Νέα

Bite... mounitsa και λοιπές «παλιές»! Έχουν χάσει πλέον την αίγλη τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεες ή παλιες?

• Νεες

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Παλιες

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο?

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ασχολουμαι με τις γκομενες του site!

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Ολοι αντρες ειναι ρε! Παραμυθια πουλανε!

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Νάτος ο παίχτης. :rockon: :rockon: :rockon:
Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να τα πει με το όνομά τους.
(Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα και όντως δεν τις πας. Στο λεώ γιατί υπάρχουν και κάποιοι περίεργοι που είναι μία έτσι και μια αλλιώς).
Εγώ είμαι μαζί σου. Έχω βαρεθεί αυτή τη κατάσταση. Χαζοχαρούμενα αστεία και ανούσιες κουβέντες. Ρε ουστ!
αν θες να τα πουμε με το ονομα τους να τα πουμε αλλα οχι απο εδω μεσα!
και ξερεις γιατι?
γιατι μολις ανοιχτει ενα θρεντακι και τα πουμε εμεις θα τα λεμε εμεις θα τα διαβαζουμε (αντε και αλλοι 5-10) μετα ολλα αυτα θα φανε και σβησιμο αν οχι την επομενη μερα αλλα αργοτερα!
οποτε κανεις το μαλακα οπως και στην καθημερηνη ζωη σου και ας υπαρχει ανωνυμια και 'ελευθερια λογου'

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και ξερεις γιατι?
γιατι μολις ανοιχτει ενα θρεντακι και τα πουμε εμεις θα τα λεμε εμεις θα τα διαβαζουμε (αντε και αλλοι 5-10) μετα ολλα αυτα θα φανε και σβησιμο αν οχι την επομενη μερα αλλα αργοτερα!
οποτε κανεις το μαλακα οπως και στην καθημερηνη ζωη σου και ας υπαρχει ανωνυμια και 'ελευθερια λογου'

Σιγά ρε θάνος που σου κόψανε και την ελευθερία λόγου...σύνελθε..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ είμαι κλώνος του νίντζα.

Επίσης:
μολις ανοιχτει ενα θρεντακι και τα πουμε εμεις θα τα λεμε εμεις θα τα διαβαζουμε (αντε και αλλοι 5-10) μετα ολλα αυτα θα φανε και σβησιμο αν οχι την επομενη μερα αλλα αργοτερα!
Εμένα όλα τα βρισίδια που εχω φάει έχουν μείνει, δεν σβήστηκαν  :sunglasses:

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νάτος ο παίχτης. :rockon: :rockon: :rockon:
Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να τα πει με το όνομά τους.
(Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα και όντως δεν τις πας. Στο λεώ γιατί υπάρχουν και κάποιοι περίεργοι που είναι μία έτσι και μια αλλιώς).
Εγώ είμαι μαζί σου. Έχω βαρεθεί αυτή τη κατάσταση. Χαζοχαρούμενα αστεία και ανούσιες κουβέντες. Ρε ουστ!
όχι δεν κάνω πλάκα!
ειναι γνωστός ο ρόλος του κράχτη που εχουν καποιες γυναίκες στο board
και αυτον τον ρόλο εδω μέσα εχουν αναλαβει καποιες συγκεκριμένες κοπέλες που βεβαια στο  board το παίζουν διαφορετικές απο ότι ειναι στην πραγματικότητα!
αλήθεια,εχετε δει πώς ειναι αυτες οι κοπέλες που εδω μέσα παρουσιάζουν το προφίλ σύγχρονης γυναίκας της κάρι απο το sex and the city?
αν θέλετε μιληστε τους με προσωπικά μηνύματα και δειτε photograph τους ή απο messanger και θα καταλάβετε πολλά!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και ξερεις γιατι?

Τώρα εσύ μιλάς σοβαρά? :think:
Δε σε ξέρω, γι' αυτό αναρωτιέμαι.
(Αν όχι, μου την έφερες, αχαχαχα)
Εγώ λέω να το κρατήσουμε στην πλάκα. Ούτως ή άλλως, αυτήν την εντύπωση έχω.
Δεν πιστεύω κάποιος να παρεξηγιέται με ότι γράφεται εδώ μέσα και όλοι νομίζω ότι κάνουμε χαβαλέ.

Οι υπόλοιποι/ες μιλάτε σοβαρά?

ΕDIT: Τελικά έχει πέσει αρκετή κλωνοποίηση τελευταία. :dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αλήθεια,εχετε δει πώς ειναι αυτες οι κοπέλες που εδω μέσα παρουσιάζουν το προφίλ σύγχρονης γυναίκας της κάρι απο το sex and the city?
Η Κάρι ήταν κλασική περίπτωση ελεεινίδας, κοιτούσε μόνο το χρήμα και στις σχέσεις της ήταν μόνο αυτή το επίκεντρο!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αγαπητε boomb και erinal δεν ξερω ποσο καιρο παρακολουθουσατε το site πριν την εγγραφη σας αλλα απο οτι ειδα στα προφιλ σας εχετε πολυ λιγο καιρο! ασχετα αν ο καθενας καθεται με τις ωρες! αυτα ειναι προσωπικα του καθενος!
δεν το παιζω παλιος! παρακολουθω το site απο το '06 και απο το '07 ειμαι μελος!
για να αναφερω κατι τετοιο δεν σημαινει οτι μου περασε μια μαλακια απο το κεφαλι και την ειπα για να περασει η ωρα μου και να αυξησω τα ποστ μου!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^ εγώ δε σου είπα τίποτα καλέ  :huh:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τώρα εσύ μιλάς σοβαρά? :think:
Δε σε ξέρω, γι' αυτό αναρωτιέμαι.
(Αν όχι, μου την έφερες, αχαχαχα)
Εγώ λέω να το κρατήσουμε στην πλάκα. Ούτως ή άλλως, αυτήν την εντύπωση έχω.
Δεν πιστεύω κάποιος να παρεξηγιέται με ότι γράφεται εδώ μέσα και όλοι νομίζω ότι κάνουμε χαβαλέ.

Οι υπόλοιποι/ες μιλάτε σοβαρά?

ΕDIT: Τελικά έχει πέσει αρκετή κλωνοποίηση τελευταία. :dancing:
ενοειται οτι δεν θα παρεξηγηθουμε!
μιλουσα σοβαροτατα!
οσο αυτο με τους κλωνους???????γαμησετα!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καλα δεν τα τραγικοποιω..............!
αλλα πιστεψε εχει ξανα αναφερθει αυτο που σου λεω στο παρελθον!!

Μανάρι ακου να σου πω κάτι επειδή σε συμπαθώ και θα στο πω πραγματικά με πολύ καλή διάθεση.
Αυτό είναι ένα αντρικό σάιτ.
Το γεγονός οτι παρεβρίσκονται και μερικές γυναικείες παρουσίες είναι απλά ένα γεγονός που αποδεικνύει ελευθερία λόγου. Το γιατί και πώς είναι μια αλλή ιστορία.Μάλλον αδιάφορη για τους πολλούς.Δεν παύει να είναι όμως αντρικό.
Τώρα..εδώ μέσα μπορεί κανείς να δεί στο μεγαλείο του αντιδράσεις και δράσεις πολύ ανόητες. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιες σοβαρές εικονικότητες που έχουν Λόγο, έκφραση και σημαντική θεώρηση. Αυτός και μόνο είναι σαφέστατα ένας λόγος για να παρακολουθείς.
Δεν νομίζω ποτέ να σε ενδιέφερε κάτι άλλο.
Γιαυτό μην γκρινιάζεις. Το χιούμορ βγάζει συχνά πολλές αλήθειες και το ξέρεις.
Τα υπόλοιπα τα ξέρεις καλύτερα απο μένα... ;)
Να σαι καλά. Καλό σας βράδυ και μην χαλιέστε. Και μόνο το γεγονός οτι ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον εδω μέσα έστω και εικονικά, ενώ είμαστε τόσο διαφορετικοί είναι επίτευγμα..
Φιλιά

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι πολύ παράξενο οτι ενω αυτές τις δύο δεν τις θέλει κανένας εδω μέσα, αυτές συνεχίζουν και μπαίνουν αλλα και μένουν ατιμώρητες όσο και αν σπαμάρουν!Άρα κάποιους εξυπηρετεί αυτη τους η συμμετοχή!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
^^^^^^κι εσύ είσαι κλώνος της μουνίτσας ρε!! Να για να μάθεις!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μανάρι ακου να σου πω κάτι επειδή σε συμπαθώ και θα στο πω πραγματικά με πολύ καλή διάθεση.
Αυτό είναι ένα αντρικό σάιτ.
Το γεγονός οτι παρεβρίσκονται και μερικές γυναικείες παρουσίες είναι απλά ένα γεγονός που αποδεικνύει ελευθερία λόγου. Το γιατί και πώς είναι μια αλλή ιστορία.Μάλλον αδιάφορη για τους πολλούς.Δεν παύει να είναι όμως αντρικό.
Τώρα..εδώ μέσα μπορεί κανείς να δεί στο μεγαλείο του αντιδράσεις και δράσεις πολύ ανόητες. Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποιες σοβαρές εικονικότητες που έχουν Λόγο, έκφραση και σημαντική θεώρηση. Αυτός και μόνο είναι σαφέστατα ένας λόγος για να παρακολουθείς.
Δεν νομίζω ποτέ να σε ενδιέφερε κάτι άλλο.
Γιαυτό μην γκρινιάζεις. Το χιούμορ βγάζει συχνά πολλές αλήθειες και το ξέρεις.
Τα υπόλοιπα τα ξέρεις καλύτερα απο μένα... ;)
Να σαι καλά. Καλό σας βράδυ και μην χαλιέστε. Και μόνο το γεγονός οτι ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον εδω μέσα έστω και εικονικά, ενώ είμαστε τόσο διαφορετικοί είναι επίτευγμα..
Φιλιά
το εκτιμω πολυ αυτο μου λες και ειναι αμοιβαιο! στο παρελθον εχουμε συμφωνησει σε αρκετα θεματακια!
δεν γκρινιαζω απλα καμια φορα μ αρεσει να τα λεω οπως ειναι!
και οσο αυτο που λες για το χιουμορ οτι βγαζει συχνα πολλες αληθεις το ξερω! και θα σου πω και γω με την σειρα μου το δικο μου ρητο....τα καλυτερα γκολ μπαινουνε στο χαβαλε! ;)
δεν θα κατσω να χαλαστω πιστεψε με! εχω πολυ πιο σοβαρα θεματα για να χαλαστω! :-*

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
το εκτιμω πολυ αυτο μου λες και ειναι αμοιβαιο! στο παρελθον εχουμε συμφωνησει σε αρκετα θεματακια!
δεν γκρινιαζω απλα καμια φορα μ αρεσει να τα λεω οπως ειναι!
και οσο αυτο που λες για το χιουμορ οτι βγαζει συχνα πολλες αληθεις το ξερω! και θα σου πω και γω με την σειρα μου το δικο μου ρητο....τα καλυτερα γκολ μπαινουνε στο χαβαλε! ;)
δεν θα κατσω να χαλαστω πιστεψε με! εχω πολυ πιο σοβαρα θεματα για να χαλαστω! :-*
αααα μην το λες αυτο!
για την erinal ολος ο κόσμος ειναι στο board!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.δε θα συμφωνησω με τον συσχετισμο καρυ κ ελλεηνιδα!
2.ελεος που καποιοι εχετε ακομα προσχημα το οτι οι γκομενες χαλασαν απο το σεξ&σιτυ!ειναι τουλαχιστον χαζο!
3.καποιος ειπε:στειλτε τις πμ να δειτε φωτο τους κ.λ.π... σας ειπε καποιος οτι θελουμε κατι να αποδειξουμε σε σας;;;και ας πουμε οτι καποια θελει οντως να αποδειξει κατι...με την φωτο θα καταλαβεις;;;niiiiice.... :headbang: :headbang: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
να πω επισης και κατι αλλο που το εχω πει και στο παρελθον εδω μεσα και παρα πολλοι συμφωνησανε μαζι μου!!
εχει να κανει με τους κλωνους!!

οταν βλεπεις συχνα ατομα (καινουρια μελοι) με 2 post να μπαινουνε και να τα χωνουνε, με στυλακι,να μιλανε σε stadar ατομα,επιθεσεις σε stadar ατομα λες και τους ξερανε ειδη (απο το forum ενοω) αυτο κατι λεει! απο το γραφικο τους χαρακτηρα ειναι πολυ δυσκολο μονο αν κανει μπαμ! οταν ξαναδιαβαζεις ιδιο θρεντακι και βλεπεις οτι τα post τους εχουνε παγωσει στα 25 για καιρο και αυτο επιση κατι λεει!
το πιο σημαντικο που θα το εχουνε παρατηρησει ολοι απο τον ευατο τους ειναι οτι οταν γραφτηκανε στα 1α ποστ και σημασια δεν τους δινανε καποιοι και ειτανε χαμηλων τονων!δυστακτικοι!ψαραδες με λιγα λογια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom