Νέα

Boxing Prive 19/12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panoutsos_los
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030
Μπιτακου έκανε καλές προσπάθειες και προσεφερε θεάματα..
Οι σχολές φυτοζουν..πανε τα μεγαλεία που ήξερες..ήμουν συνέταιρος 7χρ σε σχολή..
Εχει κανει πολυ κακο ο κορωνας. Να σου δωσω προσωπικο παραδειγμα. Σιγα σιγα ξεκιναω αεροβια προκειμενου να ριξω κιλα για να επανελθω στις προπονησεις και μιλαγα σημερα με φιλο απ τη σχολη και μου λεει οτι υπηρξε κρουσμα. Ε, που να πας;;;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Εχει κανει πολυ κακο ο κορωνας. Να σου δωσω προσωπικο παραδειγμα. Σιγα σιγα ξεκιναω αεροβια προκειμενου να ριξω κιλα για να επανελθω στις προπονησεις και μιλαγα σημερα με φιλο απ τη σχολη και μου λεει οτι υπηρξε κρουσμα. Ε, που να πας;;;
τυπε βλέπεις και διατροφολόγο ? :confused:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.829
Να πηγαίνετε στις σχολές, εφόσον λειτουργουν ολες με εμβολιασμενους είμαστε ασφαλείς κατά μεγάλο ποσοστό.. κρούσματα παντού υπάρχουν ,και εμείς οι εμβολιασμενοι μεταδίδουμε αλλά Όχι με τοσο μεγάλο κίνδυνο νόησης στο βαθμό οσο μ εναν ανεμβολιαστο.
Πάντως,
Γυμναστήρια σχολές οικονομικά έχουν ισοπεδωθεί με τον ιό..

Τελευταία τροποποίηση:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.540
Πόντοι
8.815
Το έχω δηλώσει Καιρό τώρα , δασκάλα πολεμικών τεχνών (σε ενήλικες, αγωνιστικά) δεν θέλω να πω συγκεκριμένα που ομως ...τεσπα, αυτά τα θεάματα στον ελληνικό χώρο δεν είναι συχνά, αρα οποιος γουστάρει να πηγαίνει να τα βλέπει όταν γίνονται
Δασκαλα πολεμικων τεχνων εννοεις? υπαρχουν δεκαδες πολεμικες τεχνες. Προσωπικα εχω ασχοληθει με το muay thai 3 χρονια. αγαπημενο χτυπημα το reverse spinning elbow. γενικα τα χτυπηματα με τους αγκωνες ειναι τα αγαπημενα μου.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.829
Δασκαλα πολεμικων τεχνων εννοεις? υπαρχουν δεκαδες πολεμικες τεχνες. Προσωπικα εχω ασχοληθει με το muay thai 3 χρονια. αγαπημενο χτυπημα το reverse spinning elbow. γενικα τα χτυπηματα με τους αγκωνες ειναι τα αγαπημενα μου.
Ναι, απλά δεν θέλω να πω σε ποιο ακριβώς,φαντάζεσαι το λογο.. Είναι ζόρικο άθλημα το m.t. λόγω ότι παίζεις με αγώνες και γόνατά..έχει άσχημα χτυπήματα ..εις 2πλουν σε επικινδυνότητα απ ότι το κικ πχ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εχω μεγαλωσει στα μαχητικα αθληματα.
Kick εφηβος, muay thai ενηλικας και προχωρησα στο bjj. Ειμαστε κι αλλοι εδω. Θα ξεκινησω παλι bjj ,οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες,αλλα αυτη η καυλα που ενιωθα με το thai δεν συγκρινεται με τιποτα.
Το bjj ειναι η κυριλε γυναικα σου που την αγαπας κλπ ομορφα , το thai ειναι η πουτανα ερωμενη σου που βγαζεις γουστα.
Θα προσπαθησω να παω στο event.
Μια ζωή ολόκληρη στα μαχητικά. Κλασσικά στο ξεκίνημα τα απωανατολίτικα. Το κικ μεγάλη αγάπη. Το τάι δεν το συμπαθώ γιατί δε μου ταιριάζουν οι αγκώνες. Έκανα και λίγο καποέιρα, όχι σοβαρά όμως, περισσότερο για τη φάση και το χορευτικό στυλ. Μεγάλο ψυχοβγάλσιμο. Είχαμε και έναν συναθλητή να κρατάει το ρυθμό με κρουστά. :)

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
148
Πόντοι
0
Το κικ τουλαχιστον ειναι αναγνώρισμενο, υπαρχει ομοσπονδια, δε το παίζει ο καθε σκιντζης δασκαλος

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.829
Με χαρά διακρίνω ότι είμαστε πολλοί εδώ που έχουμε ασχοληθεί με μαχητικά...Fighters!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κικ τουλαχιστον ειναι αναγνώρισμενο, υπαρχει ομοσπονδια, δε το παίζει ο καθε σκιντζης δασκαλος
Πήρε την θέση που του αξίζει τα τελευταία χρόνια!!!

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
148
Πόντοι
0
Ασε, εχουμε φαει τα νιατα μας?????

Southpaw*

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
148
Πόντοι
0
Με χαρά διακρίνω ότι είμαστε πολλοί εδώ που έχουμε ασχοληθεί με μαχητικά...Fighters!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πήρε την θέση που του αξίζει τα τελευταία χρόνια!!!
Απο τοτε που ηταν ΠΕΚ βασανιζομαι???

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι άδεια προπονητή, εγκεκριμένη από ΓΓΑ. Πολλές σχολές που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΚ, δεν έχουν τα τυπικά προσόντα.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.829
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι άδεια προπονητή, εγκεκριμένη από ΓΓΑ. Πολλές σχολές που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΠΟΚ, δεν έχουν τα τυπικά προσόντα.
Και ποσα διπλώματα μαϊμού δίνονται..ακόμα και ζώνες ..μεγάλη συζήτηση..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποσα διπλώματα μαϊμού δίνονται..
Μη συζητάς. Πολύ βρώμικη ομοσπονδία. Όχι ότι οι άλλες πάνε πισω. Εδώ διέγραψαν το Θεοφάνους και όλα τα συνεργαζόμενα fight clubs χωρίς καν να τα καλέσουν να απολογηθούν. Που δεν έκαναν και τίποτα. Απλά είχαν το brand name του Δασκάλου. Που κι ο Θεοφάνους δεν έκανε κάτι άξιο λόγου. Δεν πήγε με τα νερά τους. Κι αυτός ήταν λόγος διαγραφής. Χώρια κάτι οικονομικές λαθροχειρίες......

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.829
Μη συζητάς. Πολύ βρώμικη ομοσπονδία. Όχι ότι οι άλλες πάνε πισω. Εδώ διέγραψαν το Θεοφάνους και όλα τα συνεργαζόμενα fight clubs χωρίς καν να τα καλέσουν να απολογηθούν. Που δεν έκαναν και τίποτα. Απλά είχαν το brand name του Δασκάλου. Που κι ο Θεοφάνους δεν έκανε κάτι άξιο λόγου. Δεν πήγε με τα νερά τους. Κι αυτός ήταν λόγος διαγραφής. Χώρια κάτι οικονομικές λαθροχειρίες......
Είναι η ιδιότητα μου εδώ..ως cg,που δεν μου επιτρέπει να πω για την επαγγελματική μου ιδιότητα επ ακριβώς την άλλη, βλέπεις, αλλά βρωμιά οι ομοσπονδίες ..σίχαμα.. μόνο να παίρνουν.. να δίνουν τπτ..σταμάτησα γι αυτό τον λόγο να κατεβάζω σε αγώνες με τον συνεταιρο /δάσκαλο στη σχολή τότε.. τους σιχάθηκα,τεσπα..χάρηκα για την συζήτηση με όλους σας..ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστη για μένα!Καλό βράδυ!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
που δεν μου επιτρέπει να πω για την επαγγελματική μου ιδιότητα επ ακριβώς την άλλη
Και πολλά είπες πιστεύω. Υπάρχουν και κλούβιοι στο μυαλό που μπορούν να σε εκθέσουν.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.829
Και πολλά είπες πιστεύω. Υπάρχουν και κλούβιοι στο μυαλό που μπορούν να σε εκθέσουν.
...γνωρίζω ..αν και ασχολούμαι ΜΟΝΟ με ενήλικες στο προπονητικό πλέον εδώ και χρόνια, μετά από συνειδητή απόφαση μου.. κατάλαβες..

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom