Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Βλαμένο τεμπελοειδές λυκόσκυλο, πρέπει να μάθεις επιτέλους ότι τα περισσότερα παιδιά στην επαρχία ξεκινάνε από νωρίς τις δουλειές λόγω πολλών λόγων και παρατάνε τις σπουδές και τα λοιπά, εν αντιθέσει με σένα που ξύνεις το μουνί σου και είσαι με το χέρι απλατζάδα και ζητας χαρτζιλήκι, την ώρα που "σπουδάζεις" και (παρα)μορφώνεσαι (κοροϊδεύεις βασικά τους γονείς σου)
μα τι του λες τωρα.αυτος θεωρει οτι οσοι δεν ειναι απο την αθηνα ειναι παρακατιανοι.η ποιοτητα ζωης νιμιζει οτι ειναι βολτουλα στην ομονοια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχουν ακόμα άτομα που ομιλούν κάποια γλώσσα ανθρώπινη και παρακολουθούν μπιγκ μπράδερ; :rolleyes:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Έστω...και μη διανοούμενοι να ψηφίζουν τα βασικά τα ξέρουν.... :headbang:

Ενώ ο ΜΠΑΡΜΠΑγιάννης.....π.χ. αναρωτιέται 21 ετών άνθρωπος τι είναι το fun page;;;; :uglystupid:

Άμα ήταν 70 χρονών,οκ πάει στο διάολο και δικαιολογείται......αλλά 21 χρονών να μη ξέρει;;;; Εκτός αν μεγάλωσε σε καμιά βραχονησίδα.....που μάλλον εκεί θα μεγάλωσε ο μαλάκας :2funny:
Έπειτα λέει ότι πηγαίνει σε καφενείο για ρακί,και πηγαίνει επίσης τα πρωινά στο καφενείο για καφέ....αλλά αυτό γίνεται και εδώ στην Αθήνα παρακαλώ,σπανίως βέβαια,αλλά δυστυχώς γίνεται.....πραγματικά μου γυρίζουν τα άντερα να βλέπω νέους 20-25 χρονών να κάθονται με τους σκατόγερους σε καφενείο,να συζητάνε μαζί τους και να πίνουν ελληνικό....είναι για λύπηση τέτοια παιδιά :jerking:
Γι'αυτό μαλάκα μπαρμπαγιάννη,σήκω και φύγε από μόνος σου,όπως έκανε ο Γιώργος που συμπαθείς......άμα βγάλετε κανά αντίστοιχο ριάλιτι στα κατσάβραχα όπου μένεις,γράψου εκεί.....εδώ θα μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος,και όχι σαν τσομπάνης.....
Και άλλο τόσο μαλάκες είστε και σεις που τον κρατήσατε στο παιχνίδι όταν ήταν προτεινόμενος....γι'αυτό αυτή τη φορά μαυρίστε τον και πετάξτε τον έξω με τις κλωτσιές :rockon:
δεν μεγάλωσε σε βραχονησίδα
σε μαντρί μέσα

Επισκέπτης
Βλαμένο τεμπελοειδές λυκόσκυλο, πρέπει να μάθεις επιτέλους ότι τα περισσότερα παιδιά στην επαρχία ξεκινάνε από νωρίς τις δουλειές λόγω πολλών λόγων και παρατάνε τις σπουδές και τα λοιπά, εν αντιθέσει με σένα που ξύνεις το μουνί σου και είσαι με το χέρι απλατζάδα και ζητας χαρτζιλήκι, την ώρα που "σπουδάζεις" και (παρα)μορφώνεσαι (κοροϊδεύεις βασικά τους γονείς σου)

Εσένα είμαι σίγουρος ότι ο Φουκάκης είναι το πρότυπό σου.....σαν κωλόγεροι μιλάτε & συμπεριφέρεστε...αλήθεια επαρχία είσαι;;; :2funny:

Και έπειτα ποιος σου είπε ότι σπουδάζω;

δεν μεγάλωσε σε βραχονησίδα
σε μαντρί μέσα

Δε θα μου έκανε εντύπωση.....σε σχολείο με πρόβατα θα πήγε ο μπουχέσας :sunglasses:

Επισκέπτης
Και όπως φαίνεται το 1/3 εδώ μέσα δεν την παλεύετε.... :jerking:

Φουκάκης - 123 (33.9%)

Από κανένα χωριό θα είστε μάλλον :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άμα βγάλετε νικητή το Φουκάκη,τότε πραγματικά θα αποδείξετε ότι σαν χώρα είστε ντιπ για ντιπ που ψηφίσατε για νικητή έναν ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ :uglystupid:
+1000000 :rockon: :rockon:

αρχηγε εχεις παιξει και κανα στοιχηματακι επ αυτου;ειναι πολλα τα λεφτα; :birdman:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οντως βλεπετε μπιγκ μπραδερ :|
κοιτα..πιστευω οτι πολλοι οπως και εγω εχουμε την αναγκη να βρισουμε να χλευασουμε να καρπαζωσουμε να δειρουμε ανηλεως βρε αδερφε παρα πολλους και ευτυχως για αυτους δεν το κανουμε ΑΚΟΜΑ...τωρα καλα που βρισκουν κατα καιρους κατι κακομοιριδες σε τηλεπαιχνιδια και γινονται οι γελωτοποιοι,καραγκιοζηδες πιο απλα και αποροφουν λιγο απο το ΜΕΝΟΣ των απλων ανθρωπων σαν και μενα...γινονται οι "πουτανες" μας στη γλωσσα της φυλακης,αυτοι που στο μεσαιωνα στα πανυγηργια τους στηναν και τους πετουσαν σαπιες ντοματες και αυγα..αλλωστε για τα πα;νυγηργια ειναι και αυτοι
ναι τους βλεπω σχεδον καθε μερα και μου δημιουργουν μια ορεξη να τους φτυνω...ισως να εχω και μια ιδεα μαζοχισμου δεν ξερω

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα..πιστευω οτι πολλοι οπως και εγω εχουμε την αναγκη να βρισουμε να χλευασουμε να καρπαζωσουμε να δειρουμε ανηλεως βρε αδερφε παρα πολλους και ευτυχως για αυτους δεν το κανουμε ΑΚΟΜΑ...τωρα καλα που βρισκουν κατα καιρους κατι κακομοιριδες σε τηλεπαιχνιδια και γινονται οι γελωτοποιοι,καραγκιοζηδες πιο απλα και αποροφουν λιγο απο το ΜΕΝΟΣ των απλων ανθρωπων σαν και μενα...γινονται οι "πουτανες" μας στη γλωσσα της φυλακης,αυτοι που στο μεσαιωνα στα πανυγηργια τους στηναν και τους πετουσαν σαπιες ντοματες και αυγα..αλλωστε για τα πα;νυγηργια ειναι και αυτοι
ναι τους βλεπω σχεδον καθε μερα και μου δημιουργουν μια ορεξη να τους φτυνω...ισως να εχω και μια ιδεα μαζοχισμου δεν ξερω
πες ρε στεφαν :headbang2: :headbang2: :headbang2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Επισκέπτης
Δεν είχα καμιά αμφιβολία. Είχα μια υποψία ότι σπουδάζεις σε ΙΕΚ κλεισίματος καπακιών αλλα μου την εξάλειψες

Λάθος....σπουδάζω σε ΙΕΚ κλεισίματος στομάτων,νεαρών από επαρχία,που συμπεριφέρονται και μιλάνε σαν κωλόγεροι ;)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Για να ψηφίσεις από Ελλάδα:
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 9011 405 1 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 19000 γράφοντας ΒΒ14

Για να ψηφίσεις από Κύπρο: 
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 900 317 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 6080 γράφοντας ΒΒ14

αντε ρε παιδια να την εξωντοσουμε την φασολα

de puta madre

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για να ψηφίσεις από Ελλάδα:
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 9011 405 1 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 19000 γράφοντας ΒΒ14

Για να ψηφίσεις από Κύπρο: 
Κάλεσε στο σταθερό τηλέφωνο στο 900 317 (14) ή από κινητό στείλε SMS στο 6080 γράφοντας ΒΒ14

αντε ρε παιδια να την εξωντοσουμε την φασολα
αν δεν φυγει απο μονη της μεσα στην εβδομαδα..ειναι εξω ο αλεξης και θα την φαει η αγωνια μηπως κ της  την παιξει....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αν δεν φυγει απο μονη της μεσα στην εβδομαδα..ειναι εξω ο αλεξης και θα την φαει η αγωνια μηπως κ της  την παιξει....
εδω πιστευει το playmobil οτι μπηκε ο αλεξης για παρτυ της μεσα..
εχουν ξεχασει τελειως τα 200 χιλιαρικα...

Επισκέπτης
Άφηστε τη Στέλλα ρε μαλάκες....και ψηφίστε το σίχαμα το Γιάννη....

Μακάρι να με βάζανε στο μπιγκ μπράδερ,για να τον έβριζα τον μαλάκα σε καθημερινή βάση μέχρι να με διώξουνε.....χέστηκα για το βραβείο...σημασία έχει ότι για 2 βδομάδες (minimum) αυτό το κρητικόπουλο κωλογεράκι,θα έτρωγε το βρισίδι της Αθήνας......για να δει και ο πούστης πως βρίζουν στον έξω κόσμο,και όχι έτσι όπως βρίζουν στο μαντρί που μένει μαζί με τα γίδια του ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom