You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Βrother η επιστροφή...!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ωου μαυ γκας...θα αρχισω φροντηστιριο και εκγυμναση θυληπρεπων φωνητικων χορδωνΤα Αθηναϊκά είναι τα ορίτζιναλ Ελληνικά..... ;)
Επισκέπτης
ωου μαυ γκας...θα αρχισω φροντηστιριο και εκγυμναση θυληπρεπων φωνητικων χορδων
Ρε μαλάκα......οι μεγαλύτεροι φιλόσοφοι,Αθηναίοι δεν ήταν;
"Η Βαλεντίνα Τσεπάνου αναστατώνει το Big Brother.. μα καλά δεν τους λυπούνται του ανθρώπους.. έχουν να ..μήσουν 4 μήνες ([size=10pt][size=10pt]στην περίπτωση του Ηλία ίσως και πολύ παραπάνω)[/size][/size]"
Και στην περίπτωση του Γιάννη ποτέ.....μη το ξεχνάμε
Πω ρε πούστη.....είδα και ένα όνειρο σήμερα,ότι ήταν πρωί με συννεφιασμένο ουρανό (!) και είχα καθήσει για να δω τον τελικό....σε αρχική φάση αποχώρησε ο Ηλίας,και μετά ο Αντώνης......μετά έβαλε διαφημίσεις,και πήγα έξω να αγοράσω κάτι γιατί είχα αγανακτίσει.....μόλις πλησίαζα το σπίτι,άκουγα κάτι βεγγαλικά και κροτίδες,και μετά βλέπω στον ουρανό,να γράφουν με πράσινα μεγάλα γράμματα ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΚΑΚΗΣ........μετά ξύπνησα.....
εγινε ρε μαλακαΡε μαλάκα......οι μεγαλύτεροι φιλόσοφοι,Αθηναίοι δεν ήταν;
Και στην περίπτωση του Γιάννη ποτέ.....μη το ξεχνάμε
Πω ρε πούστη.....είδα και ένα όνειρο σήμερα,ότι ήταν πρωί με συννεφιασμένο ουρανό (!) και είχα καθήσει για να δω τον τελικό....σε αρχική φάση αποχώρησε ο Ηλίας,και μετά ο Αντώνης......μετά έβαλε διαφημίσεις,και πήγα έξω να αγοράσω κάτι γιατί είχα αγανακτίσει.....μόλις πλησίαζα το σπίτι,άκουγα κάτι βεγγαλικά και κροτίδες,και μετά βλέπω στον ουρανό,να γράφουν με πράσινα μεγάλα γράμματα ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΚΑΚΗΣ........μετά ξύπνησα.....
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κανονικα καποιος απο τους αλλους τρεις που ΔΕΝ θα νικησουν (και το ξερουν) θα επρεπε να σπαει επιτηδες την εβδομαδιαια αποστολη και να μειωνεται συνεχως το τελικο ποσον που θα παρει ο Φουστακης...
Χτες με την Βαλεντινα ειχαν την ευκαιρια να τη χουφτωσουν και ετσι "μ'ενα σμπαρο δυο τριγωνια" και διασκεδαση και σαμποταζ στο Φουκο...
Χτες με την Βαλεντινα ειχαν την ευκαιρια να τη χουφτωσουν και ετσι "μ'ενα σμπαρο δυο τριγωνια" και διασκεδαση και σαμποταζ στο Φουκο...
Επισκέπτης
190000 €.......θα πάνε χαμένα σε κεράσμαα,με ρακιά και ούζα με μεζέδες,στα καφενεία,και σε σανό για τα γίδια..... > > > > > > > > >
Γι'αυτό σας λέω.....μη τον βγάλετε νικητή...είναι κρίμα τόσα λεφτά... >
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σανό; δεν είναι άλογα.190000 €.......θα πάνε χαμένα σε κεράσμαα,με ρακιά και ούζα με μεζέδες,στα καφενεία,και σε σανό για τα γίδια..... > > > > > > > > >
γιατί δεν πας στον φουκάκη να σε μάθει;
Επισκέπτης
σανό; δεν είναι άλογα.
γιατί δεν πας στον φουκάκη να σε μάθει;
Εγώ φίλε δεν είμαι κωλόβλαχος,για να ξέρω από φοράδες και άλογα ;)
Επισκέπτης
τι θα γινει με αυτον τον καραγκιοζη το εχει ξεφτυλισει το θεμα
αντε τον
Αν λες για μένα....τράβα
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αν λες για μένα....τράβα
ρε βλακα..εχεις πολυ ασχημο τροπο συμπεριφορας!! για ολα τα θεματα!
μαλλον ο καραβλαχος εδω μεσα εισαι εσυ! μαθε να απαντας σωστα και να μην λες ΣΥΝΕΧΩΣ μαλακιες!!
Επισκέπτης
Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα....στις 9 το βράδυ όλοι στις τηλεοράσεις σας...ή στις τηλεοράσεις των φίλων σας,άμα το δείτε όλοι μαζί παρεούλα
χαχαχαχαχα ακομα πιστευεις οτι πολλοι ανθρωποι θα κατσουν με σκοπο να δουν τον τελικο?Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα....στις 9 το βράδυ όλοι στις τηλεοράσεις σας...ή στις τηλεοράσεις των φίλων σας,άμα το δείτε όλοι μαζί παρεούλα
δε λεω γενικα να κατσουν σπιτι.λεω οτι θα πουν ασε μη νβγουμε σημερα που μπορουμε για να δουμε ποιος θα ειναι νικητης στο μπιγκ μπραδερ ε?
τα λογια σου με εκαναν να θελω να κερδισει ο φουκακης
και αν δεν ημουν χαζος μπορει να και να τον ψηφηζα
Επισκέπτης
χαχαχαχαχα ακομα πιστευεις οτι πολλοι ανθρωποι θα κατσουν με σκοπο να δουν τον τελικο?
δε λεω γενικα να κατσουν σπιτι.λεω οτι θα πουν ασε μη νβγουμε σημερα που μπορουμε για να δουμε ποιος θα ειναι νικητης στο μπιγκ μπραδερ ε?
τα λογια σου με εκαναν να θελω να κερδισει ο φουκακης
και αν δεν ημουν χαζος μπορει να και να τον ψηφηζα
Αν ήσουν χαζός θα τον ψήφιζες βασικά......αλλά γιατί να μη το δεις;;;; Έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις με τα φιλαράκια σου ή με τη γκόμενά σου;;
χαχαχαχαχαχα οχι θα ημουν χαζος αμα ψηφηζα γενικαΑν ήσουν χαζός θα τον ψήφιζες βασικά......αλλά γιατί να μη το δεις;;;; Έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις με τα φιλαράκια σου ή με τη γκόμενά σου;;
δεν εχω γκομενα ειμαι παντρεμενος και ναι ρε φιλε αν το καλυτερο πραμα που θα μπορουσε να κανει ενας ανθρωπος την κυριακη θα ηταν να κατσει να δει το μπιγκ μπραδερ αστο να παει να γαμηθει λεμε
εσυ που εισαι πρωτευουσιανος και οχι βλαχος που βριζεις οποιον δηποτε δεν ειναι αποτο νομο αττικης
δεν εχεις καπου να πας?
αλλα ολο μαλακιες ρωταω.που θα βρεις να περασεις καλυτερα απο το να δεις με φιλους τον φουκακη να κερδιζει και να φιλαει τη φωτεινουλα του.εχεις δικιο μαν
Θα κερδισει ο Φουκακης οχι γιατι το αξιζει (το iq του ειναι χειροτερο απο πηθικο)
αλλα γιατι ολοι οι υπολοιποι περισσοτερο ηλιθιοι και απο τον ιδιο
Τον αβανταρει τρελα και η παραγωγη... ουτε στα ποιο τρελα του ονειρα ο αμορφωτος γιδοβοσκος 4 μηνες ετρωγε εχεζε τσαμπα και θα φυγει και με 170.000 στην τσεπη χωρις να ιδρωσει και να δουλεψει
Αν και με την βλακεια που τον διακρινει και μονο την φατσα του που βλεπεις.... πιστευω πως μια ζωη φτωχος θα ειναι οσο λεφτα και να του δωσουν γιατι ειναι αναξιος να τα εκμεταλλευτει σωστα και να τα μεγαλωσει
Τον αβανταρει τρελα και η παραγωγη... ουτε στα ποιο τρελα του ονειρα ο αμορφωτος γιδοβοσκος 4 μηνες ετρωγε εχεζε τσαμπα και θα φυγει και με 170.000 στην τσεπη χωρις να ιδρωσει και να δουλεψει
Αν και με την βλακεια που τον διακρινει και μονο την φατσα του που βλεπεις.... πιστευω πως μια ζωη φτωχος θα ειναι οσο λεφτα και να του δωσουν γιατι ειναι αναξιος να τα εκμεταλλευτει σωστα και να τα μεγαλωσει
Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχα οχι θα ημουν χαζος αμα ψηφηζα γενικα
δεν εχω γκομενα ειμαι παντρεμενος και ναι ρε φιλε αν το καλυτερο πραμα που θα μπορουσε να κανει ενας ανθρωπος την κυριακη θα ηταν να κατσει να δει το μπιγκ μπραδερ αστο να παει να γαμηθει λεμε
εσυ που εισαι πρωτευουσιανος και οχι βλαχος που βριζεις οποιον δηποτε δεν ειναι αποτο νομο αττικης
δεν εχεις καπου να πας?
αλλα ολο μαλακιες ρωταω.που θα βρεις να περασεις καλυτερα απο το να δεις με φιλους τον φουκακη να κερδιζει και να φιλαει τη φωτεινουλα του.εχεις δικιο μαν
Έχω.....όλες οι καφετέριες το μπιγκ μπράδερ θα παίζουν
Και άμα δω το φουκάκη να κερδίζει και να φιλάει το μπάζο,θα ξεράσω ότι έχω φάει την τελευταία χρονιά
(Άσχετο αλλλά έχεις απαίσιο όνομα.... )
Θα κερδισει ο Φουκακης οχι γιατι το αξιζει (το iq του ειναι χειροτερο απο πηθικο)
Θα τα φάει για να αγοράσει τίποτα γίδια,και για να πίνει ρακιά στο καφενίο
το νικος εννοεις?τι να κανω ετσι ελεγαν τον παππου δε φταιω.Έχω.....όλες οι καφετέριες το μπιγκ μπράδερ θα παίζουν
Και άμα δω το φουκάκη να κερδίζει και να φιλάει το μπάζο,θα ξεράσω ότι έχω φάει την τελευταία χρονιά
(Άσχετο αλλλά έχεις απαίσιο όνομα.... )
Θα τα φάει για να αγοράσει τίποτα γίδια,και για να πίνει ρακιά στο καφενίο
οποτε αυριο ετοιμασου για εμετους γιατι η κρητη θα γιορταζει και εσυ θα κλαις
ηθελα να ξερα απο δευτερα τι θα κανεις που και θα εχει τελειωσει το μπιγκ μπραδερ
και κατα τα δικα σου λεγομενα θα εχεις χασει οτι καλυτερο υπαρχει να κανεις τις κυριακες
και τι θα κανεις οπου απο βδοαμαδα και για λιγο καιρο οοοοοοολοι θα παιζουν φουκακη??
τα σκεφτηκες αυτα εξυπνε πρωτευουσιανε?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 6