Επισκέπτης
κιθαρα οτι και να λες αυριο θα κλαις..τα λεφτα ειναι του φουκου
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ τα λεφτά λέμε....είναι κρίμα
κιθαρα οτι και να λες αυριο θα κλαις..τα λεφτα ειναι του φουκου
τι κάνεις στο παιδί ρε σαδιστή?για παρτη σου πουστη κιθαριστα
Παιδια ψηφιζουμε τον Γιαννη μας μεχρι το τελευταιο λεπτο της ψηφοφοριας!!!ΒΒ05 ΣΤΟ 19000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΒΒ5 ΣΤΟ 6080!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
AX.,ΒΡΕ ΦΟΥΚΟ,,ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕΣ Κ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΑΣ....ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ..ΗΠΙΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΖΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ (ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΑΣ),Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ,ΚΑΠΟΥΤ,ΤΑΒΛΑ,ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΟΥ.!!!.ΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ,,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ Κ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..
ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ,,ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Κ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ..ΖΗΤΩ Η ΚΡΗΤΗ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
O BIG ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ(ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΤΛ.)ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΒΡΑΧΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΟΥΚΟ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!!!!!!!!
PAIDIA KONTOSIMONH H ORA POY O GIANNHS MAS 8A EINAI O NIKHTHS POLY 8A H8ELA NA PANE KRHTIKOI ME LIRA NA TON BGALOYN APO TO SPITI ETSI TOY AKSIZH TOY GIANNH MAS ENA EXO NA PO OTI TO XORIO TOY 8A PARH FOTIA AYRI
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ Ρ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ....
ετσι θα τα βλεπεις καθε μερα απο δευτερα
τι κάνεις στο παιδί ρε σαδιστή?
θες να πάθει κάνα εγκεφαλικό?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα σπάσει την τηλεόραση!ετσι τον προετοιμαζω
χαχαχαχαχαχαχα
γιατι τι νομιζεις οτι θα λενε τα καναλια για μεεεεεεεεεεεεεεεεερες απο δευτερα???
μεγάλη μορφή του μπου ο κιθάρας - αβράμης!
α ρε κιθαρα σε εχουνε καταλαβει
ποιος ειναι ο αβραμης?θα σπάσει την τηλεόραση!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ίσως ο μεγαλύτερος κλωνοποιός όλων των εποχών στο (ελληνικό τουλάχιστον) ίντερνετ!!!!!!!
θα σπάσει την τηλεόραση!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ίσως ο μεγαλύτερος κλωνοποιός όλων των εποχών στο (ελληνικό τουλάχιστον) ίντερνετ!!!!!!!
καλα δε θα βγει και δημαρχοςΤι να πω...σηκώνω τα χέρια ψηλά...αλλά να ξέρετε.....βγάζοντας νικητή το πιθηκάκι,δείχνετε το επίπεδο σας...ότι ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ μέσα σε 16 παίκτες,να βγει νικητής,ο πιο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που ξέρει να βόσκει μόνο γίδια.....λουστείτε τον λοιπόν ;)
Και έχετε αποδείξει και το επίπεδό σας,βγάζοντας σε προηγούμενα παιχνίδια (Bar -> Ανδρέας,Big Brother 1 -> Γιώργος (Τσάκας),κτλ.) αγράμματους από επαρχία....μπράβο σας,για το επίπεδο σας
καλα δε θα βγει και δημαρχος
αλλα αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτον και σε σενα δαγκωτο
εσεις τελικα ειστε σαν την λερνεα πως τη λενε του ηρακλη του μαγκαΔήμαρχος ας βγει στο κωλοχώρι που μένει...στη βουλή να μη μπει ο μαλάκας,γιατί ζήτω που καήκαμε μετά..... ;)
εσεις τελικα ειστε σαν την λερνεα πως τη λενε του ηρακλη του μαγκα
ενας πεθενει 10 γενιουντε
χμμμ.ποιος ειναι ο αβραμης?
Είσαι φάουλ αδερφέ....ο γκλ,έχει πιο πολλούς κλώνους από μένα
δεν ειμαι ανιστοριτος ειμαι αγραμματοςΎδρα.......ανιστόριτε....και είχε 9 κεφάλια,όχι 10
παρολο που ειμαι καιρο εδ δε το θυμαμαι αυτοχμμμ.
μάλλον δεν ξέρεις ιστορία....
Αβράμης είναι το παρατσούκλι του κιθάρα!
είχε μπει εδώ με νικ το...επίθετό του (που μοιάζει με το "αβράμης") και όταν ήταν ακόμα κάτω των 18 ετών!
Όταν τον πήρανε χαμπάρι λοιπόν τον μπανάρανε συνεχώς!
Αυτός όμως (ο θρυλικός πλέον Αβράμης) έκανε καμιά δεκαριά κλώνους κάθε μέρα επί τουλάχιστον ένα-δύο χρόνια!
Οπότε φυσικά και λέει ψέματα ότι:
Ο Αβράμης είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!
με μεγάλη διαφορά πίσω του ο οποιοσδήποτε άλλος!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΒΡΑΜΗ ΜΟΡΦΗ!!!!!
(και νόμιμος πλέον)!
Υ.Γ. Συνήθως μόλις έμπαινε εδώ με κάποια απ τα νικ του, ρωτούσε αν είδε κανείς την μπάιτ (θυληκό μέλος με το οποίο ήταν καψούρης ο Αβράμης τότε!Μάλλον το ξεπέρασε πλέον)!
Δεν έγινε ποτέ γνωστό αν τελικά κατάφερε να την συνταντήσει προσωπικά, αν και μάλλον μόνο ιντερνετικό σεξ θα προτιμούσε μαζί της!
ααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
δεν ειμαι ανιστοριτος ειμαι αγραμματος
αλλα ειμαι αθηναιος
σου κανω η θελω ολο το πακετο?
αναλογως εγω γεννηθηκα αθηναΤζίμυ είσαι 100% φάουλ...αλλά συγχωρήσε είναι περασμένη η ώρα...είμαι 10000000% βέβαιος,που άμα κάνω λάθος θα πανηγυρήσω για τη νίκη του φουκάκη,ότι ο γκλ έχει πιο πολλούς κλώνους από μένα...ρώτα τον
ΒΕΡΟΣ αθηναίος ή ΓΙΑΛΑΤΖΙ;
Τζίμυ είσαι 100% φάουλ...αλλά συγχωρήσε είναι περασμένη η ώρα...είμαι 10000000% βέβαιος,που άμα κάνω λάθος θα πανηγυρήσω για τη νίκη του φουκάκη,ότι ο γκλ έχει πιο πολλούς κλώνους από μένα...ρώτα τον