Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ενταξει,να μην τα παρει η στελλα φασολα,να μην τα παρει ο φουκος γιατη θα τα φαι σε ζωοτροφες,να μην τα παρει η εβελινα για λογους αυτονοητους,να μη τα παρει ο αντωνης γιατη θα του τα φαει η γκομενα του,και εμενα μου φενεται για πρηκοθυρας,και ποιος να τα παρει......? :think:
η ρουλα..? :think: :headbang: :headbang:
ο ηλιας να τα παρει βεβαια που θα τα φαει στις γομενες και στις πουτανες....που ασε ο ηλιας γαμαει κατι αραπινες κατω στη νοτιο αφρικα φιλε μου

το καλυτερο θα ειναι να τους βαλει καμια αποστολη κ καλα ο big brother και αν χασουν να παει το επαθλο στα 500 ευρω!

προτιμω φουκακη για νικητη αλλα οχι κ να παρει 200 χιλιαρικα για 1.000 ευρω καλος ειναι

υ.γ. οχι ρε και ο ηλιας γαμαει καλα μουνια ελεος
αμα τον ακουμπησει και μονο η εβελινα θα χυσει το ατομο!

sideras1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο ηλιας να τα παρει βεβαια που θα τα φαει στις γομενες και στις πουτανες....που ασε ο ηλιας γαμαει κατι αραπινες κατω στη νοτιο αφρικα φιλε μου

Από τους πατσαβούρηδες που μαζέψανε καλύτερα να τα πάρει ο Ηλίας.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
808
Πόντοι
6.755
Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο εδω περα ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ,ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ

Επισκέπτης
το καλυτερο θα ειναι να τους βαλει καμια αποστολη κ καλα ο big brother και αν χασουν να παει το επαθλο στα 500 ευρω!

προτιμω φουκακη για νικητη αλλα οχι κ να παρει 200 χιλιαρικα για 1.000 ευρω καλος ειναι

υ.γ. οχι ρε και ο ηλιας γαμαει καλα μουνια ελεος
αμα τον ακουμπησει και μονο η εβελινα θα χυσει το ατομο!

Και τα 1000 δε τα λυπάσαι;;; Θα πάνε χαμένα σε "ρακιά" (δε ξέρω και πως είναι ο πληθυντικός) και σε γιδοτροφές :headbang:

Επισκέπτης
Τουλάχιστον ο Ηλίας δεν έχει πρόβλημα,να γαμήσει πριν το γάμο....ενώ ο μαλάκας ο Φουκάκης,περιμένει να παντρευτεί πρώτα για να γαμήσει :jerking:

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
ο Φουκάκης το χε πει πως έχει βγει από το χωριό του μόνο επειδη πηγε φαντάρος,δεν εχει κουνηθεί απο τα όρια του χωριού!!!

sideras1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε δεν γαμιέται και ο Φουκάκης αν και πιστεύω πως οι Κρητίκαροι θα τον βγάλουν αέρα.

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Το μόνο σίγπυρο πως θα το ψηφίσουν ολοι μαζικά και καλά για να κερδίσει η...πατρίδα!!!ρε είναι τόσο μαλάκας που όταν η νάρα ή η εβελίνα δε θυμάμαι του απάντησαν σε πλακα δική του να ντυθεί γυναίκα...ο μάγκας μόνο που δεν τις έδειρε,αλλά αυτα βρίσκει αυτά κάνει,να φωνάζει στα μούτρα γυναικών μόνο ο νεάτερνταλ!

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
Κάτι ακόμη που μου βάζει υποψίες και δε ξέρω αν το χετε ξανασυζητήσει...Στην αρχή του μπιγ΄κ ήταν 3 παιδια (ο βλάκας ο Αλέξης,ο Φουκ και ένας αλλος) και νομίζω τους διαλέξανε να μπει μόνο ο ένας...Μπήκε ο Αλέξης(τον διάλεξαν κατι κορίτσια απο το σπίτι νομίζω)και μετά εντελώς χαριστικά μπήκε και ο φουκάκης!!Μήπως βρομάει κάτι?Γιατι να μπεί (μόνο)αυτός και όχι το άλλο παλικα΄ρι?

Επισκέπτης
Πάντως απορώ πως ζει ο Φουκάκης;;; Πρέπει να έχει πολύ μίζερη ζωή..... :headbang:

sideras1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι ακόμη που μου βάζει υποψίες και δε ξέρω αν το χετε ξανασυζητήσει...Στην αρχή του μπιγ΄κ ήταν 3 παιδια (ο βλάκας ο Αλέξης,ο Φουκ και ένας αλλος) και νομίζω τους διαλέξανε να μπει μόνο ο ένας...Μπήκε ο Αλέξης(τον διάλεξαν κατι κορίτσια απο το σπίτι νομίζω)και μετά εντελώς χαριστικά μπήκε και ο φουκάκης!!Μήπως βρομάει κάτι?Γιατι να μπεί (μόνο)αυτός και όχι το άλλο παλικα΄ρι?

Mήπως είχανε ξαναψηφίσει μεταξύ των δυο ή αποφάσισε ο big sister?
Δεν το θυμάμαι καλά.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κιθαρίτσα γιατ τοσο μισος για το κοπέλι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ο Φουκάκης το χε πει πως έχει βγει από το χωριό του μόνο επειδη πηγε φαντάρος,δεν εχει κουνηθεί απο τα όρια του χωριού!!!
καλα δεν τοξερες..η γη ειναι τετραγωνη και εξω απο την σαντα μπαρμπαρα πεφτεις στο κενο..μου τοπε ο φουκακης

Επισκέπτης
Μην το λες ,οι τσικουδιες τον εκαναν να φενεται ετσι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Δε ξέρω καν τι είναι η τσικουδιά......

Κιθαρίτσα γιατ τοσο μισος για το κοπέλι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί,πάνε και μας προβάλουν έναν άνθρωπο που όλος του ο κόσμος είναι το χωριό του......λίγο ξεφτίλα δεν είναι;;;;

καλα δεν τοξερες..η γη ειναι τετραγωνη και εξω απο την σαντα μπαρμπαρα πεφτεις στο κενο..μου τοπε ο φουκακης

Για αρχή,πρέπει να μάθει σωστά ελληνικά

Επισκέπτης
Ο Φουκάκης,παίζει να είναι ο μοναδικός Έλληνας,που είναι γενημένος μετά το 1980,και δεν ξέρει τι είναι το facebook :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ρε τον ανθρωπο δαγκωνε το κουτακι για να το ανοιξει...αρε φουκο.....θα την φαμε την φασολα αυριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom