Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
αναλογως εγω γεννηθηκα αθηνα
και μεγαλωσα αθηνα
η μανα μου και ο πατερας μου γεννηθηκαν μανη αλλα μεγαλωσαν αθηνα
αλλα ποσο θα θελα να ζουσα στη μανη και να ερχομουν για κανα ψωνιο μια φορα το τριμηνο
σου κανω η οχι ?εχω μεγαλη αγωνια

Ε τότε είσαι γιαλατζί Αθηναίος,αφού οι γονείς σου γεννήθηκαν Μάνη :birdman:

καλά με δουλεύεις? :think:
και γω κλώνος του τζιελ είμαι! :sunglasses:

δεν ξέρω λες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε σε δουλεύω ρε άνθρωπε........εγώ συγκεκριμένα,έχω 70-90 λίγοτερους κλώνους από γκλ :sunglasses:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Με αφορμη το σημερινο τελος του bb

Δεν ξερω αν θα δειξουν αποτελεσματα ποσοστα δηλαδη αλλα η εβελινα θα ειναι με διαφορα τελευταια η κοπελα ομως μπορει να βγαλει λεφτα δουλεουντας σε κανα στουντιακι η να κανει γυμνες φωτογραφισεις

ο βασιλακης καιλας θα ειναι λογικα τριτος μετα το παιχνιδι το πουτανακι η γκομενα της μιας βδομαδας που τον εχει ταραξει στο κερατο θα τον παρατησει στο λεπτο αφου και κλαψομουνης ειναι και θα ειναι κ χωρις τα 200 χιλιαρικα(σημειωση ομως στην περιπτωση του αυτοκινητου δεν ξερω τι εγινε ποιος το κερδισε σημερα θα το πουνε?γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το κερδισε αυτος μιας κ οταν ηταν η ψηφοφορια ειχε παραμυθιασει για τα καλα τον κοσμο

δευτερος θα ειναι ο ζαβλακας ο ηλιας
το καλυτερο δωρο που μπορει να του κανει κ το σαιτ κιολας ειναι να του κλεισει ενα φουλ προγραμματακι σε καλο στουντιο
τον φανταζομαι να λεει με την προφορα που εχει κιολας "Μπινγκ μπροδερρρ μου ειπαννν θα γαμηΣωωωω τι ειναι αυτο???αποστοληηη??ο γιεα μπινγκ γες μαι φριεντ θα γαμησωωωω και μετα θα γελαει σαν πανιβλακας οπως κανει παντα

νικητης θα ειναι ο φουκακης το θεμα ειναι ποσα λεφτα του κοψανε και με την τελευταια αποστολη
επισης γουσταρω που τα φλοκια του φουκου θα πανε ολα στην κιθαρα :pipa2: :pipa2:
ετσι κιθαρουλα ολα μεσαα :pipa3: :pipa3: :pipa3:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6

Δεν ξερω αν θα δειξουν αποτελεσματα ποσοστα δηλαδη αλλα η εβελινα θα ειναι με διαφορα τελευταια η κοπελα ομως μπορει να βγαλει λεφτα δουλεουντας σε κανα στουντιακι η να κανει γυμνες φωτογραφισεις

Η ύπουλη πολωνέζα είναι ξυνομούνα. Για φωτογράφιση θα τους σπάσει τα αρχίδια και θα τους δείρει κι από πάνω, Για cg θα την διώχνουν με τη μία μόλις βγάλει γλώσσα και βάλει όρους, για studio, χμ... ποιά επιχειρηματίας στουντιάρχης θέλει να χλάσει πελατεία? άρα μένει το μπουρδέλο... α... ναι έχει φθλλ προσόντα για  super bdsmdomκλπ.

Ο λιάκος όταν βρεθεί με γυναίκα θα ανοίξει thread στο site για το κατόρθωμα. Νομίζω πως δε θα δυσκολευτεί να βρει γυναίκα, κάποιες ξυνές στελεχάρες που νομίζουν πως είναι η αφροδίτη με την αθηνά, την ήρα την άρτεμι και την εστία στο ίδιο μπουκάλι (τρομάρα τους, αγάμητες ελλεηνίδες) θα προσπαθήσουν να βρούν παρηγοριά στην αγγαλιά του ορκωτού. 

