loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχουν αλλοι ομως ...κ πιστεψε με προτιμω εσενα....Δεν έχω, σου φεξε σήμερα!
εχουν αλλοι ομως ...κ πιστεψε με προτιμω εσενα....Δεν έχω, σου φεξε σήμερα!
τι ορεξη που εχετε πρωινιατικα;! μεραα!!!
εχουν αλλοι ομως ...κ πιστεψε με προτιμω εσενα....
μπουενος ντιαθ τρικαρδακο!!!ΟΟΟΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλημέρες Λουκριτια Βοργία ντε Σπάνια
ΜΠΟΥΝΟΣ ΝΤΙΑΘθθ
δεν ειναι μαζοχισμος καλε μου...απλα εσυ εχεις πιο πλακα οποτε αν ειναι να το φαω το βρισιμο ας επιλεξω τουλαχιστον καποιον που μπορει να κανει κ διαλογο...Τι να σου πω! Καλή μαζόχα και του λόγου σου!
Κατι τέτοια λες Λουκριτία και σε εκτιμώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπουενος ντιαθ τρικαρδακο!!!
δεν ειναι μαζοχισμος καλε μου...απλα εσυ εχεις πιο πλακα οποτε αν ειναι να το φαω το βρισιμο ας επιλεξω τουλαχιστον καποιον που μπορει να κανει κ διαλογο...
Κατι τέτοια λες Λουκριτία και σε εκτιμώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελυτης το ''μονογραμμα''. αν καπου το ειχε απαγγειλει η κατερινα γωγου δε το γνωριζω...Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο
Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι κι είναι νωρίς, μ’ακούς
Είναι νωρίς ακόμη μές στόν κόσμο αυτόν αγάπη μου..
της Κατερίνας Γώγου ειναι;;;; τωρα το πρόσεξα
ελυτης το ''μονογραμμα''. αν καπου το ειχε απαγγειλει η κατερινα γωγου δε το γνωριζω...
απιστευτο ετσι;Ο ΥΜΝΟΣ στον ερωτα....
Πολύ καλό το κατέβασα ήδη
Και τα "Ρω του ερωτα" επίσης
Είδα χθες το βράδυ την θεία Νιτσα σε καλό εστιατόρειο να δειπνά με τον Jean-Yves LeCastel
Φένονταν ευτηχησμένη και μου είπε οτι επιτέλους γνωρισε τον ανδρα της ζωής της.
Το μόνο που με ανησύχησε ήταν πως στο τέλος κάθετης πρόταση φωναζε
ΟΟΟΟΟΟΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΛ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑειναι η αποδειξη οτι υπαρχει θεος.....ή οτι δεν υπαρχει....διαλεξε και παρε
Αίντε καιρός ήταν να εμφανιστείς, μας έφαγε η σοβαροφάνεια εδώ μέσα απο τις άλλες! :-*χααχαχαχαχαχαχαχα
τι ελλεινος που εισαι
παιδια γιατι τοση συγχιση? εγω δεν ειπα τιποτα περι αποχωρησης.....απλα δεν πολυμπαινω......το εχω ξανακανει αυτο υπαρχουν περιοδοι που σκυλοβαριεμαι το φορουμ και βαριεμαι να γραφω........και αλλες που γραφω καθε μερα......
η μπαιτ τωρα.....εφυγε για προσωπικους λογους (ως εκπροσωπος τυπου οφειλω να το ανακοινωσω) αλλα η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι δε θα αντεξει για πολυ