Επισκέπτης
άλλο η απλυσιά άλλο τα μούσια.
εγώ πλένομαι πιο συχνά απ' ότι ξυρίζεται ο μπαγλαμάς.
Πόσες φορές κάνεις ντους την ημέρα;
άλλο η απλυσιά άλλο τα μούσια.
εγώ πλένομαι πιο συχνά απ' ότι ξυρίζεται ο μπαγλαμάς.
ντους; σιγά μην βάζω και μαλακτικό.Πόσες φορές κάνεις ντους την ημέρα;
ντους; σιγά μην βάζω και μαλακτικό.
μπάνιο κάθε πρωί.
τα νεφρα μου παλιοπουστα!!!δεν μπορω ουτε να πληκτρολογησω αβραμη...
γιατί θα μου χαλάσει η βαφή;Το μαλλάκι όμως δε το λούζεις ε;;;;
γιατί θα μου χαλάσει η βαφή;
εσυ βρηκες καμια τελικα να σε κουβαλησει? ποσα κιλα εισαι τελος παντων?Άμα πέσεις κάτω....θα φέρουμε την Ελίνα να σε μεταφέρει
εσυ βρηκες καμια τελικα να σε κουβαλησει? ποσα κιλα εισαι τελος παντων?
Χεχεχε...σε θυμάμαι
σε εχει παρει?
Με αφορμη το σημερινο τελος του bb
Δεν ξερω αν θα δειξουν αποτελεσματα ποσοστα δηλαδη αλλα η εβελινα θα ειναι με διαφορα τελευταια η κοπελα ομως μπορει να βγαλει λεφτα δουλεουντας σε κανα στουντιακι η να κανει γυμνες φωτογραφισεις
ο βασιλακης καιλας θα ειναι λογικα τριτος μετα το παιχνιδι το πουτανακι η γκομενα της μιας βδομαδας που τον εχει ταραξει στο κερατο θα τον παρατησει στο λεπτο αφου και κλαψομουνης ειναι και θα ειναι κ χωρις τα 200 χιλιαρικα(σημειωση ομως στην περιπτωση του αυτοκινητου δεν ξερω τι εγινε ποιος το κερδισε σημερα θα το πουνε?γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να το κερδισε αυτος μιας κ οταν ηταν η ψηφοφορια ειχε παραμυθιασει για τα καλα τον κοσμο
νικητης θα ειναι ο φουκακης το θεμα ειναι ποσα λεφτα του κοψανε και με την τελευταια αποστολη
επισης γουσταρω που τα φλοκια του φουκου θα πανε ολα στην κιθαρα
ετσι κιθαρουλα ολα μεσαα
εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να τους πετάξουν από ψηλάΔεν ηθελε να εισαι και επιστημονας για να καταλαβεις τι θα γινει τα ειχα γραψει πριν τον τελικο
αμαξι ο βασιλακης καιλας
νικητης ο φουκακης
η εβελινα τελευταια με διαφορα
ο ζαβλακας δευτερος απλα εφυγε πριν τον βασιλακη γιατι ο αλλος με την παλια ψηφοφορια ειχε κερδισει το αμαξι
παντως ηταν απο τα χειροτερα τελειωματα νομιζω σε bb αυτην την καρακιτσαρια με τους θαλαμους και τον γερανο τους πηρε καιρο να την σκεφτουν?
το καλυτερο θα ηταν να ελεγε η φωνη "ο κοσμος αποφασισε οτι ειστε τοσο μαλακες και για αυτο σας πεταμε σε ενα γκρεμο να τελειωνουμε" ειδικα στην περιπτωση του ζαβλακα του ηλια που ειχε συνεχως αυτο το ψευτικο ηλιθιο χαμογελο λες και ειναι ο τζοκερ
ζηλια μουυυυυυυυυυυυυυυυυ ζηλια μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!ρε μονο στην πατσαβουρα την λουκρητια αρεσε ο αντωνης
α και στην γκομενα του... ηταν καλο μουνι αυτη
ε κατι τετοιοι μαλακες αρεσουν.... προβατα χωρις αποψη
Με αφορμη το σημερινο τελος του bb
Δεν ξερω αν θα δειξουν αποτελεσματα ποσοστα δηλαδη αλλα η εβελινα θα ειναι με διαφορα τελευταια η κοπελα ομως μπορει να βγαλει λεφτα δουλεουντας σε κανα στουντιακι η να κανει γυμνες φωτογραφισεις