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Πολλά ορθογραφικά και συντακτικά, το νόημα όμως δεν αλλάζει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυτή μου άρεσε! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

http://[URL unfurl="true"]www.alphatv.gr/getattachment/d10e1d01-5e6d-44f5-87c3-a9ef43c9328f/%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1.aspx[/img[/URL]]
αυτο το γκομενακι με καβλωνει απιστευτα..το μοναδικο εκει μεσα..πως θα γινει να κανει καμια φωτογραφηση γυμνη η εστω ημιγυμνη

Πόσα παίρνει? :pipa1: :pipa1:
[/quote]

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

ο βασιλακης καιλας θα ειναι λογικα τριτος μετα το παιχνιδι το πουτανακι η γκομενα της μιας βδομαδας που τον εχει ταραξει στο κερατο θα τον παρατησει στο λεπτο αφου και κλαψομουνης ειναι και θα ειναι κ χωρις τα 200 χιλιαρικα(σημειωση ομως στην περιπτωση του αυτοκινητου δεν ξερω τι εγινε ποιος το κερδισε σημερα θα το πουνε?γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το κερδισε αυτος μιας κ οταν ηταν η ψηφοφορια ειχε παραμυθιασει για τα καλα τον κοσμο

δευτερος θα ειναι ο ζαβλακας ο ηλιας
το καλυτερο δωρο που μπορει να του κανει κ το σαιτ κιολας ειναι να του κλεισει ενα φουλ προγραμματακι σε καλο στουντιο
τον φανταζομαι να λεει με την προφορα που εχει κιολας "Μπινγκ μπροδερρρ μου ειπαννν θα γαμηΣωωωω τι ειναι αυτο???αποστοληηη??ο γιεα μπινγκ γες μαι φριεντ θα γαμησωωωω και μετα θα γελαει σαν πανιβλακας οπως κανει παντα

νικητης θα ειναι ο φουκακης το θεμα ειναι ποσα λεφτα του κοψανε και με την τελευταια αποστολη
επισης γουσταρω που τα φλοκια του φουκου θα πανε ολα στην κιθαρα :pipa2: :pipa2:
ετσι κιθαρουλα ολα μεσαα :pipa3: :pipa3: :pipa3:
καλή περιγραφή
θα ήθελα να μην κέρδιζε κανείς
γίνεται αυτό?
ή να τους κρατήσουν μέσα για άλλους 5 μήνες έτσι ώστε να τους γίνουν τα νεύρα τσατάλια

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Ύδρα.......ανιστόρ[size=20pt]ι[/size]τε....και είχε 9 κεφάλια,όχι 10 :headbang:
O μύθος της Λερναίας Ύδρας αποτελεί μυθολογία - όχι Ιστορία. Επίσης, η λέξη "ανιστόρητε" γράφεται με "η" και όχι με "ι"! Αγράμματε! Για να μην μπω στον κόπο πρωϊνιάτικα να κάνω παράθεση τα ορθογραφικά λάθη σου που μας έχουν βγάλει τα μάτια και μας παριστάνεις και τον μορφωμένο.

Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε, αλλά...  :s&m_2:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
νιωθω σαν να μην ελειψα μια μερα...
ακομα μεσα στην μαλακια ειστε! :2funny: :birdman:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ο λιάκος όταν βρεθεί με γυναίκα θα ανοίξει thread στο site για το κατόρθωμα. Νομίζω πως δε θα δυσκολευτεί να βρει γυναίκα, κάποιες ξυνές στελεχάρες που νομίζουν πως είναι η αφροδίτη με την αθηνά, την ήρα την άρτεμι και την εστία στο ίδιο μπουκάλι (τρομάρα τους, αγάμητες ελλεηνίδες) θα προσπαθήσουν να βρούν παρηγοριά στην αγγαλιά του ορκωτού. 

Μπα καμια τυχη η συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι κανας "μεγαλολογιστης" η μονη του ελπιδα ειναι αν κερδιζε τα 200 χιλιαρικα ολο και καποια αλλοδαπη ρουμανα βουλγαρα κλπ θα τον "ερωτευοταν" για να φαει τα φραγκα

Επισκέπτης
νιωθω σαν να μην ελειψα μια μερα...
ακομα μεσα στην μαλακια ειστε! :2funny: :birdman:

Βρε καλώς το γατάκι........σήμερα που τελειώνει το ΒΒ,μπήκες; :grin:

O μύθος της Λερναίας Ύδρας αποτελεί μυθολογία - όχι Ιστορία. Επίσης, η λέξη "ανιστόρητε" γράφεται με "η" και όχι με "ι"! Αγράμματε! Για να μην μπω στον κόπο πρωϊνιάτικα να κάνω παράθεση τα ορθογραφικά λάθη σου που μας έχουν βγάλει τα μάτια και μας παριστάνεις και τον μορφωμένο.

Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε, αλλά...  :s&m_2:

Η ορθογραφία,δε παίζει ρόλο.....αλλά το νόημα... :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046