You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Βrother η επιστροφή...!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
και εξακολουθεις να πιστευεις οτι επειδη εσυ το χεις παρει πατριωτικα θα ψηφησει 1.000.000 κοσμος?ενω αν τα παρει δε θα τα κλαις ε?
δε τα δινεις σε κανα παιδακι λεω γω
να κανεις και μια αποτοξινωση απο τον αλφα να ηρεμησεις λιγο
Και λίγο είπα για το 1 εκ....αν αναλογιστείς ότι το πρώτο ΒΒ είχε πάνω από 50% τηλεθέαση....ε ας πούμε ότι στο τωρινό να έχει τη μισή......και από αυτούς που το βλέπουν να ψηφίζουν οι μισοί των μισών.....ε δε θα'ναι 1,5 εκατομμυριάκι;
Και ύστερα,κάποιοι από δω μέσα έχουν δώσει περισσότερα από 12 χιλιάρικα σε πουτάνες σε όλη τους τη ζωή φαντάζομαι.....ε εγώ θα έδινα 12 χιλιάρικα,για να μη βγει νικητής ο Γιάννης και να βγει ο Ηλίας.....ο κάθε ένας το χαβά του....δε πιστεύω να έχεις αντίρρηση; ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να τους καει ο δονητης.......κακιά τους ώρα,άμα το κάνουν
αντιρηση για το τι θα κανεις τα λεφτα σου?μαζι τα βγαλαμε?Και λίγο είπα για το 1 εκ....αν αναλογιστείς ότι το πρώτο ΒΒ είχε πάνω από 50% τηλεθέαση....ε ας πούμε ότι στο τωρινό να έχει τη μισή......και από αυτούς που το βλέπουν να ψηφίζουν οι μισοί των μισών.....ε δε θα'ναι 1,5 εκατομμυριάκι;
Και ύστερα,κάποιοι από δω μέσα έχουν δώσει περισσότερα από 12 χιλιάρικα σε πουτάνες σε όλη τους τη ζωή φαντάζομαι.....ε εγώ θα έδινα 12 χιλιάρικα,για να μη βγει νικητής ο Γιάννης και να βγει ο Ηλίας.....ο κάθε ένας το χαβά του....δε πιστεύω να έχεις αντίρρηση; ;)
αλλα στο ξαναλεω αλλα επειδη βλεπω οτι η επειδη εχεις κολλησει η επειδη εχεις καποιο συμφερον απο την ολη φαση,δεν θα ψηφησουν ουτε οι μισοι των μισων των μισων.και σε υπενθιμιζω οτι πηγε ενα μηνα παραπερα επειδη δε ψηφηζε κανεις
τελος και να σε καλα και να χαριετε τα λεφτα με οποιον και να εισαι αν εισαι
Επισκέπτης
να τους καει ο δονητης.....
Άμα είναι γυναίκες......να τους πέσουν τα βυζιά,να βγάζουν έντονη τριχοφυία στο μουνί τους,να αραιώσουν τα μαλλιά τους,να σκάσουν οι φτέρνες τους και να τους πέσουν τα δόντια
Και άμα είναι άνδρες,.....να τους σαπίσει το πουλί και να μη τους ξανασηκωθεί,να τους έρχεται συχνό κλάσιμο,να βγάλουν έντονη τριχοφυία στο πρόσωπο,να τους ασπρίσουν τα μαλλιά σαν μπαμπάκι και να τους μεγαλώνουν τα νύχια με 10πλασια συχνότητα,από το συνηθισμένο
αντιρηση για το τι θα κανεις τα λεφτα σου?μαζι τα βγαλαμε?
αλλα στο ξαναλεω αλλα επειδη βλεπω οτι η επειδη εχεις κολλησει η επειδη εχεις καποιο συμφερον απο την ολη φαση,δεν θα ψηφησουν ουτε οι μισοι των μισων των μισων.και σε υπενθιμιζω οτι πηγε ενα μηνα παραπερα επειδη δε ψηφηζε κανεις
τελος και να σε καλα και να χαριετε τα λεφτα με οποιον και να εισαι αν εισαι
Απλά δε γουστάρω να τα κερδίσει ένας μαλάκας που έχει μεγαλώσει σε κατσάβραχα,και δε μπορεί να πει 5 λέξεις σαν άνθρωπος. ;)
τωρα να κατσω να σου πω οτι και ο επαρχιωτης ελληνας ειναιΆμα είναι γυναίκες......να τους πέσουν τα βυζιά,να βγάζουν έντονη τριχοφυία στο μουνί τους,να αραιώσουν τα μαλλιά τους,να σκάσουν οι φτέρνες τους και να τους πέσουν τα δόντια
Και άμα είναι άνδρες,.....να τους σαπίσει το πουλί και να μη τους ξανασηκωθεί,να τους έρχεται συχνό κλάσιμο,να βγάλουν έντονη τριχοφυία στο πρόσωπο,να τους ασπρίσουν τα μαλλιά σαν μπαμπάκι και να τους μεγαλώνουν τα νύχια με 10πλασια συχνότητα,από το συνηθισμένο
Απλά δε γουστάρω να τα κερδίσει ένας μαλάκας που έχει μεγαλώσει σε κατσάβραχα,και δε μπορεί να πει 5 λέξεις σαν άνθρωπος. ;)
τσαμπα θα στο πω οποτε να σε καλα ρε μαγκα και ψηφησε οτι γουστερεις
εγω θεωρω οτι υποτιμαω τον ευατο μου αν ψηφησω εστω μια φορα
Επισκέπτης
τωρα να κατσω να σου πω οτι και ο επαρχιωτης ελληνας ειναι
τσαμπα θα στο πω οποτε να σε καλα ρε μαγκα και ψηφησε οτι γουστερεις
εγω θεωρω οτι υποτιμαω τον ευατο μου αν ψηφησω εστω μια φορα
Έλληνας είναι,μιας και διοικητικά γεννήθηκε μέσα στο ελληνικό κράτος....αλλά από τη στιγμή που έρχεται Αθήνα θα μάθει να μιλάει σαν άνθρωπος,στο χωριό του μπορεί να μιλάει όπως γουστάρει....εδώ ΟΧΙ
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ετσι εναι τυπε συμφωνο....και εγω δεν γουσταρω κατι βλαχους μαστορους που ερχονται στο νησι για δουλεια...Έλληνας είναι,μιας και διοικητικά γεννήθηκε μέσα στο ελληνικό κράτος....αλλά από τη στιγμή που έρχεται Αθήνα θα μάθει να μιλάει σαν άνθρωπος,στο χωριό του μπορεί να μιλάει όπως γουστάρει....εδώ ΟΧΙ
satrianis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
....αλλά από τη στιγμή που έρχεται Αθήνα θα μάθει να μιλάει σαν άνθρωπος,στο χωριό του μπορεί να μιλάει όπως γουστάρει....εδώ ΟΧΙ
εαν παρατηρησεις, ο πατερας του μιλαει πολυ κατανοητα οταν τον ακουσει κανεις....με αυτο το απροσαρμοστο δεν καταλαβαινεις Χριστο
Επισκέπτης
εαν παρατηρησεις, ο πατερας του μιλαει πολυ κατανοητα οταν τον ακουσει κανεις....με αυτο το απροσαρμοστο δεν καταλαβαινεις Χριστο
Πράγματι... ;)
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
poustiki kithara... ξέρεις τι φτάνει η ώρα να πάρεις ε ????? ...ξέρεις ???
χααχαχαχαχαχαχαα ..αυθεντικους χαρακτηρες ψηφηζει ο κόσμος πάντα.... γραματιζούμενε εσύ..
αχαχαχαχαχα !!!!!
χααχαχαχαχαχαχαα ..αυθεντικους χαρακτηρες ψηφηζει ο κόσμος πάντα.... γραματιζούμενε εσύ..
αχαχαχαχαχα !!!!!
Επισκέπτης
kalimera , ean & mono skeftesai na psifiseis 10,000 fores & na xalaseis 12,000e se se tetoies diskoles epoxes e ti na po eisai & poli malakas.
Vges ekso , fata me parea , voithise kana diko sou i kapoion pou gnorizeis na ta exei anagki pragmatika.
ksekola vges apo to spiti sou na pareis aera & asto big brother.
O giannis pou fovasai tha kerdisei ree , xaxaaxaxaxa.
Βγαίνω ρε μαλάκα προς θεού.....και γράφε ελληνικά....
poustiki kithara... ξέρεις τι φτάνει η ώρα να πάρεις ε ????? ...ξέρεις ???
αχαχαχαχαχα !!!!!
Ναι πάει 4μιση.....ήρθε η ώρα για να φάω τις γαρίδες που έχω από το μεσημέρι.....
Αυθεντικός ξεαυθεντικός είναι ΧΩΡΙΑΤΗΣ ρε......ΧΩ-ΡΙΑ-ΤΗΣ....,πόσο λιανά να το κάνω.......
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Αυθεντικός ξεαυθεντικός είναι ΧΩΡΙΑΤΗΣ ρε......ΧΩ-ΡΙΑ-ΤΗΣ....,πόσο λιανά να το κάνω.......
Τέλος πάντον... το λέω απ τα 'γραφικά' που είδα σήμερα στην ψηφοφορια,είχε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά...
και με τα όσα έχουμε δεί μέχρι σήμερα,δέν αφήνει αμφησβήτιση ότι θα είναι ο νικητής...
ααα.. και κάτι άλλο..τόν προωθούν απ το κανάλι μέ 1000 .. και αν έχω άδηκο σε αυτό πές το...
Επισκέπτης
Τέλος πάντον... το λέω απ τα 'γραφικά' που είδα σήμερα στην ψηφοφορια,είχε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά...
και με τα όσα έχουμε δεί μέχρι σήμερα,δέν αφήνει αμφησβήτιση ότι θα είναι ο νικητής...
ααα.. και κάτι άλλο..τόν προωθούν απ το κανάλι μέ 1000 .. και αν έχω άδηκο σε αυτό πές το...
Ναι ρε πούστη μου...είναι αλήθεια ότι τον προωθούν....αλλά τόσο σας κόβει και σας που πάτε και τον κρατάτε μέσα στο παιχνίδι,αντί να του ρίξετε μαύρο...
Άει στο διάολο,με τον κάθε μαλάκα που ήρθε στην Αθήνα από το κωλοχώρι του με τους 100 κατοίκους,να μας πουλήσει τον τρόπο φιλοσοφίας και σκέψης του....
Θα ήθελα ρε να με έπαιρναν στο ΒΒ για να τον μπινελικώνω,με αθηναϊκά μπινελίκια,κάθε μέρα μέχρι να με διώξουν..............καλό θα του έκανε μπας και μάθενε 5 κουβέντες που λένε οι άνθρωποι
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά.......να σας ρωτήσω.....ΑΧΥΡΑ ή ΣΚΑΤΑ έχετε στο κεφάλι σας αντί για μυαλό;;;;;
Πήγατε και διώξατε τη Στέλλα...και τώρα έμεινε ο μαλάκας ο κωλοχωριατοκρητικός στον τελικό......άμα τα κερδίσει καλύτερα κάντε μια ομάδικη αυτοκτονία,όσοι τον ψηφίσατε για νικητή.....άντε θα μπείτε και στο ρεκόρ γκίνες....η αυτοκτονία του People's Temple είχε γύρω στα 1000 άτομα...εσείς που τον ψηφίσατε θα είστε καμιά 300αρια χιλιάρικα;;;; Κάπου εκεί....ε την έχετε τη θέση χαλαρά.....μη χάσετε την ευκαιρία....
ρε κιθαροφλωρε....γιατι απευθυνεσε σε αυτο το σαιτ για τις ψηφους? νομιζεις οτι υπαρχουν πολλοι καραγκιοζηδες σαν και σενα εδω μεσα?? πηγαινε γραψε στο cosmopolitan για να εχεις ανταποκριση.
Επισκέπτης
Έγχορδε μην την ψάχνεις,ο Φουκάκης έχει βγει για πλάκα πρώτος ως γνήσιος Κρητικός και παιδί του λαού,έγινε και η μαλακία με τoν Ηλία,γραμμή για πρωτιά τον πάει ο Αlpha. ;)
Γνήσιος Κρητικός ΧΩΡΙΑΤΗΣ.....να το τονίσουμε αυτό ;)
Παραείναι λαϊκός φυσικά.....αλλά όπως πάντα τους κωλοχωριάτες θα βγάλετε νικητές,γιατί και από κωλοχωριό είναι και οι παραγωγοί,και εσείς που τους ψηφίζετε από κάποιο κωλοχωριό είστε......
Άει στο διάολο.....εγώ χαίρομαι που είμαι βέρος Αθηναίος.....φάτε τη σκόνη μου χωριατόπαιδα
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Γνήσιος Κρητικός ΧΩΡΙΑΤΗΣ.....να το τονίσουμε αυτό ;)
Παραείναι λαϊκός φυσικά.....αλλά όπως πάντα τους κωλοχωριάτες θα βγάλετε νικητές,γιατί και από κωλοχωριό είναι και οι παραγωγοί,και εσείς που τους ψηφίζετε από κάποιο κωλοχωριό είστε......
Άει στο διάολο.....εγώ χαίρομαι που είμαι βέρος Αθηναίος.....φάτε τη σκόνη μου χωριατόπαιδα
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ο Αντωνακης δλδ δεν ειναι αυθεντικος?δεν θα βγει νικητης??
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
καυλιαρη βλεπεις και εσυ μπικ μπρο?ο Αντωνακης δλδ δεν ειναι αυθεντικος?δεν θα βγει νικητης??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 6