Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
Με αφορμη το σημερινο τελος του bb

Δεν ξερω αν θα δειξουν αποτελεσματα ποσοστα δηλαδη αλλα η εβελινα θα ειναι με διαφορα τελευταια η κοπελα ομως μπορει να βγαλει λεφτα δουλεουντας σε κανα στουντιακι η να κανει γυμνες φωτογραφισεις

ο βασιλακης καιλας θα ειναι λογικα τριτος μετα το παιχνιδι το πουτανακι η γκομενα της μιας βδομαδας που τον εχει ταραξει στο κερατο θα τον παρατησει στο λεπτο αφου και κλαψομουνης ειναι και θα ειναι κ χωρις τα 200 χιλιαρικα(σημειωση ομως στην περιπτωση του αυτοκινητου δεν ξερω τι εγινε ποιος το κερδισε σημερα θα το πουνε?γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το κερδισε αυτος μιας κ οταν ηταν η ψηφοφορια ειχε παραμυθιασει για τα καλα τον κοσμο

δευτερος θα ειναι ο ζαβλακας ο ηλιας
το καλυτερο δωρο που μπορει να του κανει κ το σαιτ κιολας ειναι να του κλεισει ενα φουλ προγραμματακι σε καλο στουντιο
τον φανταζομαι να λεει με την προφορα που εχει κιολας "Μπινγκ μπροδερρρ μου ειπαννν θα γαμηΣωωωω τι ειναι αυτο???αποστοληηη??ο γιεα μπινγκ γες μαι φριεντ θα γαμησωωωω και μετα θα γελαει σαν πανιβλακας οπως κανει παντα

νικητης θα ειναι ο φουκακης το θεμα ειναι ποσα λεφτα του κοψανε και με την τελευταια αποστολη
επισης γουσταρω που τα φλοκια του φουκου θα πανε ολα στην κιθαρα :pipa2: :pipa2:
ετσι κιθαρουλα ολα μεσαα :pipa3: :pipa3: :pipa3:

1) ΠΑΠΑΡΙΕΣ.....η Εβελίνα,μια αλλοδαπή γκόμενα,για τον πούτσο είναι...ούτε φωτογραφίσεις θα κάνει ούτε τίποτα.....μετά το παίχνιδι,και ΑΝ κερδίσει τα λεφτά που δε το βλέπω....θα ξεχαστεί και από τον ίδιο το Θεό

2) Ο Αντώνης.....άμα κέρδισε την αμαξάρα,με γεια του με χαρά του.....θα ρίξει πολλές γκόμενες,που γουστάρουν αμάξια...συν του ότι θα έχει πάρει αναγνωρισιμότητα από το παιχνίδι..... :tooth:

3) Ρε βλαξ,ο Ηλίας δεν είναι τόοοοοοσο ηλίθιος,που να μη ξέρει τι είναι το γαμήσι....μη λες ότι θες.....απλά μετά το παιχνίδι,ο τύπος θα έχει περισσότερες κατακτήσεις,λόγω αναγνωρισιμότητας,όπως και με τον Αντώνη......έστω και χωρίς αμάξι....και μακάρι να κερδίσει τα λεφτά ;)

4) ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕ...είναι κρίμα 190000 €,να πάνε χαμένα στα γίδια που βόσκει ο σκατόβλαχος......δώστε του το 1/10 αφού όπως λέτε θα κερδίσει και πολύ του είναι......και αν τα κερδίσει όλα τον έχω ικανό τον μαλάκα,αντί να πωλήσει το κωλοχανείο του στο χωριό,και να αγοράσει σπίτι στην Αθήνα,και να μείνει εδώ μπας και γίνει άνθρωπος.....να επιστρέφει στο κωλοχώρι του ο μαλάκας......άντε βγάλτε νικητή το πιθηκάκι,να δείξετε για άλλη μια φορά το επίπεδο σας :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
4) ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕ...είναι κρίμα 190000 €,να πάνε χαμένα στα γίδια που βόσκει ο σκατόβλαχος......δώστε του το 1/10 αφού όπως λέτε θα κερδίσει και πολύ του είναι......και αν τα κερδίσει όλα τον έχω ικανό τον μαλάκα,αντί να πωλήσει το κωλοχανείο του στο χωριό,και να αγοράσει σπίτι στην Αθήνα,και να μείνει εδώ μπας και γίνει άνθρωπος.....να επιστρέφει στο κωλοχώρι του ο μαλάκας......άντε βγάλτε νικητή το πιθηκάκι,να δείξετε για άλλη μια φορά το επίπεδο σας :jerking:
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Επισκέπτης
τον σιχαινομαι....!!!ειναι χειροτερος απο πολλους εδω μεσα..

Γιατί ρε;;; :think:

Προτιμάς τον γιδοβοσκό; :tooth:

σημερα ψηφιζουμε μαζικα ηλια..... :rockon: :rockon:

Άμα ψήφιζαν όλοι οι κλώνοι μας,μαζί με αυτούς του νώντα,και του παπαζόλ....τον βγάζαμε χαλαρά νικτητή :birdman: :rockon:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
περα απο το οτι ενταξει ειστε απλα τραγικοι που ασχολειστε τοσο σοβαρα με αυτα τα σκουπιδια

γιατι να ερθει στην αθηνα ρε γελοιε αν κερδισει τα λεφτα? γιατι τι εχει το χωριο του? θα εχει τα γιδια του τα χωραφια του τη γυναικα του και τα λεφτα του εσενα τι σε χαλαει? μαλακα κανουμε κρα να φυγουμε απο την αθηνα και εσυ την εχεις θεοποιησει ρε κακομοιρη νομιζεις οτι μονο εδω υπαρχει ζωη αμερικανακι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η εβελινα αν χασει τα κιλα που πηρε ανετα κανει μοντελινκ.πριν το παιχνιδι εκανε πασαρελα γ την βικτορια σικρετ.

Επισκέπτης
περα απο το οτι ενταξει ειστε απλα τραγικοι που ασχολειστε τοσο σοβαρα με αυτα τα σκουπιδια

γιατι να ερθει στην αθηνα ρε γελοιε αν κερδισει τα λεφτα? γιατι τι εχει το χωριο του? θα εχει τα γιδια του τα χωραφια του τη γυναικα του και τα λεφτα του εσενα τι σε χαλαει? μαλακα κανουμε κρα να φυγουμε απο την αθηνα και εσυ την εχεις θεοποιησει ρε κακομοιρη νομιζεις οτι μονο εδω υπαρχει ζωη αμερικανακι

Εσύ δηλαδή άμα κερδίζες ένα 200αρι χιλιάδες,και έμενες σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη,δε θα το πούλαγες για μια βίλα στην Κηφισιά; :think:

Έτσι λοιπόν και ο Φουκάκης,αφού θα έχει τόσα λεφτά γιατί να μείνει στο χωριό;;;;

Εσάς για να σας ενοχλεί η Αθήνα...προφανώς γεννηθήκατε σε χωριό και σας λείπει το "Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε" των προβάτων :tooth: :tooth: :tooth:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1.λιγα τα λογια σας γ τον αντωνη μη χεστουμε.
2.ο γιαννης καλα θα κανει να μεινει στο χωριο του.τι να ρθει να κανει;
3.δε ξερω.

Επισκέπτης
1.λιγα τα λογια σας γ τον αντωνη μη χεστουμε.
2.ο γιαννης καλα θα κανει να μεινει στο χωριο του.τι να ρθει να κανει;
3.δε ξερω.

1) Οπότε θες Αντώνη για νικητή./.... :think:
2) Να έρθει εδώ στην Αθήνα να γίνει άνθρωπος....από πίθηκος που είναι ;)
3) Για ποιο απ'όλα; :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1) Οπότε θες Αντώνη για νικητή./.... :think:
2) Να έρθει εδώ στην Αθήνα να γίνει άνθρωπος....από πίθηκος που είναι ;)
3) Για ποιο απ'όλα; :think:
1.γ πολλα τον θελω τον αντωνη αλλα εχει κοπελα οποτε το βουλωνω.
2.δεν ειναι πιθηκος.ξεκκολα.απλα ειναι απο χωριο.ενα χωριο μικροτερο απο την αθηνα που ειναι ενα μεγαλο χωριο.
3.δε ξερω.

Επισκέπτης
1.γ πολλα τον θελω τον αντωνη αλλα εχει κοπελα οποτε το βουλωνω.
2.δεν ειναι πιθηκος.ξεκκολα.απλα ειναι απο χωριο.ενα χωριο μικροτερο απο την αθηνα που ειναι ενα μεγαλο χωριο.
3.δε ξερω.

1) Άμα τα είχε με την Ελίνα όμως....θα τον έκανες απολύμανση ε;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
2) Το Ηράκλειο εννοείς;;; Στο ΝΟΜΟ Ηρακλείου είναι....όχι στην πόλη μέσα :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
1) Άμα τα είχε με την Ελίνα όμως....θα τον έκανες απολύμανση ε;;; :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
2) Το Ηράκλειο εννοείς;;; Στο ΝΟΜΟ Ηρακλείου είναι....όχι στην πόλη μέσα :grin:
1.αμα τα ειχε με την ελινα θα ηταν η τυφλος/η αγαμητος παρθενος η καταπιεσμενος κακοπουστας οποτε δε θα με ενδιεφερε.
2.αστο.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
στην αθηνα ζω και εχω γενηθει και μεγαλωσει ρε βλακα αβραμη, τα 200000 οχι για βιλα στην κηφισια ουτε για διαμερισμα στου παπαγου δε φτανουν ενω στην επαρχια μπορεις να κανεις αρκετα, και το βασικοτερο θα σου προτεινα να πας και συ να ζησεις στην επαρχια εδω παιζει πολυς ανταγωνισμος και ειναι λογικο να αισθανεσαι χαζουλης, τραβα ζησε στην επαρχια πιεις τα τσιπουρακια σου με τους βλαχους να στρωσεις. αυτα.
κατα τα αλλα μπιγκ βραδερ και αρχιδιες σκουπιδια ολα. τοχω δει 2-3 φορες τυχαια εχω ριξει τρελο γελιο αλλα το κακο ειναι οτι τετοιου ειδους προγραμματα διαπαιδαγωγουν τα παιδακια σημερα, κριμα ειλικρινα!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στην αθηνα ζω και εχω γενηθει και μεγαλωσει ρε βλακα αβραμη, τα 200000 οχι για βιλα στην κηφισια ουτε για διαμερισμα στου παπαγου δε φτανουν ενω στην επαρχια μπορεις να κανεις αρκετα, και το βασικοτερο θα σου προτεινα να πας και συ να ζησεις στην επαρχια εδω παιζει πολυς ανταγωνισμος και ειναι λογικο να αισθανεσαι χαζουλης, τραβα ζησε στην επαρχια πιεις τα τσιπουρακια σου με τους βλαχους να στρωσεις. αυτα.
κατα τα αλλα μπιγκ βραδερ και αρχιδιες σκουπιδια ολα. τοχω δει 2-3 φορες τυχαια εχω ριξει τρελο γελιο αλλα το κακο ειναι οτι τετοιου ειδους προγραμματα διαπαιδαγωγουν τα παιδακια σημερα, κριμα ειλικρινα!
ενσταση!!!οι βλαχοι δεν ειναι χαζοι.απλα ειναι αλλης νοοτροπιας.οποτε ουτε εκει σωζεται ο αβραμης.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ειπα εγω οτι ειναι χαζοι οι βλαχοι? ξαναδιαβασε

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειπα εγω οτι ειναι χαζοι οι βλαχοι? ξαναδιαβασε εκτως αν εισαι στο νοητικο επιπεδο αβραμης και συ
αν του λες οτι εδω παιζει ανταγωνισμος γ αυτο νιωθει βλακας?!
οκ...τα παραταω...παω στο χωριο μου....την νεα υορκη.

Επισκέπτης
1.αμα τα ειχε με την ελινα θα ηταν η τυφλος/η αγαμητος παρθενος η καταπιεσμενος κακοπουστας οποτε δε θα με ενδιεφερε.
2.αστο.

Κοίτα να δεις πράγματα.....η Ελίνα έχει φτάσει 6ο προφίλ στο φέις από τόσους "φίλους" που έχει....και ίσως έχει πάει και παραπάνω γιατί δεν παρακολουθώ....άρα.....αυτό σημαίνει ότι έχουμε γεμίσει τυφλούς και καταπιεσμένους κακόπουστες.....το παρθένος δεν ισχύει για άνδρα πάντως...μονάχα στο ζώδιο ;)

24 εκ. δραχμές έκανε αυτό το διαμέρισμα που έχω,και είναι μια χαρά......με 4 δωμάτια........

Και επαρχία που να ψάξω να πάω.....βέρος Αθηναίος είμαι...δεν έχω καταγωγή από κάπου,για να βρω που να μείνω :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κοίτα να δεις πράγματα.....η Ελίνα έχει φτάσει 6ο προφίλ στο φέις από τόσους "φίλους" που έχει....και ίσως έχει πάει και παραπάνω γιατί δεν παρακολουθώ....άρα.....αυτό σημαίνει ότι έχουμε γεμίσει τυφλούς και καταπιεσμένους κακόπουστες.....το παρθένος δεν ισχύει για άνδρα πάντως...μονάχα στο ζώδιο ;)
ναι εχουμε γεμισει.κ παρθενους=δεν εχω παει ποτε με γυναικα.-οι τανες δε πιανονται-

Επισκέπτης
ναι εχουμε γεμισει.κ παρθενους=δεν εχω παει ποτε με γυναικα.-οι τανες δε πιανονται-

Παρθένος,ισχύει μόνο για τον παθητικό ρόλο......δηλαδή αυτός που τον τρώει.....οπότε ένας άνδρας που έχει γαμήσει 100 διαφορετικές γκόμενες,αλλά δε τον έχει πάρει είναι παρθένος..... ;)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τραβα βρες μια κομωπολη που να σαρεσει ναχει και καλη αναλογια γυναικων πηγαινε στο καφενειο να πιεις κανα ουζακι κερνα και κανενα παπου στην αρχη και ολα θα ερθουν αγορινα μου θα σου κανει προξενιο στον αθηναιο την εγγονη του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom