Νέα

Bite... mounitsa και λοιπές «παλιές»! Έχουν χάσει πλέον την αίγλη τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεες ή παλιες?

• Νεες

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Παλιες

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο?

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ασχολουμαι με τις γκομενες του site!

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Ολοι αντρες ειναι ρε! Παραμυθια πουλανε!

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να πω επισης και κατι αλλο που το εχω πει και στο παρελθον εδω μεσα και παρα πολλοι συμφωνησανε μαζι μου!!
εχει να κανει με τους κλωνους!!

οταν βλεπεις συχνα ατομα (καινουρια μελοι) με 2 post να μπαινουνε και να τα χωνουνε, με στυλακι,να μιλανε σε stadar ατομα,επιθεσεις σε stadar ατομα λες και τους ξερανε ειδη (απο το forum ενοω) αυτο κατι λεει! απο το γραφικο τους χαρακτηρα ειναι πολυ δυσκολο μονο αν κανει μπαμ! οταν ξαναδιαβαζεις ιδιο θρεντακι και βλεπεις οτι τα post τους εχουνε παγωσει στα 25 για καιρο και αυτο επιση κατι λεει!
το πιο σημαντικο που θα το εχουνε παρατηρησει ολοι απο τον ευατο τους ειναι οτι οταν γραφτηκανε στα 1α ποστ και σημασια δεν τους δινανε καποιοι και ειτανε χαμηλων τονων!δυστακτικοι!ψαραδες με λιγα λογια!
+10000 :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
1.δε θα συμφωνησω με τον συσχετισμο καρυ κ ελλεηνιδα!
Σσσςς καλέ, το είπα για να καταλάβω πώς το εννοούσε!! Αλλά μάταια, ούτε να με χέσει...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Thanoss, δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να παρακολουθεί καιρό το σάιτ και να έχει ήδη αντιπαθήσει κάποια άτομα (και ίσως να γίνεται μέλος για να τους τα χώσει);

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
να πω επισης και κατι αλλο που το εχω πει και στο παρελθον εδω μεσα και παρα πολλοι συμφωνησανε μαζι μου!!

οταν βλεπεις συχνα ατομα (καινουρια μελοι) με 2 post να μπαινουνε και να τα χωνουνε, με στυλακι,να μιλανε σε stadar ατομα,επιθεσεις σε stadar ατομα λες και τους ξερανε ειδη (απο το forum ενοω) αυτο κατι λεει! απο το γραφικο τους χαρακτηρα ειναι πολυ δυσκολο μονο αν κανει μπαμ! οταν ξαναδιαβαζεις ιδιο θρεντακι και βλεπεις οτι τα post τους εχουνε παγωσει στα 25 για καιρο και αυτο επιση κατι λεει!
το πιο σημαντικο που θα το εχουνε παρατηρησει ολοι απο τον ευατο τους ειναι οτι οταν γραφτηκανε στα 1α ποστ και σημασια δεν τους δινανε καποιοι και ειτανε χαμηλων τονων!δυστακτικοι!ψαραδες με λιγα λογια!

Είσαι ακριβέστατος στην περιγραφή σου. :thumbsup:
Συνήθως παίζουν σε αθλητικά/πολιτικά/ελλεεινίδες και χτυπάνε αργά το βράδυ ή στο αποκορύφωμα του τζέρτζελου.

1.δε θα συμφωνησω με τον συσχετισμο καρυ κ ελλεηνιδα!
2.ελεος που καποιοι εχετε ακομα προσχημα το οτι οι γκομενες χαλασαν απο το σεξ&σιτυ!ειναι τουλαχιστον χαζο!
3.καποιος ειπε:στειλτε τις πμ να δειτε φωτο τους κ.λ.π... σας ειπε καποιος οτι θελουμε κατι να αποδειξουμε σε σας;;;και ας πουμε οτι καποια θελει οντως να αποδειξει κατι...με την φωτο θα καταλαβεις;;;niiiiice.... :headbang: :headbang: :headbang:

Εσύ που είσαι φαν του Sex And The City, δε προτιμάς κάτι τέτοιο? :dancing:

sjp_sexdoll.jpg

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σσσςς καλέ, το είπα για να καταλάβω πώς το εννοούσε!! Αλλά μάταια, ούτε να με χέσει...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Thanoss, δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να παρακολουθεί καιρό το σάιτ και να έχει ήδη αντιπαθήσει κάποια άτομα (και ίσως να γίνεται μέλος για να τους τα χώσει);
αυτο ειναι κατινια τρελη!!!

αθλιο φωτοσοπ και οχι νιτζακο μου!!!δε το προτημω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

φιλεναδα μου σαφως και γινεται αλλα οταν μιλας για ενα γεγονος στατιστικα παντα λες για τους περισσοτερους και οχι για εξαιρεσεις και περιπτωσεις!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
φιλε μου σαφως και γινεται αλλα οταν μιλας για ενα γεγονος στατιστικα παντα λες για τους περισσοτερους και οχι για εξαιρεσεις και περιπτωσεις!!!!
Πάσο τότε, είσαι πιο πολύ καιρό εδώ και μάλλον ξέρεις καλύτερα  :)
(και είμαι φίλη  ;) )

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Kαλα τα λες αλλα μολις διαβασα το "γραφικος χαρακτηρας" εκανα μπλοζον για να πιασω το ματι μου...Γραφικος χαρακτηρας σε υπολογιστη; :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που πήγαν "αυτές"?
Ομαδική αποχώρηση έκαναν?  :boobies:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Είδα χθες το βράδυ την θεία Νιτσα σε καλό εστιατόρειο να δειπνά με τον Jean-Yves LeCastel
Φένονταν ευτηχησμένη και μου είπε οτι επιτέλους γνωρισε τον ανδρα της ζωής της.
Το μόνο που με ανησύχησε ήταν πως στο τέλος κάθετης πρόταση φωναζε
ΟΟΟΟΟΟΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

Συνημμένα

• 1000003153.jpg
    1000003153.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 17

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Είδα χθες το βράδυ την θεία Νιτσα σε καλό εστιατόρειο να δειπνά με τον Jean-Yves LeCastel
Φένονταν ευτηχησμένη και μου είπε οτι επιτέλους γνωρισε τον ανδρα της ζωής της.
Το μόνο που με ανησύχησε ήταν πως στο τέλος κάθετης πρόταση φωναζε
ΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εμεις να κάνουμε κακό στη θίτσα μας την Νιτσα Μουνίτσα, για όνομααααα, τι λες τώρα;;;
Μας έχεις για λωκόπαιδα;;;
Πάντως όλοι ψάχνουν να δουν στη φώτο την Μουνίτσα :2funny: :2funny: :2funny:

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
να και αν την έχουν , να και αν την έχοθν χάσει... :jerking:
ποιος τις :birdman: :jerking: γαμεί?

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι τους κάναμε ρωτάει ο κοκκινιστός!Τις έδιωξα, αυτό έκανα, έχεις κάποιο πρόβλημα;
Εδώ είναι Bourdela.tv αν θες να τις βρεις να πάς στο καρναβάλι της Πάτρας που θα τις κλάψουν την Κυριακη το βράδυ ωσάν γνήσιες βασίλισσες του καρναβαλιού.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι ορεξη που εχετε πρωινιατικα;! μεραα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom