thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
γραψε λαθος! το στυλ! αν σου κανει!Kαλα τα λες αλλα μολις διαβασα το "γραφικος χαρακτηρας" εκανα μπλοζον για να πιασω το ματι μου...Γραφικος χαρακτηρας σε υπολογιστη;
γραψε λαθος! το στυλ! αν σου κανει!Kαλα τα λες αλλα μολις διαβασα το "γραφικος χαρακτηρας" εκανα μπλοζον για να πιασω το ματι μου...Γραφικος χαρακτηρας σε υπολογιστη;
Που χάθηκες εσύ μωρή κατίνα;Αίντε καιρός ήταν να εμφανιστείς, μας έφαγε η σοβαροφάνεια εδώ μέσα απο τις άλλες! :-*
Όχι και Κατίνα?Που χάθηκες εσύ μωρή κατίνα;
Οοοοουυυυυ μωρή φτερού θ'αρπάξω πέτραΌχι και Κατίνα?
Όχι και Κατίνα?
364 μέρες τον χρόνο χαρταετό πετάς, πάρε και μια μέρα ρεπό!χοχοχο γαματο ιμοτικον.....σου λειψα ταρατσουκο??
οοοοοοοοοοοοοοοπππππππππππλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααααα λεμεεεεεε
θα ανοιξω θρεντ προσωρινης αποχωρησης απο το φορουμ γιατι θα φυγω για τριημερο
Κοκκινιστό θα γίνει το κωλαράκι σου με τις παπαριές που λες!Τι τους κάναμε ρωτάει ο κοκκινιστός!Τις έδιωξα, αυτό έκανα, έχεις κάποιο πρόβλημα;
Εδώ είναι Bourdela.tv αν θες να τις βρεις να πάς στο καρναβάλι της Πάτρας που θα τις κλάψουν την Κυριακη το βράδυ ωσάν γνήσιες βασίλισσες του καρναβαλιού.
Να προβληματιστείς όταν το λέει κάποιος σοβαρός και με επιχειρήματα!ρε παιδια λυστε μου μια απορια:ποιος ο λογος να εισαι τοοοοοοοοσο καιρο σε ενα σαιτ-οπως τα κοριτσια-παριστανοντας την γυναικα ενω δεν εισαι;;;;;;
ναι οκ...στο κατω κατω δε με νοιαζει κιολας το φυλο του καθενος εδω μεσα!απλα ειχα αυτην την απορια...δεν βγαζει νοημα...κερδιζεις κατι;και αντε να το κανεις για μια δυο μερες γ πλακα...μα τοσο καιρο;;;!!!Να προβληματιστείς όταν το λέει κάποιος σοβαρός και με επιχειρήματα!
Αν είναι να απαντάμε στον κάθε παπάρα εδώ μέσα δεν θα βγάζαμε άκρη!
Ακούς γάτε????
Εμένα μου λείπει το tsouli_tis_vathis !!!Να προβληματιστείς όταν το λέει κάποιος σοβαρός και με επιχειρήματα!
Αν είναι να απαντάμε στον κάθε παπάρα εδώ μέσα δεν θα βγάζαμε άκρη!
Ακούς γάτε????
Δεν είναι μακριά!Εμένα μου λείπει το tsouli_tis_vathis !!!
Εμένα όταν με έβριζαν γιατί λέει είμαι πούστης (και όχι γυναίκα) με κατηγορούσαν ότι μπαίνω εδώ για να ψωνίζω αγοράκια-και όχι ένα άτομορε παιδια λυστε μου μια απορια:ποιος ο λογος να εισαι τοοοοοοοοσο καιρο σε ενα σαιτ-οπως τα κοριτσια-παριστανοντας την γυναικα ενω δεν εισαι;;;;;;
Εμένα όταν με έβριζαν γιατί λέει είμαι πούστης (και όχι γυναίκα) με κατηγορούσαν ότι μπαίνω εδώ για να ψωνίζω αγοράκια-και όχι ένα άτομο
Για να καταλάβεις πώς λειτουργεί το μυαλό μερικών...
ρε παιδια λυστε μου μια απορια:ποιος ο λογος να εισαι τοοοοοοοοσο καιρο σε ενα σαιτ-οπως τα κοριτσια-παριστανοντας την γυναικα ενω δεν εισαι;;;;;;
Όχι βέβαια!ταρατσα δεν πιστευω να με λες καρναβαλι ε????????????
mounitsa άσε τις μαλαγανιες, ξέρουμε πολύ καλά ότι είσαι κλώνος του bosman
δεν έπρεπε να υπάρχει έστω μία γυμνή και ακέφαλη φωτογραφισή σας; τόσα χρόνια τόση τσόντα δεν σας έβαλε σε πειρασμό; Ήμαρτον