυσικά για δάσκαλο, το Α και το Ω όπως και το κλίμα που δημιουργεί

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ψυχραιμία μάγκες. Δεν έχει Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον και φάπες σε αλάνες και σκοτεινά σοκάκια. Εισιτηριάκι, ποπ κορν, κόκα κόλα και θέαμα έχει.

b_23176_or_1.jpg

Αυτο θα λεγα στον 2ο απο αριστερα

Που πας ρε τρυφωνα - YouTube

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Εχει κανει πολυ κακο ο κορωνας. Να σου δωσω προσωπικο παραδειγμα. Σιγα σιγα ξεκιναω αεροβια προκειμενου να ριξω κιλα για να επανελθω στις προπονησεις και μιλαγα σημερα με φιλο απ τη σχολη και μου λεει οτι υπηρξε κρουσμα. Ε, που να πας;;;
Τα ίδια μου λένε κι εμένα που τα παράτησα. Γιατί δεν έρχεσαι στη σχολή;;; Και τους λέω, ναι τώρα με τον covid θα έρθω να αλλάζουμε σάλια στις προπονήσεις ???

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εκανα και πυγμαχια κανα χρονο αλλα κραβ μαγκα κανω πολλα χρονια αφου ανετα θα μπορουσα να διδαξω αλλα δεν ηθελα να το προχωρησω.
Τωρα απλα μονο προπονησεις κανω και σηκωνω βαρη
Και εδώ μέσα Ζανούλη, ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ. :smiling-face-with-heart-eyes:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.121
Τα ίδια μου λένε κι εμένα που τα παράτησα. Γιατί δεν έρχεσαι στη σχολή;;; Και τους λέω, ναι τώρα με τον covid θα έρθω να αλλάζουμε σάλια στις προπονήσεις ???
Η επικινδυνότητα σε μια σχολή για διάδοση του ιού, είναι οσο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πάλι οχι τόσο,και γενικά όπου μαζεύετε πολύς κόσμος.. Εξάλλου το ανέφερα χθες πάλι, ΠΛΈΟΝ μόνο εμβολιασμενους δέχονται ,αρα οι πιθανότητες ελαχιστοποιούνται.
..Ας είμαστε υποστηρικτικοι όσοι γνωρίζουμε περί χώρου και σχολών ..

Τελευταία τροποποίηση:

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
146
Πόντοι
0
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι άδεια προπονητή, εγκεκριμένη από ΓΓΑ. Πολλές σχολές που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΚ, δεν έχουν τα τυπικά προσόντα.
Καλα απο ποτε εχουν να κανουν σχολή προπονητών στο κικ????

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
146
Πόντοι
0
Μη συζητάς. Πολύ βρώμικη ομοσπονδία. Όχι ότι οι άλλες πάνε πισω. Εδώ διέγραψαν το Θεοφάνους και όλα τα συνεργαζόμενα fight clubs χωρίς καν να τα καλέσουν να απολογηθούν. Που δεν έκαναν και τίποτα. Απλά είχαν το brand name του Δασκάλου. Που κι ο Θεοφάνους δεν έκανε κάτι άξιο λόγου. Δεν πήγε με τα νερά τους. Κι αυτός ήταν λόγος διαγραφής. Χώρια κάτι οικονομικές λαθροχειρίες......
Λεγανε ειχε παει αμερικη ένας που τον ψάχνανε για οικονομικες ατασθαλίες στην ομοσπονδια....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λεγανε ειχε παει αμερικη ένας που τον ψάχνανε για οικονομικες ατασθαλίες στην ομοσπονδια....
Ο τότε γραμματέας της ΠΟΚ έκλεισε τη Σχολή του στη Λάρισα και πήγε για δουλειά εξωτερικό. Αλλά δεν έχει σχέση με τις ατασθαλίες. Απλά τα οικονομικά έξω, Γερμανία για την ακρίβεια, ήταν καλύτερα και ο άνθρωπος έκανε μια επαγγελματική επιλογή. Ήταν πιο ψηλά αυτός που λέγεται ότι τις έκανε τις ατασθαλίες και φυσικά εξαφανίστηκε. Που πήγε αγνοώ. Ακούγεται και ένα σοβαρό ποσό αλλά αν ισχύει δεν ξέρω.
Σχολή προπονητών είχε χρόνια να κάνει και προσπάθησε φέτος, από όσα ξέρω, αλλά λόγω πανδημίας είχε πάρει αναβολή. Τι έγινε τελικά δεν το παρακολουθώ. Δεν έχω και άμεσα ενδιαφερόμενο.

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
146
Πόντοι
0
Ο τότε γραμματέας της ΠΟΚ έκλεισε τη Σχολή του στη Λάρισα και πήγε για δουλειά εξωτερικό. Αλλά δεν έχει σχέση με τις ατασθαλίες. Απλά τα οικονομικά έξω, Γερμανία για την ακρίβεια, ήταν καλύτερα και ο άνθρωπος έκανε μια επαγγελματική επιλογή. Ήταν πιο ψηλά αυτός που λέγεται ότι τις έκανε τις ατασθαλίες και φυσικά εξαφανίστηκε. Που πήγε αγνοώ. Ακούγεται και ένα σοβαρό ποσό αλλά αν ισχύει δεν ξέρω.
Σχολή προπονητών είχε χρόνια να κάνει και προσπάθησε φέτος, από όσα ξέρω, αλλά λόγω πανδημίας είχε πάρει αναβολή. Τι έγινε τελικά δεν το παρακολουθώ. Δεν έχω και άμεσα ενδιαφερόμενο.
Εγω για τον Κρητ. ειχα ακουσει οτι εξαφανίστηκε.... Αυτον τον ήξερα και απο κοντα, εκανε προπονήσεις παλια στη σχολη μου με το
Δ. Β.

samis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
626
Πόντοι
290
Μπιτακου έκανε καλές προσπάθειες και προσεφερε θεάματα..
Οι σχολές φυτοζουν..πανε τα μεγαλεία που ήξερες..ήμουν συνέταιρος 7χρ σε σχολή..
Εννοείται ότι όλοι έχουν άλλες εργασίες σταθερές ...
Πως είναι δυνατόν να μην φυτοζωουν; Πότε υπήρξε σοβαρή και οργανωμένη πυγμαχία στην Ελλάδα; Αστεία πράγματα, έφερναν κάτι Κουβανούς προπονητές στην εθνική δηθεν και διάφορα τέτοια. Οι μισοί προπονητές είναι της ματσολας και του τσαμπουκα χώρις καμία ουσιαστική κατάρτιση. Η ομοσπονδία μόνο λεφτά έτρωγε και δεν υπήρχε ουσιαστική φροντίδα. Σαπιλα κανονικη. Ήρθε μετά και η Μπιτάκου και μας έκανε πλάκα, εβαζε τον άσχετο τον αδερφό της να παίξει πλήρωνε και κάτι αλλά παιδακια που ήτανε στην πείνα να παίξουν να η κονομα. Πολύ λίγοι άξιζαν να πάνε μπροστά και φυσικά του σύστημα τους κρατούσε πίσω. Γι'αυτό δεν έχουμε και καμιά συμμετοχή στους ολυμπιακούς, πέρα από την Αθήνα 2004 που είμασταν διοργανωτές και πήραν μέρος έτσι. Αλλιώς ούτε εκεί θα μπορούσε κανείς να πάει. Αφάνταστα χαμηλό το επίπεδο, κάνουν κατι πανελλήνια του ποπου μια κατεβάζουν όλους τους ταβερνιάρηδες να πάρουν τις συμμετοχές. Με τα ψεμματα.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Ψυχραιμία μάγκες. Δεν έχει Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον και φάπες σε αλάνες και σκοτεινά σοκάκια. Εισιτηριάκι, ποπ κορν, κόκα κόλα και θέαμα έχει.

b_23176_or_1.jpg
Έχω 'ενα δικό μου παιδί αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω γιατί θέλει εμβόλιο. Το περίμενα πως και πως και ήθελε και ο πιτσιρικάς να είμαι κοντά του

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.121
Πως είναι δυνατόν να μην φυτοζωουν; Πότε υπήρξε σοβαρή και οργανωμένη πυγμαχία στην Ελλάδα; Αστεία πράγματα, έφερναν κάτι Κουβανούς προπονητές στην εθνική δηθεν και διάφορα τέτοια. Οι μισοί προπονητές είναι της ματσολας και του τσαμπουκα χώρις καμία ουσιαστική κατάρτιση. Η ομοσπονδία μόνο λεφτά έτρωγε και δεν υπήρχε ουσιαστική φροντίδα. Σαπιλα κανονικη. Ήρθε μετά και η Μπιτάκου και μας έκανε πλάκα, εβαζε τον άσχετο τον αδερφό της να παίξει πλήρωνε και κάτι αλλά παιδακια που ήτανε στην πείνα να παίξουν να η κονομα. Πολύ λίγοι άξιζαν να πάνε μπροστά και φυσικά του σύστημα τους κρατούσε πίσω. Γι'αυτό δεν έχουμε και καμιά συμμετοχή στους ολυμπιακούς, πέρα από την Αθήνα 2004 που είμασταν διοργανωτές και πήραν μέρος έτσι. Αλλιώς ούτε εκεί θα μπορούσε κανείς να πάει. Αφάνταστα χαμηλό το επίπεδο, κάνουν κατι πανελλήνια του ποπου μια κατεβάζουν όλους τους ταβερνιάρηδες να πάρουν τις συμμετοχές. Με τα ψεμματα.
Έγραψα ακριβώς τα ίδια πριν από σένα.. σαπίλα περί ομοσπονδιών..

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.121
Κρίμα, γιατί η συμπαράσταση παίζει μεγάλο ρόλο σε αθλητικές διοργανώσεις ..αλλά θα τα πείτε μετά υποθέτω και θα σχολιάσετε τα του event!
Σημείωση:σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μόνο με εμβόλιο θα μπαίνουν όλοι οπουδήποτε,ούτε με ραπιντ, αρα ξανασκεφτείτε το όσοι δεν το έχετε κάνει..
Φιλικά πολύ ότι ανέφερα ,γιατί δυστυχώς θα χάνετε πολλές όμορφες στιγμές..
Έχω 'ενα δικό μου παιδί αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω γιατί θέλει εμβόλιο. Το περίμενα πως και πως και ήθελε και ο πιτσιρικάς να είμαι κοντά του

Τελευταία τροποποίηση:

samis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
626
Πόντοι
290
Έγραψα ακριβώς τα ίδια πριν από σένα.. σαπίλα περί ομοσπονδιών..
Δεν τα διάβασα όλα...δεν είναι μόνο η ομοσπονδία όμως, στην πυγμαχία (που έχω μια άποψη) υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει box και το παίζει δάσκαλος και πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί η έννοια της πυγμαχίας. Δημιουργούν στους αθλητές την εντύπωση ότι ένας καλός πυγμάχος πρεπει αναγκαστικά να είναι ταύρος σε υαλοπωλειο και βάζουνε/βάζανε μέσα τα παιδάκια και παίζανε λες και είναι στην ταβέρνα. Ποια Παγκόσμια και πιες Ολυμπιάδες ?? Πήγαμε μια δοση στην Πάτρα για ένα πανελλήνιο και την ημέρα της ζύγισης παίξανε μπουνιές οι προπονητές μεταξύ τους φυγαμε οι μισές και δεν παίξαμε, κανένα ήθος και καμιά σοβαρότητα.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.121
Δεν τα διάβασα όλα...δεν είναι μόνο η ομοσπονδία όμως, στην πυγμαχία (που έχω μια άποψη) υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει box και το παίζει δάσκαλος και πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί η έννοια της πυγμαχίας. Δημιουργούν στους αθλητές την εντύπωση ότι ένας καλός πυγμάχος πρεπει αναγκαστικά να είναι ταύρος σε υαλοπωλειο και βάζουνε/βάζανε μέσα τα παιδάκια και παίζανε λες και είναι στην ταβέρνα. Ποια Παγκόσμια και πιες Ολυμπιάδες ?? Πήγαμε μια δοση στην Πάτρα για ένα πανελλήνιο και την ημέρα της ζύγισης παίξανε μπουνιές οι προπονητές μεταξύ τους φυγαμε οι μισές και δεν παίξαμε, κανένα ήθος και καμιά σοβαρότητα.
....γνώμη μου και δεν θα γράψω κάτι παραπάνω,,λόγω ιδιότητας μου. ..μπάζει από παντού..ειδικά το θέμα πολεμικών τεχνών.. το κακό όμως ξεκινά από παράγοντες/Ομοσπονδία ? καλό μεσημέρι

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Κρίμα, γιατί η συμπαράσταση παίζει μεγάλο ρόλο σε αθλητικές διοργανώσεις ..αλλά θα τα πείτε μετά υποθέτω και θα σχολιάσετε τα του event!
Σημείωση:σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μόνο με εμβόλιο θα μπαίνουν όλοι οπουδήποτε,ούτε με ραπιντ, αρα ξανασκεφτείτε το όσοι δεν το έχετε κάνει..
Φιλικά πολύ ότι ανέφερα ,γιατί δυστυχώς θα χάνετε πολλές όμορφες στιγμές..
Με χρειαζόταν ο μικρός γιατί λόγω εμπειρίας θα μπορούσα να διαβάσω πιο εύκολα τον αντίπαλο.
Όσο για το εμβόλιο, εννοείται ότι θα το κάνω. Έχει περάσει το εξάμηνο, οπότε δεν γλυτώνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom