πραγματικα γελασα πολυ με τα σχολια σας παιδια...Ναι τελικα γαμισα για οσους περιμεναν την απαντηση,χωρις καποιο προβλημα,ηρθε η κοπελα μιλησαμε λιγο μετα πηγαμε για μπανακι εκει μεσα αφου εγιναν τα προκαταρτηκα εριξα ενα και μετα ακομα ενα στο κρεββατι,ενταξει ειχα λιγο αγχος αλλα ολα καλα,γι' αυτα που ειπαν οι φιλοι παραπανω,ναι εχω γκομενα και δεν εχω κανενα προβλημα,και γενικα με οσες εχω παει μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα αν και μερικες απο αυτες δεν βλεποταν...Απλα μου αρεσει το παιχνιδι που γινεται μεχρι να φτασω στο κρεββατι,Γι αυτο μαλλον με την προηγουμενη 'ιεροδουλη' ειχα προβλημα επειδη μου το εδωσε στο πιατο...Χωρις να γινει καθολου παιχνιδι και φοβομουν μην ξανα συμβει το ιδιο.
Τωρα για την εμπειρια μου αυτη,να πω την αληθεια περιμενα κατι καλυτερο για το 'μοντελο' που μου περιεγραψαν γιατι δεν πηρα αυτη που ηθελα..Οχι πως ηταν και ασχημη η κοπελα αλλα ενταξει...Τουλαχιστον εκανε οτι μπορουσε για να με ευχαριστησει οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω και αυτο μου αρεσε...Αν και δεν εχω οικονομικο προβλημα οπως σας ειπα τελικα τα 160 ισως ειναι πολλα για μια ωρα σκεφτομαι,αλλα τουλαχιστον περασα καλα δεν μπορω να πω...
Δεν εχω σκοπο να εξαφανιστω απο την παρεα σας,απλα το ραντεβου εγινε αργα και στις 5.30 δουλευα,και επεσα για υπνο οσο προλαβα..γι αυτο αργησα να σας απαντησω.
Ευχαριστω πολυ οσους με βοηθησαν με τις απαντησεις τους..Να ειστε καλα μαγγες και καλα
Υ.Γ Ενταξει ειμαι αγαπουλης τι να κανω ετσι λειτουργω,αυτο μου αρεσει,το οτι ξενο πηδηξα ειναι αλλο θεμα....χαχα