εγω πιστευω οτι ειναι η πιο ευκολογαμητη γκομενα οχι μονο του χωριου του αλλα γενικα της περιοχης...του τη γαμανε στανταρ ολοι οι μεθυσμενοι τουριστες εκει στο ηρακλιο που λεει οτι σπουδαζει ενω αυτος ξεσκατωνει μαντριαη φωτινουλα σε 3 με 4 χρονια και εαν δεν εμπλεκε με τον αστραπογιαννο θα γινοτανε μια χαρα κοπελαρα..........αλλα στραβωθηκε και πηγε και ερωτευτηκε αυτο το μουλαρι....που αμφιβαλω αν την αφηνει και να μιλαει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Βrother η επιστροφή...!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 114K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
de puta madre
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συμφωνα κ με τις αντιληψεις του γιαννη,που στανταρ θα πιστευει στο σεξ μετα τον γαμο...εγω πιστευω οτι ειναι η πιο ευκολογαμητη γκομενα οχι μονο του χωριου του αλλα γενικα της περιοχης...του τη γαμανε στανταρ ολοι οι μεθυσμενοι τουριστες εκει στο ηρακλιο που λεει οτι σπουδαζει ενω αυτος ξεσκατωνει μαντρια
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κοιτα μπορει να ειναι ευκολογαμητη αλλα εκει στο χωριο που μενουνε δεν νομιζω να ξεσκιζεται με κανεναν τουριστα η ντοπιο γιατι θα γινει βουκινο η δουλεια και μετα ο φουκος θα την κρεμαση στην πλατεια του χωριου και θα της βαλει φωτια.....εγω ακουσα πως καπου σπουδαζει αθηνα η ηρακλειο,γιατη στο χωριο δυσκολα να εχει καμια σχολη η τει....εγω πιστευω οτι ειναι η πιο ευκολογαμητη γκομενα οχι μονο του χωριου του αλλα γενικα της περιοχης...του τη γαμανε στανταρ ολοι οι μεθυσμενοι τουριστες εκει στο ηρακλιο που λεει οτι σπουδαζει ενω αυτος ξεσκατωνει μαντρια
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
deputa το παρακανες και εσυ........τωρα πλεον και οι γυφτοι ξεσκιζονται πριν τον γαμο,,,αλλα και ετσι να ειναι σιγουρα θα εφαγε κουλουρι ο γιανκοςσυμφωνα κ με τις αντιληψεις του γιαννη,που στανταρ θα πιστευει στο σεξ μετα τον γαμο...
de puta madre
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορει κ να το παρακανα,αλλα η συμπεριφορα του αυτο μου εδειξε...θυμισου λιγακι που της ειχε πει σταματα τωρα μιλανε οι αντρες... τι να πω,μακαρι να εφαγε :Sdeputa το παρακανες και εσυ........τωρα πλεον και οι γυφτοι ξεσκιζονται πριν τον γαμο,,,αλλα και ετσι να ειναι σιγουρα θα εφαγε κουλουρι ο γιανκος
de puta madre
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπααααααααειπα για κουλουρι τωρα και πεινασα......δε τους προλαβενω τους φουρνους...........ε?
Επισκέπτης
Καλά ο Φουκάκης όχι μόνο δε θα κάνει σεξ πριν το γάμο....αλλά θα θέλει να πάρει και παρθένα....αν δεν είναι παρθένα,τότε δε θα την πάρει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Καλά ο Φουκάκης όχι μόνο δε θα κάνει σεξ πριν το γάμο....αλλά θα θέλει να πάρει και παρθένα....αν δεν είναι παρθένα,τότε δε θα την πάρει
Επισκέπτης
Πω ρε........φάση θα έχει αυτό το μπάζο του Γιάννη,να του έχει πει ότι είναι παρθένα....και μόλις παντρευτούν,και κάνουν σεξ....να μη βγάζει αίμα το μπαζάκι....
Θα τη σκοτώσει ο μαλάκας
παντως ο φουκακης δεν εχει γαμησει γενικως..εδω του ειπε τη λεξη σεξ ο αλλος αγαμητος καμπουρακος και του σηκωθηκε..του φυγαν τα τσαγια απ το στομα
η αλλη η δικια του μου θυμιζει φοιτιτακια που το δινουν για 100-150 αν γουσταρουν
η αλλη η δικια του μου θυμιζει φοιτιτακια που το δινουν για 100-150 αν γουσταρουν
Επισκέπτης
παντως ο φουκακης δεν εχει γαμησει γενικως..
Ε ναι....άμα γαμήσει πριν παντρευτεί,θα πέσει φωτιά να τον κάψει
de puta madre
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωχ...λες γιαυτο να μην ελεγε το ναι οταν της ελεγε να παντρευτουν εκεινη την μερα στο live???Πω ρε........φάση θα έχει αυτό το μπάζο του Γιάννη,να του έχει πει ότι είναι παρθένα....και μόλις παντρευτούν,και κάνουν σεξ....να μη βγάζει αίμα το μπαζάκι....
Θα τη σκοτώσει ο μαλάκας
και ολο ελεγε η φωτεινουλα θα σε σκοτωσω κ κοιταγε συνεχως κατω??
ε ρε γλεντιααα
Επισκέπτης
τον ηλια μην τον βλεπεις ετσι ναμικιορη......ο τυπος εχει ενα καυλι σαν ροπαλο του μπευζμπολ.....αν του κατσει η εβελινα θα της κανει μεγαλη ζημια στη μουνα
Το έχεις δει το καβλί του; :o
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ναι μια μερα που εκανε μπανιο με στελλα...ο τυπος ειχε καυλωση τοσο που του βγηκε απο το σορτς....η στελλα εντρομη αρπαξε το μπουρνουζι και εξαφανιστηκε.......αλλα απο τοτε της εχει καρφωθει στο μυαλο η μεγαλη πουτσα.........
οχι ρε κιθαρα που να την δω..........σεναρια φτιαχνω
οχι ρε κιθαρα που να την δω..........σεναρια φτιαχνω
Επισκέπτης
Εγώ πάντως άμα είναι να κάνω εκτίμηση στο μήκος καυλιών θα έλεγα:
Αλέξης: ==============D
Αντώνης: =========D
Γιάννης Λ.: ===========D
Γιάννης Φ.: ==============D
Γιώργος: ===================D
Ηλίας: =============D
Μιχάλης: ============D
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ο γιωργος εχει το πιο μακρυ ο το πιο χοντρο,,,,,η μεσο ορο τα εβγαλες τα αποτελεσματα......?Εγώ πάντως άμα είναι να κάνω εκτίμηση στο μήκος καυλιών θα έλεγα:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K