You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Black Sabbath στην Αθήνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μη μου πεις.... Γουσταρωωωωω... Θελουμε ενημερωση παρακαλω....ΠΑιδια ακουσα οι Black Sabbath θα κανουν συναυλια τον Ιουλιο στην Αθηνα. Αληθευει???
Δεν είναι ακριβώς οι Black Sabbath αλλα οι Heaven and Hell, δηλαδή οι Sabbath με τα μέλη της εποχής του δίσκου "Heaven and hell": Ronnie James Dio, Vinnie Apprice, Geezer Butler και Tony Iommi. Η κυρία Osbourne δεν τους αφήνει να χρησιμοποιούν το όνομα Black Sabbath...
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Θα έρθουν στις 27 Ιουλίου με το όνομα HEAVEN and HELL και τον DIO στα φωνητικά, μαζί τους οι Blind Guardian, Testament, Gojira, Mencea, Descending.
Η συναυλία θα γίνει στο Ελληνικό και το εισιτήριο νομίζω έχει γύρω στα 60.
Η συναυλία θα γίνει στο Ελληνικό και το εισιτήριο νομίζω έχει γύρω στα 60.
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σωστό. Και παίζουν στο Rocking Athens Festival στις 27 Ιουλίου.Δεν είναι ακριβώς οι Black Sabbath αλλα οι Heaven and Hell, δηλαδή οι Sabbath με τα μέλη της εποχής του δίσκου "Heaven and hell": Ronnie James Dio, Vinnie Apprice, Geezer Butler και Tony Iommi. Η κυρία Osbourne δεν τους αφήνει να χρησιμοποιούν το όνομα Black Sabbath...
Μακάρι να ήταν με Ozzy αλλά και ο DIO "λέει".
60Ε προπώληση 65Ε εκδοτήρια.
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
τυχεροι οσοι τους ειδαν με το αυθεντικο line up το 2005 :'( :'(
Ποιες διαφορες ειχε το σχημα τοτε?
μονο ο Ozzy?
εγω παντως προτιμω Dio!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.910
- Πόντοι
- 606
κι εγω με τον ian gillanεγώ τους προτημώ με τον Tony Martin!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εγώ τους προτημώ με τον Tony Martin!!
napoleodas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εχει κανενας τη λιστα με τα τραγουδια που επαιξαν οι blind guardian και οι heaven and hell χθες?
BLIND GUARDIAN έπαιξαν απο τα παλιά '' traveller in time'', '' valhalla'', ''bard's song'' ''script for my requiem'', ''imaginations from the other side'', ''mirror mirror'', ''nightfall'' και επίσης κάποια από τα καινούρια που μου είναι παντελώς αδιάφορα αν και είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (μπορεί και να'χω ξεχάσει και κάποιο από τα παλιά πιθανόν αλλά αυτά θυμάμαι τέτοια ώρα...
όσον ααφορά τους HEAVEN & HELL έπαιξαν τα εξής ( όσα θυμάμαι δηλαδή)...''heaven and hell'', ''neon knights'', ''children of the sea'','' mob rules'', ''i '', ''falling off the edge of the world'', ''time machine'', ''lady evil'','' the sign of the southern cross''
napoleodas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
υπαρχει κανενα review της συναυλιας σε εγημεριδα ή περιοδικο?
μην περιμένεις review από τις εφημερίδες για τέτοιες συναυλίες γιατί η ασχετοσύνη τους με αυτό το είδος μουσικής (ενν. rock-metal έως thrash) είναι τέτοια τόση όση και η σχετικότητα που έχει ο ρουβάς με την κινέζικη πεζογραφία.συνοπτικά testament από αδιάφοροι έως καλοί, guardian απλώς καλοί εξ αιτίας της μέτριας εμφάνισης του τραγουδιστή, heaven and hell ε-ξαι-ρε-τι-κοι!!! τέλος οι γκόμενες με τα διαφημιστικά γνωστού ουίσκυ που διαφήμιζαν χθες στην συναυλία μετά το πέρας της συναυλίας πρέπει να τις είχαν με ηρεμιστικά έως αντικαταθλιπτικά γιατί η πιο ροκού από δαύτες μέχρι Χρήστο Δάντη είχε ακούσει έως χθες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K