Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
Πάντως ρε παιδιά ο Φουκάκης θα συνεχίσει να είναι άτυχος ακόμα και αν κερδίσει τα χρήματα

1) Λέγεται Γιάννης......είναι μεγάλη κατάρα να έχεις αυτό το κωλοόνομα ;)
2) Λέγεται και Φουκάκης...που είναι επίσης απαίσιο
3) Είναι γενημένος σε ένα κωλοχώρι της Κρήτης.....που για να μάθει να μιλάει σαν αθηναίος....τον κόβω να θέλει 8-10 χρόνια :sunglasses:

Οπότε ο μαλάκας καλά θα κάνει με τα τόσα χρήματα που κέρδισε,να πάει να πουλήσει τα κωλοχώραφά του και το σπίτι του στο κωλοχώρι,και να αγοράσει σπίτι στην Αθήνα....και να λαδώσει κανένα δικαστή,μιας και έχει τόσα χρήματα,να του αλλάξει το τραγικό Ιωάννης Φουκάκης,σε κάτι πιο όμορφο,όπως "Αριστομένης Μιχαηλίδης"....εγώ αυτό θα έκανα στη θέση του ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Έχω να δηλώσω ότι μας έχεις πρήξει το μπούτσο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
URL]]

Επισκέπτης
το μεγαλο φιναλε και με τα νεα δεδομενα(οχι κ πολυ διαφορετικα απο τα παλια)

4-Εβελινα-καμια τυχη για νικητρια βρεθηκε καθαρα απο σποντα εκει,θα βγαλει ομως λεφτα αν κανει καμια γυμνη φωτογραφηση μετα  το τελος του παιχνιδιου :2on1:

3-Αντωνης-ο κλαψομουνης ο βασιλακης καιλας πηγε να το παιξει συστημα περναω απαρατηρητος και τα εχω καλα με ολους αν σε καβγα μεσα εκει καποιος του λεγε "γ@μω την μανα σου" θα τον κοιτουσε με το ηλιθιο βλεμμα αγελαδας που εχει και θα απαντουσε "ενταξει ρε φιλε ειναι η αποψη σου δεν μπορω να παρω θεση"
πριν τον καταλαβει ο κοσμος τι πουτανιτσα ειναι ειχε ελπιδες τωρα δεν εχει

2-Ηλιας-ο 40 χρονων+παρθενος αν μπορουσε να κατσει και 1 χρονο μεσα στο big brother θα εμενε με μεγαλη του χαρα,οσος κοσμος τον συμπαθησε απλα και μονο γιατι ειναι πανιβλακας αλλα τελευταια φανηκε οτι ειναι και ρουφιανος οποτε εκοψε αρκετους ποντους-θα ειναι δευτερος στο παιχνιδι και θα ψηφιστει περισσοτερο για πλακα η αντιδραση στον πρωτο

1-φουκακης-τον πρωωοθησαν απο την αρχη για να ειναι μεσα στα 1-2 φαβορι μαζι με τον γιωργο-του φερανε μεσα στο σπιτι πατεραδες μαναδες γκομενες ανιψιους μπατζανακηδες αφιερωματα κλπ κλπ
αυτο που θελει ο κοσμος να δει το παιδι απ το χωριο που κερδιζει(σαν τον τσακα πχ)ο ιδιος επειδη εχει φυτεψει μια πατατα στο χωραφι και εχει οδηγησει ενα ντατσουν νομιζει οτι ειναι και ψημενος στην ζωη

Ρε βλάκα......

4) Εδώ η Εβελίνα έφαγε κοτζάμ Αλέξη,που όταν ξαναμπήκε στο παιχνίδι θεωρούταν από τα φαβορί για τον τελικό ο τύπος....τι λες τώρα;;;;

3) Και τι θα έπρεπε να πει,άμα του έλεγε "γαμώ τη μάνα σου";;;; Να αρπαχτεί σαν το κοκόρι;;;;

2) Ρε ανόητε....το παρθένος δεν χρησιμοποιείτε για τον άνδρα......γιατί ούτως ή άλλως,παρθένοι είναι οι περισσότεροι άνδρες άμα το πάμε έτσι.....παρθένος είναι αυτός που δεν τον έχει φάει....να το πω έτσι λαϊκά μπας και το καταλάβεις....

1) Ναι....ο μαλάκας ο κόσμος έχει ένα φετίχ με τους χωριάτες,στα ριάλιτι...,.και τους θέλει για νικητές :jerking:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σε γαμάει ο Φουκααααακης σε γαμάει ο Φουκαααακης!!!!!!!!  :fuck2:

16716915917541907391142.jpg
σιγουρα παντως εκτος του επαθλου αν το παρει εχει κερδισει ΠΑΝΑΞΙΑ και το βραβειο του μεγαλυτερου και καλυτερου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ TV ...απλα τους υπολοιπους τους αφησε πισω χιλιομετρα
επεισης αν στο λεξικο ψαχνεις τη λεξη ρουφιανος η δωσιλογος η ΠΟΥΣΤΡΑ μην το κανεις ..δες απλα τον ηλια του ΒΒ
και τελος αν ψαχεις να δεις μαζοχες δες ολους εμας που τους παρακολουθουμε χαχαχα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πάντως ρε παιδιά ο Φουκάκης θα συνεχίσει να είναι άτυχος ακόμα και αν κερδίσει τα χρήματα

1) Λέγεται Γιάννης......είναι μεγάλη κατάρα να έχεις αυτό το κωλοόνομα ;)
2) Λέγεται και Φουκάκης...που είναι επίσης απαίσιο
3) Είναι γενημένος σε ένα κωλοχώρι της Κρήτης.....που για να μάθει να μιλάει σαν αθηναίος....τον κόβω να θέλει 8-10 χρόνια :sunglasses:

Οπότε ο μαλάκας καλά θα κάνει με τα τόσα χρήματα που κέρδισε,να πάει να πουλήσει τα κωλοχώραφά του και το σπίτι του στο κωλοχώρι,και να αγοράσει σπίτι στην Αθήνα....και να λαδώσει κανένα δικαστή,μιας και έχει τόσα χρήματα,να του αλλάξει το τραγικό Ιωάννης Φουκάκης,σε κάτι πιο όμορφο,όπως "Αριστομένης Μιχαηλίδης"....εγώ αυτό θα έκανα στη θέση του ;)
μια ερωτηση φιλε μου ετσι απο περιεργεια ...σε πιο φροντιστηριο η σχολη μαθαινεις αθηναικα γιατι μεχρι τωρα μιλουσαμε ελληνικα..ετσι για να διευρινουμε τις γνωσεις μας

Επισκέπτης
Ο Φουκάκης δλαδή,μιλάει Ελληνικά κατά την άποψή σου;

Επισκέπτης
Ε όπως και να'χει κάνε κανά πρόγραμμα σε Πασκάλ ή σε μπέιζικ άμα θες..... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ο Φουκάκης δλαδή,μιλάει Ελληνικά κατά την άποψή σου;
οχι τις δικες του κρητηκομαλακιες μιλαει και επιτηδες μαλιστα..απλα μου φανηκε λιγο περιεργο που λες οτι δεν μιλαει σαν αθηναιος και δεν ειπες π.χ σαν δραμινος η ξερω και εγω σαν πατρινος..τα αθηναικα ειναι αλλοιωτικα??

Επισκέπτης
οχι τις δικες του κρητηκομαλακιες μιλαει και επιτηδες μαλιστα..απλα μου φανηκε λιγο περιεργο που λες οτι δεν μιλαει σαν αθηναιος και δεν ειπες π.χ σαν δραμινος η ξερω και εγω σαν πατρινος..τα αθηναικα ειναι αλλοιωτικα??

Τα Αθηναϊκά είναι τα ορίτζιναλ Ελληνικά..... ;)

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
Η Βαλεντίνα Τσεπάνου αναστατώνει το Big Brother..

valentina_tsepanou_big_brother_kanoni_Tv.jpg

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου αναστατώνει το Big Brother.. μα καλά δεν τους λυπούνται του ανθρώπους.. έχουν να ..μήσουν 4 μήνες (στην περίπτωση του Ηλία ίσως και πολύ παραπάνω)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

www.kanonitv.gr/2011/01/big-brother.html]http://www.kanonitv.gr/2011/01/big-brother.html[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom