μα τι του λες τωρα.αυτος θεωρει οτι οσοι δεν ειναι απο την αθηνα ειναι παρακατιανοι.η ποιοτητα ζωης νιμιζει οτι ειναι βολτουλα στην ομονοιαΒλαμένο τεμπελοειδές λυκόσκυλο, πρέπει να μάθεις επιτέλους ότι τα περισσότερα παιδιά στην επαρχία ξεκινάνε από νωρίς τις δουλειές λόγω πολλών λόγων και παρατάνε τις σπουδές και τα λοιπά, εν αντιθέσει με σένα που ξύνεις το μουνί σου και είσαι με το χέρι απλατζάδα και ζητας χαρτζιλήκι, την ώρα που "σπουδάζεις" και (παρα)μορφώνεσαι (κοροϊδεύεις βασικά τους γονείς σου)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Big Βrother η επιστροφή...!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
υπάρχουν ακόμα άτομα που ομιλούν κάποια γλώσσα ανθρώπινη και παρακολουθούν μπιγκ μπράδερ;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Που ειναι ο πλέζουρας ρε συ?υπάρχουν ακόμα τομα που ομιλούν κάποια γλώσσα ανθρώπινη που παρακολουθούν μπιγκ μπράδερ;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κάστινγκ για να μπει στο μπιγκ μπράδερ κάνει.Που ειναι ο πλέζουρας ρε συ?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
κάστινγκ για να μπει στο μπιγκ μπράδερ κάνει.
Πεθαίνωωωωωωωωω
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Για φαντάσου ε??Και θα γυριστεί και άλλο τώρα!!!!!κάστινγκ για να μπει στο μπιγκ μπράδερ κάνει.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν μεγάλωσε σε βραχονησίδαΈστω...και μη διανοούμενοι να ψηφίζουν τα βασικά τα ξέρουν....
Ενώ ο ΜΠΑΡΜΠΑγιάννης.....π.χ. αναρωτιέται 21 ετών άνθρωπος τι είναι το fun page;;;;
Άμα ήταν 70 χρονών,οκ πάει στο διάολο και δικαιολογείται......αλλά 21 χρονών να μη ξέρει;;;; Εκτός αν μεγάλωσε σε καμιά βραχονησίδα.....που μάλλον εκεί θα μεγάλωσε ο μαλάκας
Έπειτα λέει ότι πηγαίνει σε καφενείο για ρακί,και πηγαίνει επίσης τα πρωινά στο καφενείο για καφέ....αλλά αυτό γίνεται και εδώ στην Αθήνα παρακαλώ,σπανίως βέβαια,αλλά δυστυχώς γίνεται.....πραγματικά μου γυρίζουν τα άντερα να βλέπω νέους 20-25 χρονών να κάθονται με τους σκατόγερους σε καφενείο,να συζητάνε μαζί τους και να πίνουν ελληνικό....είναι για λύπηση τέτοια παιδιά
Γι'αυτό μαλάκα μπαρμπαγιάννη,σήκω και φύγε από μόνος σου,όπως έκανε ο Γιώργος που συμπαθείς......άμα βγάλετε κανά αντίστοιχο ριάλιτι στα κατσάβραχα όπου μένεις,γράψου εκεί.....εδώ θα μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος,και όχι σαν τσομπάνης.....
Και άλλο τόσο μαλάκες είστε και σεις που τον κρατήσατε στο παιχνίδι όταν ήταν προτεινόμενος....γι'αυτό αυτή τη φορά μαυρίστε τον και πετάξτε τον έξω με τις κλωτσιές
σε μαντρί μέσα
Επισκέπτης
Βλαμένο τεμπελοειδές λυκόσκυλο, πρέπει να μάθεις επιτέλους ότι τα περισσότερα παιδιά στην επαρχία ξεκινάνε από νωρίς τις δουλειές λόγω πολλών λόγων και παρατάνε τις σπουδές και τα λοιπά, εν αντιθέσει με σένα που ξύνεις το μουνί σου και είσαι με το χέρι απλατζάδα και ζητας χαρτζιλήκι, την ώρα που "σπουδάζεις" και (παρα)μορφώνεσαι (κοροϊδεύεις βασικά τους γονείς σου)
Εσένα είμαι σίγουρος ότι ο Φουκάκης είναι το πρότυπό σου.....σαν κωλόγεροι μιλάτε & συμπεριφέρεστε...αλήθεια επαρχία είσαι;;;
Και έπειτα ποιος σου είπε ότι σπουδάζω;
δεν μεγάλωσε σε βραχονησίδα
σε μαντρί μέσα
Δε θα μου έκανε εντύπωση.....σε σχολείο με πρόβατα θα πήγε ο μπουχέσας
Επισκέπτης
Και όπως φαίνεται το 1/3 εδώ μέσα δεν την παλεύετε....
Φουκάκης - 123 (33.9%)
Από κανένα χωριό θα είστε μάλλον
Φουκάκης - 123 (33.9%)
Από κανένα χωριό θα είστε μάλλον
Επισκέπτης
οντως βλεπετε μπιγκ μπραδερ :|
Εδώ άλλοι βλέπουν ποδόσφαιρο....το μπιγκ μπράδερ σε ενόχλησε;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
+1000000Άμα βγάλετε νικητή το Φουκάκη,τότε πραγματικά θα αποδείξετε ότι σαν χώρα είστε ντιπ για ντιπ που ψηφίσατε για νικητή έναν ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ
αρχηγε εχεις παιξει και κανα στοιχηματακι επ αυτου;ειναι πολλα τα λεφτα;
Επισκέπτης
+1000000
αρχηγε εχεις παιξει και κανα στοιχηματακι επ αυτου;ειναι πολλα τα λεφτα;
Μπα μόνο ΣΜΣ έχω στείλει....
κοιτα..πιστευω οτι πολλοι οπως και εγω εχουμε την αναγκη να βρισουμε να χλευασουμε να καρπαζωσουμε να δειρουμε ανηλεως βρε αδερφε παρα πολλους και ευτυχως για αυτους δεν το κανουμε ΑΚΟΜΑ...τωρα καλα που βρισκουν κατα καιρους κατι κακομοιριδες σε τηλεπαιχνιδια και γινονται οι γελωτοποιοι,καραγκιοζηδες πιο απλα και αποροφουν λιγο απο το ΜΕΝΟΣ των απλων ανθρωπων σαν και μενα...γινονται οι "πουτανες" μας στη γλωσσα της φυλακης,αυτοι που στο μεσαιωνα στα πανυγηργια τους στηναν και τους πετουσαν σαπιες ντοματες και αυγα..αλλωστε για τα πα;νυγηργια ειναι και αυτοιοντως βλεπετε μπιγκ μπραδερ :|
ναι τους βλεπω σχεδον καθε μερα και μου δημιουργουν μια ορεξη να τους φτυνω...ισως να εχω και μια ιδεα μαζοχισμου δεν ξερω
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πες ρε στεφανκοιτα..πιστευω οτι πολλοι οπως και εγω εχουμε την αναγκη να βρισουμε να χλευασουμε να καρπαζωσουμε να δειρουμε ανηλεως βρε αδερφε παρα πολλους και ευτυχως για αυτους δεν το κανουμε ΑΚΟΜΑ...τωρα καλα που βρισκουν κατα καιρους κατι κακομοιριδες σε τηλεπαιχνιδια και γινονται οι γελωτοποιοι,καραγκιοζηδες πιο απλα και αποροφουν λιγο απο το ΜΕΝΟΣ των απλων ανθρωπων σαν και μενα...γινονται οι "πουτανες" μας στη γλωσσα της φυλακης,αυτοι που στο μεσαιωνα στα πανυγηργια τους στηναν και τους πετουσαν σαπιες ντοματες και αυγα..αλλωστε για τα πα;νυγηργια ειναι και αυτοι
ναι τους βλεπω σχεδον καθε μερα και μου δημιουργουν μια ορεξη να τους φτυνω...ισως να εχω και μια ιδεα μαζοχισμου δεν ξερω
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Και έπειτα ποιος σου είπε ότι σπουδάζω;
Δεν είχα καμιά αμφιβολία. Είχα μια υποψία ότι σπουδάζεις σε ΙΕΚ κλεισίματος καπακιών αλλα μου την εξάλειψες
Επισκέπτης
Δεν είχα καμιά αμφιβολία. Είχα μια υποψία ότι σπουδάζεις σε ΙΕΚ κλεισίματος καπακιών αλλα μου την εξάλειψες
Λάθος....σπουδάζω σε ΙΕΚ κλεισίματος στομάτων,νεαρών από επαρχία,που συμπεριφέρονται και μιλάνε σαν κωλόγεροι ;)
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Για να ψηφίσεις από Ελλάδα:
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 9011 405 1 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 19000 γράφοντας ΒΒ14
Για να ψηφίσεις από Κύπρο:
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 900 317 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 6080 γράφοντας ΒΒ14
αντε ρε παιδια να την εξωντοσουμε την φασολα
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 9011 405 1 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 19000 γράφοντας ΒΒ14
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 900 317 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 6080 γράφοντας ΒΒ14
de puta madre
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν δεν φυγει απο μονη της μεσα στην εβδομαδα..ειναι εξω ο αλεξης και θα την φαει η αγωνια μηπως κ της την παιξει....Για να ψηφίσεις από Ελλάδα:
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
εδω πιστευει το playmobil οτι μπηκε ο αλεξης για παρτυ της μεσα..αν δεν φυγει απο μονη της μεσα στην εβδομαδα..ειναι εξω ο αλεξης και θα την φαει η αγωνια μηπως κ της την παιξει....
εχουν ξεχασει τελειως τα 200 χιλιαρικα...
Επισκέπτης
Άφηστε τη Στέλλα ρε μαλάκες....και ψηφίστε το σίχαμα το Γιάννη....
Μακάρι να με βάζανε στο μπιγκ μπράδερ,για να τον έβριζα τον μαλάκα σε καθημερινή βάση μέχρι να με διώξουνε.....χέστηκα για το βραβείο...σημασία έχει ότι για 2 βδομάδες (minimum) αυτό το κρητικόπουλο κωλογεράκι,θα έτρωγε το βρισίδι της Αθήνας......για να δει και ο πούστης πως βρίζουν στον έξω κόσμο,και όχι έτσι όπως βρίζουν στο μαντρί που μένει μαζί με τα γίδια του ;)
Μακάρι να με βάζανε στο μπιγκ μπράδερ,για να τον έβριζα τον μαλάκα σε καθημερινή βάση μέχρι να με διώξουνε.....χέστηκα για το βραβείο...σημασία έχει ότι για 2 βδομάδες (minimum) αυτό το κρητικόπουλο κωλογεράκι,θα έτρωγε το βρισίδι της Αθήνας......για να δει και ο πούστης πως βρίζουν στον έξω κόσμο,και όχι έτσι όπως βρίζουν στο μαντρί που μένει μαζί με τα γίδια του ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 6