Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
εδω πιστευει το playmobil οτι μπηκε ο αλεξης για παρτυ της μεσα..
εχουν ξεχασει τελειως τα 200 χιλιαρικα...

Χεσ'τον τον Αλέξη....ο Αλέξης πάει,τελειώσε και έφυγε από το σπίτι.....που η αλήθεια είναι ότι δε τον πάω.....αλλά κακώς τον διώξανε σε αυτή τη ψηφοφορία....έπρεπε να φύγει το κλαψομούνι ο Αντώνης,και να μείνει αυτός και η Στέλλα,μαζί με Ηλία και Εβελίνα στην τελική τετράδα ;)

Οπότε παιδιά ψηφίστε Φουκάκη-Σκατάκη,και αφήστε τη Στέλλα μέσα,να κερδίσει το έπαθλο..... ;)

Επισκέπτης
Δυστυχώς όμως.....αν κρίνω από τις σελίδες του φέισμπουκ

Για το σίχαμα:

*
      Μου αρέσει!
      Giannis Foukakis Mr. Big Brother
      Σελίδα
      Αυτό αρέσει σε 11.988 άτομα.
    *
      Μου αρέσει!
      Giannis foukakis
      Σελίδα
      Αυτό αρέσει σε 1.641 άτομα.
    *
      Μου αρέσει!
      Giannis Foukakis BigBrother
      Σελίδα
      Αυτό αρέσει σε 5.566 άτομα.
    *
      Μου αρέσει!
      Giannis Foukakis O Nikitis Tou Big Brother
      Σελίδα
      Αυτό αρέσει σε 7.658 άτομα.

Ενώ για τη Στέλλα:

#
Stella BIG Brother
Σελίδα
Αυτό αρέσει σε 105 άτομα.
#
Μου αρέσει!
Stella Big Brother Fan Club
Σελίδα
Αυτό αρέσει σε 1.014 άτομα.
#
Μου αρέσει!
Stella-Alexis Big Brother 2010
Σελίδα
Αυτό αρέσει σε 1.134 άτομα.
#
Μου αρέσει!
Theloume ti stella nikitria tou big brother
Σελίδα
Αυτό αρέσει σε 674 άτομα.
#
Μου αρέσει!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ BIG BROTHER
Σελίδα
Αυτό αρέσει σε 736 άτομα.

Δυστυχώς ο μαλάκας έχει περίπου 10πλασια δημοτικότητα από τη Στέλλα....οπότε η Στέλλα δεν έχει πολλές ελπίδες..... :dunno:

de puta madre

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εδω πιστευει το playmobil οτι μπηκε ο αλεξης για παρτυ της μεσα..
εχουν ξεχασει τελειως τα 200 χιλιαρικα...
οντως :2funny: :2funny:
ασε που ειχε πει σε καποια φαση πως δεν μπηκε για τα λεφτα,εχτες αλλαξε γνωμη γιαυτο...
αν παρει τα λεφτα καποιος να της πει να αλλαξει πυζαμες παντως....τα μυαλα μας πονανε ...!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εγω δεν γουσταρω μια να φαει φραγκα απο το επαθλο ο αλεξης,γιατη αμα τα παρει η φασολα μαζι θα τα φανε
αν και αυτη το πολλη πολλη,κανενα καφεδακι να του κερασει στα everest και μετα μην τον ειδατε τον παναη....οπως και να χει το πραμα μαυρο στη φασολα

Επισκέπτης
Φάνηκε το βυζί,της κοπέλας και αμέσως έγινε θέμα....λες και δεν έχετε ξαναδεί βυζί....γι'αυτό μην αναρωτιέστε γιατί δε πάμε μπροστά :sunglasses:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
και σιγα το βυζι ρε......μονο ρωγα ειχε.....ρε ουστ απο δω
ας την παει να ζητησει δουλεια στον jules jordan να την βαλει να παιξει σε κατηγορια big butts small tits

Επισκέπτης
Και για να μη ξεχνιόμαστε....

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
http://[URL unfurl="true"]www.alphatv.gr/getattachment/ef738e10-ab32-4651-b123-bfff6c7c9deb/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%A6-.aspx[/img[/URL]]

Καλά η μάπα του,είναι σαν λεκάνη.....και το μαλλί του σαν να του το έχει χέσει σκαντζόχοιρος.....τα δε γένια....σαν ναέχουν χέσει 50 ποντίκια μαζί :2funny:

Επισκέπτης
εγω δεν γουσταρω μια να φαει φραγκα απο το επαθλο ο αλεξης,γιατη αμα τα παρει η φασολα μαζι θα τα φανε
αν και αυτη το πολλη πολλη,κανενα καφεδακι να του κερασει στα everest και μετα μην τον ειδατε τον παναη....οπως και να χει το πραμα μαυρο στη φασολα

Ας τα φάνε μαζί στα έβερεστ....προκειμένου να φαγωθούν σε γιδοτροφές.... ;)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Για να ψηφίσεις από Ελλάδα: φασολα

Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 9011 405 1 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 19000 γράφοντας ΒΒ14
στο βιογραφικο της γραφει χομπι γυμναστηριο...ρε ουστ απο δω,ποιον δουλευει ηθελα ν ηξερα
φουμο στη φασολα
URL]]

Επισκέπτης
[size=30pt]ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ-ΚΩΛΟΓΕΡΟ-ΚΩΛΟΒΛΑΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΚΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ......ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΒΒ05 ΣΤΟ 19000 ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΒ5 ΣΤΟ 6080 ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ!!!!!!![/size]

Επισκέπτης
Κοίτα τι καράμπαζο γαμάει το σίχαμα και θέλει να τη παντρευτεί,από τα 21 του....άει στα τσακίδια κωλοεπαρχιώτη με γεροντίστικη νοοτροπία :jerking:

URL]]

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
η φωτινουλα σε 3 με 4 χρονια και εαν δεν εμπλεκε με τον αστραπογιαννο θα γινοτανε μια χαρα κοπελαρα..........αλλα στραβωθηκε και πηγε και ερωτευτηκε αυτο το μουλαρι....που αμφιβαλω αν την αφηνει και να μιλαει

Επισκέπτης
η φωτινουλα σε 3 με 4 χρονια και εαν δεν εμπλεκε με τον αστραπογιαννο θα γινοτανε μια χαρα κοπελαρα..........αλλα στραβωθηκε και πηγε και ερωτευτηκε αυτο το μουλαρι....που αμφιβαλω αν την αφηνει και να μιλαει

Θα πίνει ρακί στο καφενείο,ο μαλάκας,και θα την έχει για να κάνει δουλειές του σπιτιού,και να του δίνει τα χάπια για το ζάχαρο,για την πίεση,κτλ.

Εεεε γιατί όσο να'ναι θα έχει και τέτοια ο μπάρμπα-γιάννης με την παλαιοληθική νοοτροπία του :2funny:

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
θα εχει και κουμπαρα την ρουλα την σαχλη......ηντα κανεις ορε κουμπαρα θα της λεει μολις πηγαινει αυτη στο χωριο,κατσε να κερασω κανενα ρακακι...
Φωτηνηηηηηηηη,,,γιαντα ξανοιγης μρε σαν την παραορη...φερε τη ρακι,η κουμπαρα η ρουλα ειρθε απο την πολη

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Άμα βγάλετε νικητή το Φουκάκη,τότε πραγματικά θα αποδείξετε ότι σαν χώρα είστε ντιπ για ντιπ που ψηφίσατε για νικητή έναν ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ :uglystupid:
δε σκεφτηκες ΜΗΠΩΣ να εισαι εσυ ντιπ για ντιπ που ΨΗΦΗΖΕΙΣ και δινεις τα λεφτα σου για να παρει καποιος καραγκιοζης 200.000?εκτος και αν εχεις και συ συμφερον και το παιζεις βαρυ πεπονι και ιστορια
εγω αν ψηφηζα (που δε θα ψηφηζα ποτε)δε θα το ριχαν στον φουκακη
αλλα απο ποτε ρε μαγκα ο αγραμματος ειναι μειονεκτημα οσο αναφορα τον ανθρωπο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom