Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
για παρτη σου πουστη κιθαριστα

Παιδια ψηφιζουμε τον Γιαννη μας μεχρι το τελευταιο λεπτο της ψηφοφοριας!!!ΒΒ05 ΣΤΟ 19000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΒΒ5 ΣΤΟ 6080!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

AX.,ΒΡΕ ΦΟΥΚΟ,,ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕΣ Κ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΑΣ....ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ..ΗΠΙΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΖΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ (ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΑΣ),Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ,ΚΑΠΟΥΤ,ΤΑΒΛΑ,ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΟΥ.!!!.ΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ,,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ Κ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..

ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ,,ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Κ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ..ΖΗΤΩ Η ΚΡΗΤΗ!!!!
180433_184912978198316_100000388460103_488007_4445474_n.jpg

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

O BIG ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ(ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΤΛ.)ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΒΡΑΧΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΟΥΚΟ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!!!!!!!!

PAIDIA KONTOSIMONH H ORA POY O GIANNHS MAS 8A EINAI O NIKHTHS POLY 8A H8ELA NA PANE KRHTIKOI ME LIRA NA TON BGALOYN APO TO SPITI ETSI TOY AKSIZH TOY GIANNH MAS ENA EXO NA PO OTI TO XORIO TOY 8A PARH FOTIA AYRI

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ Ρ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.... 

ετσι θα τα βλεπεις καθε μερα απο δευτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
για παρτη σου πουστη κιθαριστα

Παιδια ψηφιζουμε τον Γιαννη μας μεχρι το τελευταιο λεπτο της ψηφοφοριας!!!ΒΒ05 ΣΤΟ 19000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΒΒ5 ΣΤΟ 6080!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

AX.,ΒΡΕ ΦΟΥΚΟ,,ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΜΕΣ Κ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΑΣ....ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ..ΗΠΙΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΖΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ (ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΑΣ),Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΕΖΑ,ΚΑΠΟΥΤ,ΤΑΒΛΑ,ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΟΥ.!!!.ΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ,,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ Κ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..

ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΗ,,ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Κ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ..ΖΗΤΩ Η ΚΡΗΤΗ!!!!
180433_184912978198316_100000388460103_488007_4445474_n.jpg

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

O BIG ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ(ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΤΛ.)ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ,ΒΡΑΧΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ!!ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΟΥΚΟ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!!!!!!!!

PAIDIA KONTOSIMONH H ORA POY O GIANNHS MAS 8A EINAI O NIKHTHS POLY 8A H8ELA NA PANE KRHTIKOI ME LIRA NA TON BGALOYN APO TO SPITI ETSI TOY AKSIZH TOY GIANNH MAS ENA EXO NA PO OTI TO XORIO TOY 8A PARH FOTIA AYRI

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ Ρ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.... 

ετσι θα τα βλεπεις καθε μερα απο δευτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι κάνεις στο παιδί ρε σαδιστή?

θες να πάθει κάνα εγκεφαλικό?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ετσι τον προετοιμαζω
χαχαχαχαχαχαχα
γιατι τι νομιζεις οτι θα λενε τα καναλια για μεεεεεεεεεεεεεεεεερες απο δευτερα???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μονο ετσι περνει χαμπαρι αααααααν παιρνει

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ετσι τον προετοιμαζω
χαχαχαχαχαχαχα
γιατι τι νομιζεις οτι θα λενε τα καναλια για μεεεεεεεεεεεεεεεεερες απο δευτερα???
θα σπάσει την τηλεόραση!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α ρε κιθαρα σε εχουνε καταλαβει  :headbang:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεγάλη μορφή του μπου ο κιθάρας - αβράμης!
ίσως ο μεγαλύτερος κλωνοποιός όλων των εποχών στο (ελληνικό τουλάχιστον) ίντερνετ!!!!!!!

Επισκέπτης
Τι να πω...σηκώνω τα χέρια ψηλά...αλλά να ξέρετε.....βγάζοντας νικητή το πιθηκάκι,δείχνετε το επίπεδο σας...ότι ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ μέσα σε 16 παίκτες,να βγει νικητής,ο πιο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που ξέρει να βόσκει μόνο γίδια.....λουστείτε τον λοιπόν ;)

Και έχετε αποδείξει και το επίπεδό σας,βγάζοντας σε προηγούμενα παιχνίδια (Bar -> Ανδρέας,Big Brother 1 -> Γιώργος (Τσάκας),κτλ.) αγράμματους από επαρχία....μπράβο σας,για το επίπεδο σας :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
θα σπάσει την τηλεόραση!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ίσως ο μεγαλύτερος κλωνοποιός όλων των εποχών στο (ελληνικό τουλάχιστον) ίντερνετ!!!!!!!
ποιος ειναι ο αβραμης?

Επισκέπτης
θα σπάσει την τηλεόραση!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Είσαι φάουλ αδερφέ....ο γκλ,έχει πιο πολλούς κλώνους από μένα :sunglasses:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τι να πω...σηκώνω τα χέρια ψηλά...αλλά να ξέρετε.....βγάζοντας νικητή το πιθηκάκι,δείχνετε το επίπεδο σας...ότι ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ μέσα σε 16 παίκτες,να βγει νικητής,ο πιο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που ξέρει να βόσκει μόνο γίδια.....λουστείτε τον λοιπόν ;)

Και έχετε αποδείξει και το επίπεδό σας,βγάζοντας σε προηγούμενα παιχνίδια (Bar -> Ανδρέας,Big Brother 1 -> Γιώργος (Τσάκας),κτλ.) αγράμματους από επαρχία....μπράβο σας,για το επίπεδο σας :rockon:
καλα δε θα βγει και δημαρχος
αλλα αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτον και σε σενα δαγκωτο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δήμαρχος ας βγει στο κωλοχώρι που μένει...στη βουλή να μη μπει ο μαλάκας,γιατί ζήτω που καήκαμε μετά..... ;)
εσεις τελικα ειστε σαν την λερνεα πως τη λενε του ηρακλη του μαγκα
ενας πεθενει 10 γενιουντε

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ποιος ειναι ο αβραμης?
χμμμ.
μάλλον δεν ξέρεις ιστορία....

Αβράμης είναι το παρατσούκλι του κιθάρα!
είχε μπει εδώ με νικ το...επίθετό του (που μοιάζει με το "αβράμης") και όταν ήταν ακόμα κάτω των 18 ετών!
Όταν τον πήρανε χαμπάρι λοιπόν τον μπανάρανε συνεχώς!
Αυτός όμως (ο θρυλικός πλέον Αβράμης) έκανε καμιά δεκαριά κλώνους κάθε μέρα επί τουλάχιστον ένα-δύο χρόνια!

Οπότε φυσικά και λέει ψέματα ότι:
Είσαι φάουλ αδερφέ....ο γκλ,έχει πιο πολλούς κλώνους από μένα :sunglasses:

Ο Αβράμης είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!
με μεγάλη διαφορά πίσω του ο οποιοσδήποτε άλλος!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΒΡΑΜΗ ΜΟΡΦΗ!!!!!
(και νόμιμος πλέον)!

Υ.Γ. Συνήθως μόλις έμπαινε εδώ με κάποια απ τα νικ του, ρωτούσε αν είδε κανείς την μπάιτ (θυληκό μέλος με το οποίο ήταν καψούρης ο Αβράμης τότε!Μάλλον το ξεπέρασε πλέον)!
Δεν έγινε ποτέ γνωστό αν τελικά κατάφερε να την συνταντήσει προσωπικά, αν και μάλλον μόνο ιντερνετικό σεξ θα προτιμούσε μαζί της!
ααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
χμμμ.
μάλλον δεν ξέρεις ιστορία....

Αβράμης είναι το παρατσούκλι του κιθάρα!
είχε μπει εδώ με νικ το...επίθετό του (που μοιάζει με το "αβράμης") και όταν ήταν ακόμα κάτω των 18 ετών!
Όταν τον πήρανε χαμπάρι λοιπόν τον μπανάρανε συνεχώς!
Αυτός όμως (ο θρυλικός πλέον Αβράμης) έκανε καμιά δεκαριά κλώνους κάθε μέρα επί τουλάχιστον ένα-δύο χρόνια!

Οπότε φυσικά και λέει ψέματα ότι:
Ο Αβράμης είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!
με μεγάλη διαφορά πίσω του ο οποιοσδήποτε άλλος!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΒΡΑΜΗ ΜΟΡΦΗ!!!!!
(και νόμιμος πλέον)!

Υ.Γ. Συνήθως μόλις έμπαινε εδώ με κάποια απ τα νικ του, ρωτούσε αν είδε κανείς την μπάιτ (θυληκό μέλος με το οποίο ήταν καψούρης ο Αβράμης τότε!Μάλλον το ξεπέρασε πλέον)!
Δεν έγινε ποτέ γνωστό αν τελικά κατάφερε να την συνταντήσει προσωπικά, αν και μάλλον μόνο ιντερνετικό σεξ θα προτιμούσε μαζί της!
ααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
παρολο που ειμαι καιρο εδ δε το θυμαμαι αυτο
χαχαχαχαχα ρε τον αβραμη

Επισκέπτης
Τζίμυ είσαι 100% φάουλ...αλλά συγχωρήσε είναι περασμένη η ώρα...είμαι 10000000% βέβαιος,που άμα κάνω λάθος θα πανηγυρήσω για τη νίκη του φουκάκη,ότι ο γκλ έχει πιο πολλούς κλώνους από μένα...ρώτα τον

δεν ειμαι ανιστοριτος ειμαι αγραμματος
αλλα ειμαι αθηναιος
σου κανω η θελω ολο το πακετο?

ΒΕΡΟΣ αθηναίος ή ΓΙΑΛΑΤΖΙ;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τζίμυ είσαι 100% φάουλ...αλλά συγχωρήσε είναι περασμένη η ώρα...είμαι 10000000% βέβαιος,που άμα κάνω λάθος θα πανηγυρήσω για τη νίκη του φουκάκη,ότι ο γκλ έχει πιο πολλούς κλώνους από μένα...ρώτα τον

ΒΕΡΟΣ αθηναίος ή ΓΙΑΛΑΤΖΙ;
αναλογως εγω γεννηθηκα αθηνα
και μεγαλωσα αθηνα
η μανα μου και ο πατερας μου γεννηθηκαν μανη αλλα μεγαλωσαν αθηνα
αλλα ποσο θα θελα να ζουσα στη μανη και να ερχομουν για κανα ψωνιο μια φορα το τριμηνο
σου κανω η οχι ?εχω μεγαλη αγωνια

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

καλά με δουλεύεις? :think:
και γω κλώνος του τζιελ είμαι! :sunglasses:

δεν ξέρω λες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom