Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
θα εχει και κουμπαρα την ρουλα την σαχλη......ηντα κανεις ορε κουμπαρα θα της λεει μολις πηγαινει αυτη στο χωριο,κατσε να κερασω κανενα ρακακι...
Φωτηνηηηηηηηη,,,γιαντα ξανοιγης μρε σαν την παραορη...φερε τη ρακι,η κουμπαρα η ρουλα ειρθε απο την πολη

Καλά οι κρητικοί έχουν ένα πράγμα με το κέρασμα...άμα δε δεχθείς το κε΄ρασμα το παίρνουν ως προσβολή :headbang:

δε σκεφτηκες ΜΗΠΩΣ να εισαι εσυ ντιπ για ντιπ που ΨΗΦΗΖΕΙΣ και δινεις τα λεφτα σου για να παρει καποιος καραγκιοζης 200.000?εκτος και αν εχεις και συ συμφερον και το παιζεις βαρυ πεπονι και ιστορια
εγω αν ψηφηζα (που δε θα ψηφηζα ποτε)δε θα το ριχαν στον φουκακη
αλλα απο ποτε ρε μαγκα ο αγραμματος ειναι μειονεκτημα οσο αναφορα τον ανθρωπο?

Είναι ντροπή να βγαίνει στη τηλεόραση,ένας καράβλαχος που δε μπορεί να πει 5 λέξεις σαν άνθρωπος.... ;)

Και έπειτα με νοιάζει και με κόφτει,και σε πληροφορώόσο αγωνία έχουν αυτοί κάθε φορά που είναι να αποχωρήσει κάποιος άλλο τόσο έχω και γω ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλά οι κρητικοί έχουν ένα πράγμα με το κέρασμα...άμα δε δεχθείς το κε΄ρασμα το παίρνουν ως προσβολή :headbang:

Είναι ντροπή να βγαίνει στη τηλεόραση,ένας καράβλαχος που δε μπορεί να πει 5 λέξεις σαν άνθρωπος.... ;)

Και έπειτα με νοιάζει και με κόφτει,και σε πληροφορώόσο αγωνία έχουν αυτοί κάθε φορά που είναι να αποχωρήσει κάποιος άλλο τόσο έχω και γω ;)
τοτε εισαι ενα με αυτους και μη τους κατηγορεις γιατι εισαι χειροτερος
και τι ειναι καραβλαχος ρε μαγκα?τι το κακο ειναι?απο ποτε ειναι μειονεκτημα να εισαι απο επαρχια
εγω στη ΓΑΜΗΜΕΝΗ αθηνα γεννηιηκα αλλα ευχαριστως τν εγραφα στα αρχιδια μου να παω επαρχια αλλα δυστυχως δε μπορω
εσυ μαλλον δε θα το κανες γιατι δε θα βρισκες αλλου κολωνακι που δε συχναζουν βλαχοι και αγραμματοι που ειναι σκουπιδια για σενα

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
ΦΟΥΜΟ ΜΑΥΡΟΣΤΗ ΦΑΣΟΛΑ
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
158019_166005123409760_8383847_n.jpg

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
αντικειμενικα τωρα αν συγκρινεις τους χαρακτηρες της στελλας και του γιαννη ο δευτερος ειναι χρονια μπροστα......μα η μπαζολα εχθες ειπε μπροστα στα αλλα παιδια και μπροστα σε τοσο χικιαδες κοσμο πως δεν την εκαναν κωλοπαιδο οι δικη της και γ αυτο δεν ψηφισε,,,αυτοματος τους ειπε κωλοπαιδα......τοσο μυαλο εχει,,αν στη θεση του αντωνη ειτανε κανενας μαγκακος θα της εδινε δυο χαστουκια και θα ειχε και δικιο.....ξερετε..ε?
Για να ψηφίσεις από Ελλάδα:
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 9011 405 1 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 19000 γράφοντας ΒΒ14

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
URL]]

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Ο Γιάννης χρόνια μπρόστα;;; Πας καλά;;;; Σαν τον παππού μου συμπεριφέρεται :2funny:javascript:void(0);
σαν ανθρωπος..για τα συναισθηματα που εχει και οχι για τα πιστευω και τις αντιλιψεις του λεω,,η φασολα ειναι μεγαλη κουφαλα,,μεσα στην πουτανια και την υποκρισια,,και να σου πς εγω δεν γουσταρω να παρει ανα τετοιο ατομο τοσα φραγκα....γ αυτο ξερετε

Για να ψηφίσεις από Ελλάδα:
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 9011 405 1 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 19000 γράφοντας ΒΒ14

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κοίτα τι καράμπαζο γαμάει το σίχαμα και θέλει να τη παντρευτεί,από τα 21 του....άει στα τσακίδια κωλοεπαρχιώτη με γεροντίστικη νοοτροπία :jerking:

http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/2010-11/VIDEOS/2010-11/JANUARY/cache/protasigamou-614x378.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Toυλάχιστον αυτός τα 'χει με κάποια ρε υιέ της παλάμης, όχι σαν και σένα που θα παντρευτείς το χέρι σου

Επισκέπτης
Toυλάχιστον αυτός τα 'χει με κάποια ρε υιέ της παλάμης, όχι σαν και σένα που θα παντρευτείς το χέρι σου

Θες να νιώσεις το χέρι μου ρε τρόμπα;;; Σήμερα δε δουλεύω......αν θες έλα στις 1 το μεσημέρι στα λουτρά αλίμου,στο σταθμό του τραμ....άντε ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πάμε για μπάνιο;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Α, μπα όχι νυστάζω

Autofellatio6atenistas.jpg

Επισκέπτης
Πιες ένα fredoccino στο beach bar που είναι εκεί δίπλα,για να ανοίξει το μάτι σου τότε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
[move]ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ-ΚΩΛΟΓΕΡΟ-ΚΩΛΟΒΛΑΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΚΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ......ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΒΒ05 ΣΤΟ 19000 ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΒ5 ΣΤΟ 6080 ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ!!!!!!![/move]

Επισκέπτης
ε ρε μαγκες που εχει αυτο το σαιτ!!! μεχρι και η πουστρα με την κιθαρα,δινει μπουνιες!!! :2funny: :2funny:

1) Αυτό το μέχρι και.....έχω πει ότι μου τη σπάει
2) Έλα να σου ρίξω μερικές σφαλιάρες μπας και σου φύγει η εμμονή με μένα,και με αυτό το θρεντ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom