Νέα

Bite... mounitsa και λοιπές «παλιές»! Έχουν χάσει πλέον την αίγλη τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεες ή παλιες?

• Νεες

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Παλιες

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Τι μαλακια θρεντ ειναι αυτο?

Ψήφοι: 12 37,5%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ασχολουμαι με τις γκομενες του site!

Ψήφοι: 4 12,5%
  • Ολοι αντρες ειναι ρε! Παραμυθια πουλανε!

Ψήφοι: 5 15,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    32

Επισκέπτης
Που χάθηκες εσύ μωρή κατίνα;
Όχι και Κατίνα?
gay.gif

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

χοχοχο γαματο ιμοτικον.....σου λειψα ταρατσουκο?? :P

οοοοοοοοοοοοοοοπππππππππππλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααααα λεμεεεεεε :cheesy: :cheesy: :cheesy:

θα ανοιξω θρεντ προσωρινης αποχωρησης απο το φορουμ γιατι θα φυγω για τριημερο :2funny:

Επισκέπτης
χοχοχο γαματο ιμοτικον.....σου λειψα ταρατσουκο?? :P

οοοοοοοοοοοοοοοπππππππππππλλλλλλλλλλλλααααααααααααααααααα λεμεεεεεε :cheesy: :cheesy: :cheesy:

θα ανοιξω θρεντ προσωρινης αποχωρησης απο το φορουμ γιατι θα φυγω για τριημερο :2funny:
364 μέρες τον χρόνο χαρταετό πετάς, πάρε και μια μέρα ρεπό!
seranade.gif

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι τους κάναμε ρωτάει ο κοκκινιστός!Τις έδιωξα, αυτό έκανα, έχεις κάποιο πρόβλημα;
Εδώ είναι Bourdela.tv αν θες να τις βρεις να πάς στο καρναβάλι της Πάτρας που θα τις κλάψουν την Κυριακη το βράδυ ωσάν γνήσιες βασίλισσες του καρναβαλιού.
Κοκκινιστό θα γίνει το κωλαράκι σου με τις παπαριές που λες! :bottom: :bottom: :bottom:
Άιντε κατεστραμένε που βρήκες λόγω ύπαρξης με το να διώξεις τις γκόμενες ενώ έχει γεμίσει λίλες το σάιτ! :uglystupid:
Εγώ πλάκα κάνω...άσε που δεν μπορώ να ξέρω 100% αν είναι γυναίκες!Μπορεί να είναι όλες...μπορεί να μην είναι και καμμία!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε παιδια λυστε μου μια απορια:ποιος ο λογος να εισαι τοοοοοοοοσο καιρο σε ενα σαιτ-οπως τα κοριτσια-παριστανοντας την γυναικα ενω δεν εισαι;;;;;; :think: :think: :think:

Επισκέπτης
ρε παιδια λυστε μου μια απορια:ποιος ο λογος να εισαι τοοοοοοοοσο καιρο σε ενα σαιτ-οπως τα κοριτσια-παριστανοντας την γυναικα ενω δεν εισαι;;;;;; :think: :think: :think:
Να προβληματιστείς όταν το λέει κάποιος σοβαρός και με επιχειρήματα!
Αν είναι να απαντάμε στον κάθε παπάρα εδώ μέσα δεν θα βγάζαμε άκρη!
Ακούς γάτε????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακούς γάτε????
ναι οκ...στο κατω κατω δε με νοιαζει κιολας το φυλο του καθενος εδω μεσα!απλα ειχα αυτην την απορια...δεν βγαζει νοημα...κερδιζεις κατι;και αντε να το κανεις για μια δυο μερες γ πλακα...μα τοσο καιρο;;;!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ακούς γάτε????
Εμένα μου λείπει το tsouli_tis_vathis !!! :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εμένα όταν με έβριζαν γιατί λέει είμαι πούστης (και όχι γυναίκα) με κατηγορούσαν ότι μπαίνω εδώ για να ψωνίζω αγοράκια-και όχι ένα άτομο  :grin:
Για να καταλάβεις πώς λειτουργεί το μυαλό μερικών...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εμένα όταν με έβριζαν γιατί λέει είμαι πούστης (και όχι γυναίκα) με κατηγορούσαν ότι μπαίνω εδώ για να ψωνίζω αγοράκια-και όχι ένα άτομο  :grin:
Για να καταλάβεις πώς λειτουργεί το μυαλό μερικών...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μα δε μπορεις να βρεις ΕΝΑ λογο που ειναι διασκεδαστικο το να το παιζεις γυναικα και να εχεις τοσα ποστ μεσα σε τρια σχεδον χρονια? :P :P  αν εισαι σχιζοφρενης ειναι τρομερη επιτυχια :2funny:

ταρατσα δεν πιστευω να με λες καρναβαλι ε????????????

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
mounitsa άσε τις μαλαγανιες, ξέρουμε πολύ καλά ότι είσαι κλώνος του bosman  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
δεν έπρεπε να υπάρχει έστω μία γυμνή και ακέφαλη φωτογραφισή σας; τόσα χρόνια τόση τσόντα δεν σας έβαλε σε πειρασμό; Ήμαρτον

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν έπρεπε να υπάρχει έστω μία γυμνή και ακέφαλη φωτογραφισή σας; τόσα χρόνια τόση τσόντα δεν σας έβαλε σε πειρασμό; Ήμαρτον

Μονο???????????????...............Και μια σε λασπη  να παλευουνε  θα θελαμε.....αλλα περιμενειs προκοπη απο δαυτεs?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom