Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
το νικος εννοεις?τι να κανω ετσι ελεγαν τον παππου δε φταιω.
οποτε αυριο ετοιμασου για εμετους γιατι η κρητη θα γιορταζει και εσυ θα κλαις
ηθελα να ξερα απο δευτερα τι θα κανεις που και θα εχει τελειωσει το μπιγκ μπραδερ
και κατα τα δικα σου λεγομενα θα εχεις χασει οτι καλυτερο υπαρχει να κανεις τις κυριακες
και τι θα κανεις οπου απο βδοαμαδα και για λιγο καιρο οοοοοοολοι θα παιζουν φουκακη??

τα σκεφτηκες αυτα εξυπνε πρωτευουσιανε?????

1) Η γαμημένη παράδοση που υπάρχει στην Ελλάδα....Μαρία η γιαγιά Μαρία και η εγγονή Αλέξανδρος ο παππούς Αλέξανδρος και ο εγγονός.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

2) Η Κρήτη θα γιορτάζει τον ερχομό του "παλικαριού" (ΞΕΡΑΣΜΑ) τους με τα λεφτά,και θα τον  γαμήσουν με κεράσματα.......εγώ άμα ήμουν στη θέση του δε θα ξαναπατούσα εκεί.....αλλά αυτός είναι χωριατόφιλος και θα γυρίσει.....α ρε....τυχεροί οι Αθηναίοι.....είσαι ένας στους πολλούς και δε σε ξέρει κανείς.....ενώ στο κωλοχόρι σε ξέρουν και οι πέτρες :headbang:

3) Θα γυρνάω κανάλι......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
1) Η γαμημένη παράδοση που υπάρχει στην Ελλάδα....Μαρία η γιαγιά Μαρία και η εγγονή Αλέξανδρος ο παππούς Αλέξανδρος και ο εγγονός.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

2) Η Κρήτη θα γιορτάζει τον ερχομό του "παλικαριού" (ΞΕΡΑΣΜΑ) τους με τα λεφτά,και θα τον  γαμήσουν με κεράσματα.......εγώ άμα ήμουν στη θέση του δε θα ξαναπατούσα εκεί.....αλλά αυτός είναι χωριατόφιλος και θα γυρίσει.....α ρε....τυχεροί οι Αθηναίοι.....είσαι ένας στους πολλούς και δε σε ξέρει κανείς.....ενώ στο κωλοχόρι σε ξέρουν και οι πέτρες :headbang:

3) Θα γυρνάω κανάλι......
στο πρωτο συμφωνω
δε μου απαντησες ομως τι θα κανεις απο δευτερα?θα μελαγχολησεις που δε θα χει μπιγκ μπραδερ?

Επισκέπτης
Γιατί να μελαγχολήσω;;;; Τόσα χρόνια έζησα χωρίς μπιγκ μπράδερ.....από το 2002 που τελείωσε το big brother 2.....8 χρόνια :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Γιατί να μελαγχολήσω;;;; Τόσα χρόνια έζησα χωρίς μπιγκ μπράδερ.....από το 2002 που τελείωσε το big brother 2.....8 χρόνια :grin:
ε δε σε ξερω και απο χτες
αλλα απο το παθος που σε βλεπω κατι τετοιο καταλαβαινω
εγω αν ειχα το παθος σου για κατι και τελειωνε θα στεναχωριομουν αρκετα

Επισκέπτης
ε δε σε ξερω και απο χτες
αλλα απο το παθος που σε βλεπω κατι τετοιο καταλαβαινω
εγω αν ειχα το παθος σου για κατι και τελειωνε θα στεναχωριομουν αρκετα

Θα στενοχωρηθώ μεν....αλλά ως εκεί...ούτως ή άλλως θα βγει καινούρια σεζόν :rockon:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια τι μπιγκ μπραδερ ρε τι λετε η απολιτη καταντια της ελληνικης τηλεορασης και κοινωνιας εχουνε βαλει εναν καθηστερημενο κρητικο που του εχουν πει να μιλαει στα κρητικα για το εφε, μια πουτανα πολωνεζα κλασικο δειγμα πολωνεζας και ουτε και αυτη μιλαει ελληνικα, εναν καθηστεριμενο δε θα τον πω αλλα γελοιο και γλοιωδη θα τον πω που μιλαει σαν αδερφη και ουτε και αυτος μιλαει ελληνικα σωστα και εναν ακομα καθηστεριμενο πηθικο που χαζογελαει ολη την ορα. κατανια

το οραιο ειναι οτι στη διαφημιση που ειδα περνανε απο ενα διαδρομο με κοσμο γυρω γυρω και δινουν τα χερια λες και ειναι κατι η εχουν πετυχει κατι στη ζωη τους... τι στον πουτσο δηλαδη... μετα μου λετε δε θελετε να γινει το χορτο νομιμο δε ξερω ουτε εναν ανθρωπο που να πινει μπαφους και να βλεπει μπιγκ μπραδερ ολοι κατι καλλιτερο κανουν

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τι έγινε ρε αβράμη?
ποιος κέρδισε τελικά?
ή δεν τελείωσε ακόμα...?

κάνε μια περίληψη για το ποιοι και πόσοι ήταν οι παίκτες και ποιοι έφτασαν στον τελικό.
με φωτογραφίες τους αν μπορείς! :grin:

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε αβράμη?
ποιος κέρδισε τελικά?
ή δεν τελείωσε ακόμα...?

κάνε μια περίληψη για το ποιοι και πόσοι ήταν οι παίκτες και ποιοι έφτασαν στον τελικό.
με φωτογραφίες τους αν μπορείς! :grin:

Σήμερα τελειώνει....

Εδώ μπορείς να δεις φώτο από τους παίκτες:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
To Big Brother ειναι ο καθρεφτης της Ελληνικής κοινωνίας

[size=16pt]Ενας αμόρφωτος ένας Ρουφ ένας 3 λαλουν και 2 χορεύουν και 1 στα 4 (25%) αλλοδαπό!!!![/size]

Επισκέπτης
κουνιστο μπουζουκι :birdman:

γιατι σου αρεσει τοσο πολυ αυτη η μαλακια? τι σου προσφερει το να βλεπεις μερικους ανυπαρκτους να γεμιζουν την ωρα τους με ηλιθιοτητες?

σοβαρα σε ρωταω

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτες τις μαλακιες καθεσαι και βλεπεις ρε?δεν εχεις πλευστεισον?

καθησα και διαβασα το θεμα ανα 10 20 σελιδες να παρω μια ιδεα τι γραφεται και απλα υποκλινομαι στην ατακα..,

Επισκέπτης
To Big Brother ειναι ο καθρεφτης της Ελληνικής κοινωνίας

[size=16pt]Ενας αμόρφωτος ένας Ρουφ ένας 3 λαλουν και 2 χορεύουν και 1 στα 4 (25%) αλλοδαπό!!!![/size]

Και ο εξυπνάκιας που είναι; :birdman:

κουνιστο μπουζουκι :birdman:

γιατι σου αρεσει τοσο πολυ αυτη η μαλακια? τι σου προσφερει το να βλεπεις μερικους ανυπαρκτους να γεμιζουν την ωρα τους με ηλιθιοτητες?

σοβαρα σε ρωταω

Και άλλος βλέπει ποδόσφαιρο,που είναι 20 τυπάδες που κλωτσάνε μια μπάλα....αυτούς τι τους προσφέρει αυτή η μαλακία που βλέπουν;;; Το ΒΒ προσφέρει γέλιο τουλάχιστον... :birdman:

Επισκέπτης
καθησα και διαβασα το θεμα ανα 10 20 σελιδες να παρω μια ιδεα τι γραφεται και απλα υποκλινομαι στην ατακα..,

Υποκλίσου στο μάστερ που έβαλε σε ολόκληρο νικνέιμ του το 21....που είναι ο αριθμός της θύρας της ομάδας του....φαντάσου πόσο καμμένος αεκάκιας είναι :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Η Χριστίνα;;; Φτηνιάρα γκόμενα και κλαψιάρα :tooth:

Της αρέσει να τη βαράνε πάντως ;)

Η Μαρία ήταν εγκληματολόγος ρε.....και γκέιμερ επίσης....κομπιουτερατζού γκόμενα :2funny:
χμμμ. κίνκι κι έτσι δικιέ μου?
και πού το ξέρεις ρε μπαγάσα?
το είπε κάπου? :2funny: :2funny: :2funny:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
κιθαρα οτι και να λες αυριο θα κλαις..τα λεφτα ειναι του φουκου